|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Tipkovnica neke kombinacije tipaka ne rade
Ovako, nedavno su mi prestale radit CTRL + Z (undo), CTRL+ Y (redo) bilo lijevi ili desni CTRL, lijevi CTRL općenito ne radi, LCTRL + F ne radi (find), RCTRL + F radi, CTRL + C/V (copy/paste) rade na oba CTRL. - imam windows 7 vec dugo - spomenuti problemi / tipke ne rade u svim programima (i najobičnijem notepadu) - nisam instalirao nikakve nove programe - nemam virusa (imam instaliran avast antivirus i malwarebytes koji godinama rade svoj posao) - na svim tim kombinacijama koje sam nabrojao (a mozda i neke druge postoje koje nisam primjetio) kad recimo u otvorenom notepadu stisnem i drzim kombinacije tih tipaka (npr LCRTL+Z), dobivam onaj 'defaultni' windows-ov beep zvuk (ne znam kak da ga nazovem drugacije) koji se ponavlja svake sekunde.. plus naravno izostanak radnje.. Google mi ne pomaže nažalost i fakat ne znam kaj da radim vise... Zadnje izmijenjeno od: Tean. 21.08.2013. u 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Za početak skini neki program i provjeri tipke na tipkovnici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo jednog koji radi online http://www.keyboardtester.com/tester.html Ne kuži baš našu tipkovnicu al to u tvom slučaju nije bitno. Mož i ovog probat: http://www.passmark.com/products/keytest.htm 30 dana trial bit će ti dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ok, skuzio sam problem kad sam malo bolje pogledao u tipkovnicu ![]() Ispalo je da je tipka favorites ostala pritisnuta (posto je cijela tipkovnica masna), pa su se zato zblesirali neki shortcutsi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
A čuj bilo je očito iz onoga "nisam ništa instlirao, imam propisni AV software" - mogo je bit samo hardware. Sad ili zaglavljena tipka ili krepana tipka ili dio tipkovnice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|