|
![]() |
#6241 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() Btw. dobar im je onaj warden, u posljednje vrijeme svaki dan jedno 10 zahjeva od "najboljeg frenda" pvpbank ili kak se već zovu oni selleri. Super im to šljaka, skoro ko u D2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6242 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
LoD je mislim bio 250 kn, ili se varam? ja kad sam ga kupio, bio je 250, i bila je odlična ekspanzija. ono što mene jebeno živicira je to, da je tek godina i nešto dana prošla a oni već pričaju o ekspanziji, umjesto da gledaju kako će ovu igru nadopunit novim sadržajima. jer prostora ima, i to jebenog da preko pathceva igru bitno poboljšaju, zašto to ne rade ne znam. vjerojatno u ekspanziji, žele to sve ponovo naplatit. ni meni se ne sviđa ta, blizardova pohlepa. očito je da im se sve vrti oko novca, a toliko su para već okrenuli i nikad dosta. bio bi red konačno, da jednom igračima dadu nešto džabe i povoljno a ne da samo gledaju koliko će triliona okrenu na nama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6243 | |
Banned
|
Citiraj:
a čuj, iskreno ima tu svega, i slažem se da ih treba kritizirat jer po meni igru su pustili a nije bila do kraja gotova. kao što i nema novog sadržaja, i to im i ja zamjeram, ali nije igra baš toliko loša da ju se ne može igrat. evo ja i nakon 270 sati igre, imam volje za igrat s time da sam s ostalim likovima isto prešo inferno težinu, pa mogu krenut bilo kad dizat paragon levele s svakim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6244 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6245 |
Guest
|
Ma samo trpaj dezurne "kritičare" u ignore listu,peri po d3 i ne okreći se sine. Njihov "bijes" mi je smiješan |
![]() |
![]() |
#6246 |
Premium
|
Oprosti, jarunski gušteru, zaboravio sam da se ti ljutiš kada netko ne dijeli tvoj entuzijazam za D3 ili COD-om. Zato, molim te stavi me na ignore listu, kao i svakog tko je ikada rekao išta s čijim se mišljenjem ne slažeš. Onda će ti ovaj forum biti daleko pregledniji, a i imat ćeš više vremena za igrati svoju igričicu. Kažem igričicu jer D3 nije niti igrica, kamoli igra. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6247 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://www.eurogamer.net/articles/20...com-conference najavljena ekspanzija... nema streama, ali ima tekstualnih updateova od nekog tipa s konferencije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6249 |
Premium
|
evo i cinematica https://www.youtube.com/watch?v=Cb7QJwQ58T0 edit: embed ne radi pa stavih samo link evo i gameplay teasera: https://www.youtube.com/watch?v=zGp5dkJdi0w Zadnje izmijenjeno od: IGoR_2803. 21.08.2013. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6250 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Opa, ovo zvuči sjajno: http://www.gamespot.com/events/games...souls-6413370/
![]() |
#6255 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() 299kn mislim da su obično njihove expanzije, pa 10e ili 15e im je još uvijek D2 i LoD ![]() Ali da, ovo izgleda fora, štoviše zvuči vrlo dobro, tu stvarno ima svega, skoro kao što je trebalo bit lani ![]() ![]() A i fler je dao dobar link, Josh Mosqueira fine stvari najavljuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Dobar im je onaj novi Puzzle ring ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6257 |
Guest
|
jedva čekam!! Izgleda odlično! Kupujem odmah čim bude dostupno za preorder! |
![]() |
![]() |
#6260 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma svi vi sto pricate protiv D3 opet cete kad izadje expanzija prvi da je kupite, i sam cu je uzeti, bude mi se svidjela igrati cu je, nebude, necu jednostavno dotada malo ogame i WoT za dusu ![]()
![]() |
#6261 |
Premium
|
ja ću je kupit i igrat ću je barem isto koliko sam igrao, i još uvijek igram, d3... kako sam ja onda "namagarčen"? po tome je onda "namagarčeno" 95% gamerske populacije koja kupi bilo koju igru za 200, 300, 400+ kuna, jednom je odigra i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6262 | |
These go to 11
|
Citiraj:
Ako malo bolje pogledaš video koji sam linkao, svi oni uber itemi (3K+ DPS, Puzzle Ring..) su Account bound, tako da .. uz craftanje i najavljeni enchanting/transmogrify te "smart drop", izgledno je da će se AH itekako moći izbaciti iz kombinacije. Dosad viđeno mi se jako sviđa, definitivno uzimam. Samo se nadam da neće i CE izbaciti, da ne bih (opet) došao u napast pa popustio ![]() E, i kaže službena stranica da je vani 2014. Lako moguće u svibnju, na godišnjicu.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 21.08.2013. u 18:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 |
Banned
|
sve je ovo super, samo kada bi to mogli dobit bez ekspanzije, ne zna zašto ekspanzija kada je godinu dana prošlo od izlaska originala? zašto to sve ne ubacit u ovu igru, koju već imamo nego opet ljude tjerat da kupuju da bi dobili ono što su već platili? blizard se sjebava svojom pohlepom, tako ja gledam na sve ovo. bio bi red, da jednom igrače stave na prvom a lovu na drugo mjesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6266 |
These go to 11
|
![]() |
#6267 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
@interpol jel ti sada sve jasno? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6268 |
DD9512
|
Ne razumijem vas uopće. Kom se ne sviđa neka ne kupuje. Kom se sviđa neka kupi. Čemu tolika prepucavanja ovdje? Igra je točno onakva kakva treba biti. Uzeli su hrpu love svima nama za Diablo 3. Hrpa ekipe je uložilo par 100 eura na rmah. I sada će opet uzeti za exp.. zar se ne vrti sve oko love? Da je odmah igra bila kako treba, čemu bi se veselili danas? Ajde mi nabrojite par naslova koji su igrivi 1000+ sati?! Da, bez obzira što rekli, jedan od njih je diablo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6270 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Diablo je jedina igra, pokraj BF serijala, koju igram nekoliko puta. Sve ostale, iako sam ih platio, odigram i to je to. Ja ću uzeti ekspanziju, zato što mi se igra novi content u diablu. Nimalo me ne interesira što netko o meni misli ili o mojoj kupnji ekspanzije ![]() Malo prađnjavo, upravo uslikano i dozvoljeno od strane žene moje ![]() Miš sam dobio od kolege. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|