|
![]() |
#1351 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Raspakiraj rom i editiraj build.prop file sa notepad++ (te linije koje javljaju grešku): "ro.product.device" "ro.build.product" "ro.product.model" Stavi onako kako je na romovima na kojima prolazi instalaciju. Isto raspakiraj i vidi što tamo piše. Onda bi trebalo proć instalaciju ali je moguće da će zapet na bootloopu ako rom nije kompatibilan sa tvojim uređajem. |
|
![]() |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
@Princ288 onda nemas sto razmisljati. Haier ima u startu hrvatski meni, bolji gps i time je vise out of the box. Jedino sto je malo stariji android, ali i frend ce se kroz vrijeme okuraziti ![]() @veki19 razlika u performansama quada u cubotu/thl 100...i dualca u haieru nije velika jer je pojednostavljeno receno ovo jedan od najslabijih quadova, a dualac je jedan od jacih. Haier je u nekim testovima cak i osjetno bolji. Konkretno pogledaj si rezultate iz ovih postova pa usporedi: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1056 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1060 |
![]() |
![]() |
#1353 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Izgleda da ću na Haier-a onda definitivno. Htio prvo THL,pa cubot,pa sada Haier... |
|
![]() |
![]() |
#1355 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
#1356 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Jel ima neki kinez manji od 5 inča koji ima više bandova za 3G mrežu, jer koristim Tele2 mrežu? Gleda sam, nisam ništa naša osim lenova, koji mi je ružnjikav.
#1357 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini mi se da Xiaomi imaju to dobro pokriveno, ali nisu dual SIM. Trebao bi dati malo više detalja. http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi2A-...e-p-79579.html
#1361 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Vezano za HAIER W910 - ja sam kupio 2 komada sa Focalprice, gdje sam vec prije uzimao tablete itd, i tamo kosta 119 USD. Jedino što je meni došao samo sa engleskim i kineskim menijem, pa jel ima ko kakav link di skinuti originalni ROM sa HR menijem?
#1362 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1363 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
P.S. Ovaj prvi sa banggood.com je došao s tim ROM-om, samo što sam ga već drugi dan proslijedio dalje. Sad čekam još 3 Haiera. EDIT2: Vidim da su Španjolci napravili CWM 6.0.3.6 na eng: LINK |
|
![]() |
![]() |
#1364 |
Premium
|
U điru je novi Oppo R819 - dual SIM, dual ROM http://en.oppo.com/press/press-relea...ut-compromise/ Cijena http://www.expansys.com.au/oppo-r819...-white-252489/
#1365 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Petak će biti zanimljiv za lovce na popuste.
#1368 |
Guest
|
Bok, samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć hvala |
![]() |
#1369 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel imas hrvatske znakove u imenima kontakata na sim kartici? Meni je to znalo sve poremetiti. |
![]() |
![]() |
#1370 |
Guest
|
neki jesu , probat ću sve pobrisati i samo ostaviti jedan kontakt bez naših znakova pa da vidim. |
![]() |
#1371 |
Premium
|
Nađi neku app na marketu da sa starog moba prebaciš sve na novi. Koliko se sjećam, trebaš i na mobu odabrati kamo će spremati kontakte - kartica, mob ili Google. btw, treba li se regati na Pandu da bi se kupio taj mob?
#1372 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
[QUOTE=chief_wolfinjo;2445726]Bok, samo da vam javim.... da sam danas dobio novu sim karticu od bonbon-a ali i dalje ne prikazuje imenik iz sim kartice. jednostavno javi nula kontakata... a kada želim napraviti novi kontakt i spremiti ga na sim karticu onda javlja da je sim kartica puna, a na njoj oko 50 brojeva.... dok recimo kod tomato kartice radi normalno zašto ? što bi moglo biti ? to nešto do rom-a ili ? molim pomoć da ti nije kartica zaštićena, lockana, čitanje i pisanje? -nekaj sam krivo pritisnul pa je sve citat ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Guest
|
sada sam tu novu sim karticu koja radi na svim drugim uređajima potpuno obrisao, znači nema kontakata.. te sam u haieru pokušao dodati novi kontakt na sim karticu i javlja da je full sim card.... a nema ničega gore.... ??? |
![]() |
#1375 |
Guest
|
i što sada mogu uopće napraviti ? ![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#1380 |
Guest
|
hvala na prijedlozima ali to nažalost nije rješenje. mene baš trebaju raditi sim kontakti... ja se nadam da nije hardverski problem jer s tomato karticom radi normalno. pa se nadam da je samo pitanje rom-a. |
![]() |
|
|