|
![]() |
#1 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
konfa hitno.... jaaako
Ovako crkla mi je ploca i sad nemam pc, al sam uspio nabavit komp na 2 sata... pa molim brzo... ako bi dali neke preporuke i misljenja na ovo sto sam mislio uzet. Treba mi "samo" ploca, grafa,napajanje,procesor i hladenje. mislio sam ovo: PLOCA: Lan Party ut sli-d - 1584kn PROCESOR: AMD64 3000+ Venice - neznam cijenu NAPAJANJE: Hiper 480W - 460kn Hladnjak: Zalman 7000CU - 357 kn GRAFICKA: NEEEEEZNNNAAAAAM .... za igranje.... Please help!:confused:
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
posto nisi napisao za sto ti treba(niti cijenu-nista novo)...nebi ti niti trebao napravit preporuku(mada imas i graficka za igranje pa nek ti bude) ![]() dfi ultra d moze postat lako sli-d uz jednu malu crtu(sli mod) al ne vjerujem da ti se da to radit pa si rade uzmi sli-d procesor ti dode oko 1200-1300 kuna ak s ene varam...a 3200 mislim da mozes nac za 1500-1600 kuna pa se odluci kaj ti vise pase nemoj uzet zalmana vac hyper generaciju od coolermastera...em je bolja em je tisa napajanje neznam za to...al znam da bi ti bilo dosta jedan forton od 450-500w koji je valjda kavalitetniji od hipija za to nisam siguran jos nisam imao nikakav stroj sa tim napajanjima i kao obicni niko ne kaze kolko kani ulozit...a ona ti ja mogu tek rec graficku...al pretpostavljam da ce ti 6600gt biti dosta za 1500 kuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
sorry my bad. Nego sam u frci, sve na brzinu pa nisam pola toga. Za grafu mislim dati do 3000kn.. sto se tice ploce nije bad napravit crtu, a koja je razlika u cijeni te 2 ploce, i ima li ikakvih razlika u preformansama? Sorry na prijasnjem postu !
![]() |
#4 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Za te pare ti je najbolje uzeti 6800gt ili x800xl ,performanse slične pa tako da neš fulati ni sa jednom
![]() |
#5 | |||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Za napajanje uzmi Chiefteca i ustedi 100-120Kn Citiraj:
-vga pci-e leadtek px6800gt tdh, geforce pcx 6800gt, 256mb ddr3, dvi, tv 2895Kn Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() za 3 soma kuna si uzmi x800xl(ili jso bolje x800 vulgaris(obicna) pa ju malo klokas flesas odkljucas itd)ako neces naravno nije greda ![]() ![]() tvoja odluka jer je sve uglavnom pitanje ukusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
OT: xerox, de posalji mi broj moba na pm, negdje sam zapisao i izgubio, da ti se javim za proc. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|