|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Zamućenje dijela slike
Imam problem koji me muči već duže vrijeme prisutan na slici http://www.zaslike.com/files/lslwtz2uq8srvyg495fh.jpg Dakle ako je umjesto Web based igre surfanje po nekom portalu problem je isti. Reinstall sistema = isti problem ugasim upalim monitor = isti problem drugi VGA driveri = isti problem drugi monitor = isti problem drugi DVI kabel = isti problem nije non stop prisutno ali se često javlja i iritira vrlo. nekad zna na tom dijelu slika i titrati lijevo-desno osim toga ako bih otišao iz Browsera npr u Word, ili neku igru..toga tamo nema slika je odlična. I onda kad se vratim opet u Browser opet ista stvar.... otvorim novi Tab, surfam..nema...pojavi se opet (nasumično) i onda kad opet se prebacim unutar Tabova, na prethodnom Tabu toga nema... naravno dok se ne pojavi opet rezolucija je kako treba, frekvencija 60Hz evo kad bih se iz FireFoxa prebacio u Total Commander toga nema, ali kad se vratim u FireFox opet se desi.. Google Chrome isti problem, IE također lud sam već pa molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kako se ponaša preko DSUB VGA izlaza? Grafičku drugu nisi probao? Jer ovi problemi i tvoja dijagnostika pokazuju najviše na nju. Probaj još browser u live Linuxu pa vidi jel tamo ima poboljšanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako u Wordu, Excelu.. u bilo kojoj PC igri se to ne javlja.. već samo kad surfam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |