|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
(riješeno) Image Windowsa 7 na drugom kompu?
Možda je malo glupo pitanje, ali imam neki problemčić s kompom pa me ovo zanima: Da li je pametno imati image svježe instaliranih windowsa 7 s osnovnim programima i onda taj image stavljati na druga računala ? Laptop sa i3 i 4GB rama mi se dosta dugo pali i gasi i pomalo je spor. Driveri su svi zadnji instalirani, iz startupa je maknuto sve što ne treba... Probao sam napraviti puno stvari o kojima sam pročitao između ostalog i tu na forumu, od drivera do tune upa ali nema nikakve promjene. Jedino sam primjetio pod Performance information u CP da stoji logo od Toshibe na kojoj je taj image napravljen, a lap na kojem je sad taj image je HP. Zato mi je palo na pamet da nema možda kakav konflikt taj image s novim lapom (?) Ne izbacuje nikakve greške, ali ipak... |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne vidim razlog zasto bi to radio windows 7 sve sam odradi a programe mozaes da downloadujes makimum pola sata, ne znam sta podrazumevas pod osnivnim. Nista te ne kosta da probas clean install osim mozda malo vremena. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala. Zaboravio sam napisati da se baš sad lap intenzivno koristi i nemam vremena reinstalirati windowse i sve programe koji mi trebaju, a osim toga imam i instaliran jedan program od kojeg nemam instalaciju, a treba mi za posao... Svakako ću prvom prilikom staviti unutra SSD koji već imam doma i nove windowse samo što to neće biti tako skoro pa istražujem mogu li nešto drugo napraviti u međuvremenu da popravim performanse. |
![]() |
![]() |
#4 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
uvjek ces imati isti problem ko sto je i u proslosti to bilo drukciji Hardweri stoga i driveri taj image koji bi ti bi sljakao da nemas drivere instalirane ili da samo ide na tvoju konfiguraciju, pa ti mozda ustedi vrijeme dosadnog instaliranja OS-a inace ce uvjek doc do konflikta
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jok, pričamo o win7 ![]() frend je sistemski disk premjestio sa intela na amd bez reinstalacije i sve mu je radilo, ne zauzima win bezveze po 20gb na disku ![]() samo napravi image i vidi dal šljaka, tako budeš najbolje znao...ne obaziri se na naše baljezganje ako možeš sam isprobati ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Image je bez drivera, ali ima hrpicu programa koje inače koristim. Ovaj program koji mi treba za posao je naknadno instaliran i sad nisam u mogućnosti doći do instalacije. Sve to spominjem zbog toga što sam očekivao da će i3 mašina raditi dosta brže nego što sad radi. Maknuo sam sve nevažno i stavio najnovije "vozače" ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|