|
![]() |
#1651 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1654 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1655 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Iako je po meni samsung bolji i ljepši uređaj (subjektivno) |
|
![]() |
![]() |
#1656 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
na nekom stranom forumu sam čitao da je jedan napravio jailbreak za huawei w1, ako bi ja to pokušao bi li izgubio garanciju? Jel mi možete reći što je dodano s gdr2? |
![]() |
![]() |
#1657 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala kolegi gin.tonic za info, pa da podijelimo dalje jer stvar funkcionira... Na ovaj način možete navodno dobiti pristup SVIM aplikacijama za WP8, neovisno o tome koji uređaj imate. ![]() ![]() ![]() Sad imam Pro Cam, a navodno samo radi s Pureview mobitelima, rajt ![]() PAŽNJA: Ako ne isključite proxy nakon što si poskidate sve bitne aplikacije, onemogućen je bilo kakav upload, pa da se ne bi iznenadili. EDIT: Utrpao još par aplikacija. Samsungov Collins Dictionary se instalira bez problema, al onda kod pokretanja javlja "alo, nisi Samsung" pa od cijelog rječnika radi samo sve pod "a". Neke aplikacije prvo kažu da su nekompatibilne, ali nakon par pokušaja dopuste instalaciju. HTC-ova Flashlight app ne radi na 820, tj LED mi ne svijetli. Stavio sam još HTC-ovu converter aplikaciju, MangaCamera i to je to. Ostalo mi ne izgleda pretjerano korisno.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.08.2013. u 07:32. |
![]() |
![]() |
#1658 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam na Huawei W1 uspio strpati: 1. App Folder 2. Here Drive+ 3. Nokia Pro Cam 4. MangaCamera 5. Video Trimmer ( Samsung ) Nakon podesavanja App Foldera to je sad pristojno "poboljsan telefon" a da ne govorim kako navigacija radi bez greske. Jedini problem je manualno fokusiranje sa Pro Cam, izleti van kamera odmah ali ko ga sisa.., sve ostale opcije Pro Cam rade. |
![]() |
![]() |
#1660 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
jel ima here drive+ za 7.8 ![]()
#1661 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
isproba sam ovo preko proxya. Skinija sam sve aplikacije, no prilikom pokretanja kaze mi da nemam zahtjeve ispunjene za to. E sad da li je zbog toga sto mi lumia 620 nije na amber gdr2 ili zbog samog uredjaja, ne znam.
#1662 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ma ja sam prezadovoljan, mislim i prije mi je Ascend W1 bio ok, ponajvise radi baterije koja je meni izdrzala 5 dana i 4h s time da sam u tih 5 dana surfao mozda ukupno 2-3h, pozivi i poruke normalno koristenje. Nocu bi ga stavio u onaj avion mod dok spavam ![]() Ovaj App Folder sad da tako ljepo konfigurirati razne plocice pod jedno tako da ih ne trebam imati mali milion na pocetnom zaslonu. Pro Cam olaksava slikanje dodatno a i telefon ne slika sam ako pipnem negdje po ekranu. Here Drive+ sam isprobao samo pjeske, dakle brzina kretanja je bila 1-3km ![]() Bice gadno sad kad se navucem na ove sad aplikacije a prestanu raditi ko zna radi cega ![]() Mislim koji su to lopovi i smradovi, vecina telefona je kompaktibilna da radi sa bilo cijim aplikacijama ali ne... Nokia mora svoje, Samsung svoje itd... |
![]() |
![]() |
#1663 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1664 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ono kaj ljudima najviše smeta kod Lumie 920 je težina, to je najveća mana ![]() Lumia 920 s Amber update dobiva stereo recording: http://wmpoweruser.com/stereo-record...-amber-update/ |
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo tko hoće debrandirat ili ručno upgradeat ... http://www.nokiapoweruser.com/2013/0...ownload-links/ jel ima netko L620 da ju je kupio u mobisu? Nek napiše svoj product code ... Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 13.08.2013. u 13:54. |
![]() |
![]() |
#1667 | |
The mighty pirate
|
Ako nemaš GDR2, naravno da neće raditi. 820 s GDR2 i sve radi savršeno. Citiraj:
![]() |
#1670 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Lumia 620
U zadnje vrijeme sve više i više mi se događa kod Lumie 620 da kad me neko zove, prvo normalno potegnem prstom prema gore da mi se pojavi izbornik za javiti se/poklopiti i onda se ne mogu javiti. jednostavno touch ne prima. moram ugasit ekran sa tipkom na boku i onda opet upalit s istom i onda prima touch. ima još netko sličan problem? |
![]() |
![]() |
#1672 |
The mighty pirate
|
#1673 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mislio sam da će mi smetat, ali iskreno, ne smeta mi toliko. Zasad mi se mob jako sviđa i ostaje kod mene do daljnjeg. Sad samo čekam službeni update.
![]() |
#1674 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Da, i meni se to dogadja. Najvaznije je da se moze zaobici.
![]() |
#1675 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
btw. jel su ispravili grešku ... kad pojačaš zvuk dok slušaš muziku da ti se ton zvona ne pojačava?? |
|
![]() |
![]() |
#1676 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Player ostaje u pozadini. Ostalo je isto. Na vrhu zahtjeva za novi update su odvojene kontrole za zvuk pa će i to uskoro...nadam se
![]() |
#1677 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1678 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|