|
![]() |
#4351 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odgledao prvu sezonu The Falla. Jako dobro, jedan od boljih psiholoških trilera/drama u zadnje vrijeme. Tipična britanska produkcija, izvrsna gluma, zanimljiva i napeta radnja.
Jedan mali minus
![]() |
#4352 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pored uobicajenoga sto se ovdje spominje; pregledao: Hannibal - prehebeno Misfits - otkaceno ![]() Vikings - serija me ocarala i prikovala uz ekran, odlicna gluma, kostimi, tematika, a sve uz minimalan CGI Predbiljezba za: The Following Love/Hate
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 04.08.2013. u 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4353 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4355 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ispravite me ako griješim,ali nije li prije u Lutheru svaka epizoda bila priča za sebe,sad je vidim u nastavcima..
![]() |
#4358 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Mah ... već znam šta će bit. Jedan od dvojice (ako još budu dvojica) će opet okretat sve ženske u seriji, bit će puno akcije i glavni neprijatelj će bježat sve do zadnje epizode te će ga u zadnjoj sredit. ![]() btw: Utopia je bizarna i bolesna ali na neki način zanimljiva. Odudara od standarnih špranci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4359 |
Guest
|
under the dome, dakle,nakon 5. epizode,jasno mi je da je kupola metafora za kondom,oni unutra su ......,a nuklearka gonoreja |
![]() |
![]() |
#4362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
O da...zadnjih 8 epizoda BB-a...ni sam ne znam kako sam to uspio dočekat. Najbolja serija svih vremena uz Sopranose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4363 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovih 8 bi trebalo dočekat sve, pa pogledat u komadu ![]() A Sopranose, a šta čekate ljudi, jebemu ![]()
![]() |
#4367 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš ![]() ![]() Meni je već nekako tradicija gledati Sopranose početkom svake godine, ali eto, igrom slučaja ove godine još nisam.. Btw, tko voli mafijaške neka obavezno pogleda: Boardwalk Empire, Magic City, Lilyhammer.. Ako zbog ničeg drugog onda ovu zadnju treba pogledati zbog Stevota.. Ajme kakav glumac.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4368 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedva čekam novu sezonu Lilyhamera... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4369 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
danas kreće nastavak BB-a?
![]() |
#4371 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4372 |
Guest
|
Jel Magic City dobar? Znatno slabiji od Boardwalk Empire & co? |
![]() |
![]() |
#4373 |
Premium
|
Baš tako.. Slabiji je od BE-a i Sopranosa.. Ali u čemu slabiji? Pa ne znam, možda u produkciji naspram BE-a, i akciji naspram Sopranosa.. No i dalje genijalna serija, znači genijalna.. Jer ove prve dvije su za mene remek djelo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4375 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Continuum - pogledao S02. Po klišeju, zakomplicirali su situaciju u finalnoj epizodi tako da imaju materijala za nastavak.
![]() |
#4376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Under the Dome. Jao majko mila, šta su napravili od toga nakon prve epizode. Razvučeno do bola, i to jako loše. Preostalih 6 epizoda ima zajedno pola sata kvalitetnog materijala. Nakon prve tri epizode mislio sam gledat dalje da vidim kako će to rasplesti (nisam čitao knjigu, ai kažu da se već sad dosta razlikuju), ali više nisam tako siguran ![]() The Bridge se čini dobar i zanimljiv nakon prve epizode. Od Continuuma sam odustao nakon dvije epizode nove sezone, jednostavno je postalo zamorno i dosadno.
![]() |
#4377 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4379 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvatam se Suitsa, BBa, Luthera ![]() Ajme alibi kraja Killinga
![]() Hvatam se Suitsa, BBa, Luthera ![]()
![]() |
#4380 |
Premium
|
BB dobar...posebice sam početak...baš me zanima kako će se dalje razvijati zaplet. Jedino mi Skyler ide na jetra...glupa ko toljaga ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|