|
![]() |
#3091 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jep, slažem se. Ako se nafarma cs-a i nabije Q on sam nosi cijelu ekipu. Neki znaju čak sam vidio na visokom elo-u, napraviti /ff ako nasus ima npr. u 25. min 200cs i hebeno nafarmani Q. EDIT: Napokon ga kupio. OP champ za mene, i uz dianu će mi biti main midder. Pa da ih vidim ![]() Prvi meč u životu s njim... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.08.2013. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Pred 30min sam igrao najgori meč ikad na rankedu. Znači 0-20 smo izgubili. Ja sam igrao Caitlyn dok mi je Taric bio support. Lik je zujao po laneu i feedao ko luđak. Najgori support ikad s kojim sam igrao daleko, i još meni kaže da sam ja loš a feeda stalno lol. On umjesto da stuna protivnika on stuna miniona i tako svako malo. Onda naš shen u 10min kaže "fuck this i go afk", lee sin do 12 min niti jednom nije genkao niti jedan lane i još kaže "i am not bad" dok je njih nautilus babysitao bot skoro pa stalno. LOL, prije ovog najgoreg meča ikad imao sam hot streak od 5 pobjeda zaredom. Ja bi nekim ljudima zabranio da igraju ranked. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.08.2013. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
da da.. sjećam se kad sam igrao s nasusom top protiv jaycea čini mi se.. ili dariusa.. lik nije znao kripat i pustio me da farmam a i stalno je išao gankati mid.. farmao sam nekih 25 minuta bez da sam otišao s topa.. moj tim se stalno derao da dođem u fajtove.. ali neka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Hala Madrid!
|
Dečki ja sam na t-comu, i imam brzinu 11mb. Kada gledam na twitch.tv-u(chrome browser) LoL streamove laga mi skoro svaki stream na 1080p, a nebi trebalo... Da li je i Vama tako ili? Ja mislim da je to do t-coma. Da li možda znate kako popraviti ovaj problem? Tnx na odgovorima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 07.08.2013. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako imaš neki adblocker, isključi to. Ako nije do toga, switchaj na azubu.tv kao što x-plsoiv predlaže. Azubu je trenutno najkvalitetnija streamerska platforma, nedostatak je jedino što je teško pratiti kada je neki streamer online :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3101 |
Hala Madrid!
|
Hvala puno dečki, budem probao. Imam ad blocker uvijek uključen da, probat ću ga isključiti pa javim da li je što bolje ![]() na twitchu ja followam streamere pa mi dodje obavijest na mail preko moba kad su online tako da mi nije neki problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3102 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I meni laga. Probao Yi-a jungle. To smeće je toliko OP da je to ružno. 19:9 score. Zadnji meč 2x quadra kill, 21:15 score, makar moj urgot 4:19 i lissandra 1:18 score. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 07.08.2013. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam igrao par partija protiv Yi-a, do jedno 30-te minute nije mogao ništa, wardovi su uvijek spašavali stvar. No kad se krene solo uzimanje buffova i random masturbacije po džungli, ovaj je uzeo jedno 3-4 killa, kupio inf stattik i pd, postao je killing machine. No kao i uvijek, hard cc nakon ulte. Svi ti melee dmg su na istu foru.
![]() |
#3104 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Danas sam igrao ranked, njihov Yi ga igra prvi puta i završi sa 32/4, jedna penta i tri puta quadra. Čak se i on sprdao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znaš kaj je više OP Yi prije remakea kad se igrao na AP štih pa bi se u jednom času za healao kompletno i sa alpha strikeom opizdio pol healtha ili ovo smeće od Yia sad <.<
![]() |
![]() |
#3109 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Više je ovaj AD op. I prije je bio stvarno snažan kao AD samo što ga ljudi nisu igrali zbog AP popularnosti. Jedan od većih problema sada je što njegov Q proca critical, što znači da ti s boots+ie+statik već možeš raditi brutalni dmg pomoću criticala, a ako uzmeš još i PD, di ti je kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam, meni se čini da uopće nije OP. Tipa dođe dole na gank, Vayne ga zakuca u zid i on je mrtav čovjek. Ili doleti na Ryzea, ovaj ga pojede. Fizz bi ga isto trebao prožvakati, pogotovo ako ide na taj squishy build. Samo nabrajam neke primjere. Kad veliš da je Yi OP to je kao da veliš da je Fiora OP ![]()
![]() |
#3111 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nije OP, samo treba znati protiv njega, kad ga se stuna gotov je adc ga pojede... U zadnje vijeme ga dosta igram, stavim na njega warmogs i atmu i youmu, ostalo ovisi o situaciji, nikad ga nisam igrao AP i drago mi je da su ga reworkali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ali to je jer je ADC Melee, ako dobije killeve snowball is on, kao i za normalnog ADC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
dok on krene sa alpha strikeom praktički je gotovo
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Premium
|
Zaboravljate svi true DMG na E, koji ne scalea na njegov AD, već na AD koji Yi napravi sa itemima, čista idiotarija. Evo game sada; Moj Yi cijeli game gubi od Jaxa top (tipa 0/3 je), niti ima ikakav farm, prvi teamfight je dobio quadra kill i to na njihov full CC team (Thresh, Varus, Vi, Syndra, Jax). Kao što sam rekao, sretno sa CC-anjem champa koji je 90% vremena untargetable, jer svaki imalo pametan Yi će skočiti u fight kad je on već debelo krenuo i ljudi su na 50% HP-a, ili manje. Uz to nije mu problem napraviti QSS, koji kasnije ide u item koji mu je ionako predobar za build općenito (Mercurial Scimitar). Btw., sljedeći patch me već ide nerf, jer su skužili da su malo pretjerali. Evo ga prvi game ikada sa Yi-em (dakle nisam ga nikada prije igrao jer me opasno živcira champ, još od AP Yi-a i 1shot penta), odem fino u ranked i 13/4, i lagano pjevušim dok silujem doslovno sve i svakoga... Aplha Strike na Koga i ode mu jedno 60% HP-a, onda fino BOTRK i jedan auto attack, a njegov jadni Ali puca Q točno u mene, ali se možeš slikat. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 08.08.2013. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Igra tko Malzu? Odigrao sad prvi put ranked s njim i iskerijao ![]() U early-u dosta loš, imao sam 0/3. Swain me ubio dok sam bio dc pa me dosta unazadio, ali late je napravio svoje. Tko god je pokušao prići, tank, support, adc.. bio je ultan i moj team ga je dovršio. Onda borba 5 vs 4 koja nije bila pretežito teška ![]() Btw kad već raspravljate u Yi-u - Malzo ftw, ulti i gg Yi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() problem je kad je on untargetable ![]() a dok ti njega naciljaš poslije toga, okine fini procenat true dmga a protivnički team isto opali i gg...
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
??? sa novim master yi rezultat mi neide ispod 25, 30 killova i 10 / 20 assistova ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|