|
![]() |
#1621 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nikako zadovoljiti ljude ![]() Glupo je reći da nema ništa novo
#1624 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Vlasnici L620 u Amberu su osakaćeni za double tap i radio |
![]() |
![]() |
#1625 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Bacite pogled ovdje, ne bih se čudio da sljedeći update sadrži 3-4 stvari s vrha popisa. Svaki prijedlog se detaljno prati Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.08.2013. u 16:08. |
||
![]() |
![]() |
#1626 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
sa stajalista programera znam da su ovo pizd*rije za implementirati. ovo su izdali cisto da ljudi ne zugaju kako su obecali ceste update-ove, a nisu nista napravili. veci bi dojam ostavilo nesto zaista funkcionalno, kao primjerice, scrollbar sa strane, automatsko slaganje playliste po strukturi u filesistemu (folderi), on the fly playliste, bluetooth transfer... no eto, veselimo se. Tj. veselit cemo se kad stigne na lumiu 620.
#1627 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav Zanima mje jeli netko instalirao gdr2 update na htc 8x na t-mobileu? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao i obično, MS i sigurnost ne mogu stati u istu rečenicu. Ovaj put su pogođeni WP mobači. http://www.bug.hr/vijesti/propust-wi...ma/125695.aspx
#1630 |
The mighty pirate
|
Dakle, moraš imati pristupne podatke za mrežu s PEAP-MS-CHAPv2 protokolom, kako bi se možda spojio na fejkanu mrežu koja će ti pokupiti login podatke od firme da bi možda našla neke korisne podatke... Ovo se možda odnosi na 0.01% korisnika u svijetu čije firme koriste baš taj protokol i nakon njega ne postoji apsolutno nijedan drugi sustav zaštite bitnih podataka. Što se mene i 99.99% korisnika tiče, ništa zabrinjavajuće. Veći sigurnosni propusti se otkrivaju na Androidu i iOSu na tjednoj bazi.
#1631 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1633 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
instaliraj si Bing Weather.. koristi baze od AccuWeathera, tako da nalazi i manje gradove, ali puno bolje izgleda od orginalne AccuWeather aplikacije ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dobra je aplikacija ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1635 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Meni je definitivno Amazing Weather HD najbolji weather app, jest da nije đabe i da su dobra i ova free riješenja ali je app stvarno vrhunski. |
![]() |
![]() |
#1636 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
evo coda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1637 | |
Premium
|
prebaci se na UK market ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo kako fercera kamera na L1020 http://www.youtube.com/watch?v=ezIZjFt80kQ#at=69
#1639 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja koristim Weather View meni jedna od ljepsih i s poprilicno informacija
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 08.08.2013. u 17:29. |
![]() |
![]() |
#1640 |
The mighty pirate
|
Jedan GDR2/Amber ali to nije sve.... Isprobao i radi. Pozivatelju javlja da je korisnik zauzet. Daveži/bivše cure/dečki i ostali napasnici be gone ![]()
#1644 |
The mighty pirate
|
Kao nije zdravo za bateriju, ovo ono. Nisam na zadnjih par mobitela primijetio da mi je učestalo spajanje na komp i nadopunjavanje baterije utjecalo na njen životni vijek. Štoviše, otkad imam smartphone, nadopunjavam ga već kad dođe do 50%, ali ga svaki mjesec barem jednom ispraznim do kraja.
#1645 |
Premium
|
Ne vidim potrebu da se puni jer ga ukopcam u pc samo na par min dok nesto ne prebacim i dali moram instalirat neki software na pc za bluetooth prebacivanje posto vidim da se mob i pc vide ali se nece slat? |
![]() |
![]() |
#1648 |
The mighty pirate
|
GDR3 se već testira na veliko. Već i screenshot izletio
#1649 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1650 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
pozdrav, što se tiče tog gdr2, tko odlučuje za koje je mobitele. Ja imam huawei w1 i kako mi se čini neću ga moći nadograditi, a stvarno je potrebno jel ima velikih nedostataka. |
![]() |
![]() |
|
|