|
![]() |
#3031 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno je original. Normalna cijena za XE iz Kine vise manje. Jedini "problem" je azijski firmware,pa treba napraviti s-off (nije problem) da bi se ubacio eu firmware s nasim jezikom. (umjesto more locale 2 s playstorea) |
![]() |
![]() |
#3032 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ok onda,lako za S-off i FW ![]() Sad sam ih još našao,vidim da su svi oko 1100kn. Čitao sam temu o kineskim mobitelima i svatko ima neku svoju teoriju i tumačenje carine i PDV-a,jel zna netko kolika bi uopče bila carina na taj mob,ako bi je bilo i koliki bi bio PDV,njega računaju,to sam shvatio,i koliko bi on iznosio? |
![]() |
![]() |
#3037 |
Premium
|
Hvala na odgovorima ![]() Pa i da lupe PDV opet nije puno,izašlo bi oko 1400kn,za te novce ovdje dobijem polovni,izgrebani i bez garancije Sensation. Ovaj ima 1god garanciju,je da moram slat u Kinu al ostaviti ču si stari za djelove. |
![]() |
![]() |
#3038 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3039 |
Premium
|
Izgleda da mi i ta opcija otpada,i ti zadnji White modeli imaju problema sa prašinom ispod ekrana http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1130 |
![]() |
![]() |
#3043 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3044 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HO Google Play Editon review http://www.gsmarena.com/htc_one_goog...review-958.php
#3045 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
#3046 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#3047 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3048 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ima tko iskustva da mu se uz rub HTC One X-a pojavi neka zuta fleka? Ja primjetio jučer prvi put uz zvučnik gore, i nakon što sam upalio i ugasio mobitel, to nestalo :S |
![]() |
![]() |
#3049 |
Antimićanin
|
Događa se. Ukoliko nastavi se pojavljivati ili trajno ostane, pošalji ga na reklamaciju, naravno ako imaš važeću garanciju. |
![]() |
![]() |
#3050 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam gdje im je bila pamet kad su smišljali kakvu će bateriju i napajanje metnut u One. Nedostatak fastchargea je za poludit. Vratio sam se na iPhone radi par stvari, al jedna od važnih je bila i punjenje i potrošnja baterije. Mislim da bi se brže napunila da su metnuli kurblu pa da vrtim u slobodno vrijeme. A ako slučajno nešto prčkaš po mobitelu onda se uopće ne puni, tj. puni se tako sporo da nikad ne bi bio pun. iPhone mi se sad napunio 50% u pola sata... Uz to na HTCu imam ravno duplo manje istog načina korištenja mobitela dok se baterija ne isprazni. ![]() HTC bi već bio prazan. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.08.2013. u 18:45. |
![]() |
![]() |
#3051 |
Guest
|
Složio bi se sa tobom za fastcharge kada bi imao zamjenjivu bateriju. Fastcharge smanjuje rok trajanja baterije. |
![]() |
#3052 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Postoji fastcharge ali na custom kernelu/romu. |
|
![]() |
![]() |
#3053 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Primjer lošeg dizajna uređaja. Mogli su ga složit da se može otvorit i zamijenit baterija (bilo koji iPhone od četvorke na dalje - zamijeniš mu bateriju u par minuta - čak ne mora ni iPhone bit primjer, uzmi bilo koji mob). I zbog toga su žrtvovali fastcharge, nešto što će bilo koji korisnik prije primjetit nego da je mikrometar deblji ili da ima dva šarafa. A tak i tak im ova "no gap" filozofija nema smisla kad su mi kroz ruke prošla četiri potpuno nova uređaja i niti jedan nije napravljen onako kako treba. Ili mu metalni poklopci zijevaju ili nisu poravnati sa ekranom i plastikom ili je oštećen iz tvornice. Nedovoljno dobro za uređaj koji košta od 3500kn na dalje. Cijela autoindustrija se ne buni na fastcharge, a sad je HTC jedini odlučio sprčkat mobitel radi toga. Ili krivo tražim ili ne mogu pronaći konkretne brojeve koliko fastcharging utječe na veličinu i kapacitet baterijskih ćelija koje se koriste u mobilnim uređajima. I CyanogenMod i "stock" Google Play Edition ROM mi daje priblizno isto trošenje baterije. 3G ga ubije samo tako. Pogotovo kad se procesor zagrije, onda je gotovo. S tim da CM ima puno previše bugova, a sa GE ROMom mi WIFI krepne svako malo, tj. uspori na max 3mbit i kamera ne valja. Izgubio sam živce i prodao ga dalje. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.08.2013. u 19:25. |
![]() |
![]() |
#3054 |
DD9512
|
Šta ja znam. Meni je baterija vrhunska na oneu. Ok, UV do kraja skoro 250mv dole na 4x1.35ghz. Mob leti, nema lagova nigdje. Čak se ni ne grije, temp ne prelazi preko 42C kod ovih vrućina. Fastcharge sam kratko koristio pa ugasio da ne unistim bateriju. Prezadovoljan sam, a ti si napravio najbolje što možeš.. Već kad ti ne valja prodao ga i dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
#3057 |
DD9512
|
Htc One Max. Phablet 5.9 fullhd, 2gb ram, microsd slot, 3300mAh.. Nisam ljubitelj ove veličine, ali čini se solidno. http://www.androidnext.de/news/htc-o...androidnext%29 |
![]() |
![]() |
#3058 |
Premium
|
Jel' moguće da je HTC u uređaj stavio microsd slot? Valjda u HO i HOXu nije bilo mjesta za njega, a ovdje se ipak našlo ![]() Evo na engleskom obzirom da nije svima njemački poznat. http://gsminsider.com/2013/08/htc-on...handset-leaks/
#3059 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, htio sam vas pitati postoji li ikakva šansa da se pronađe mobitel preko gps-a, htc phone findera, google računa ili nekako drugačije. Naime radi se o Desire S modelu, a pošto nisam imao u planu kupnju novog mobitela onda mi je ovaj prirastao srcu (a i sve moguće slike i kontakti su na njemu). Mobitel je "založen" negdje u Beču i cijeli je otključan (nema sim lock, screen lock ili išta takvog) tako da me nalaznik mogao već kontaktirati, ali kako to biva poziva nema na vidiku ![]() Unaprijed hvala na informacijama EDIT : Eh da, imam njegovu kutiju. Dakle IMEI broj mi je na raposlaganju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 05.08.2013. u 16:58. |
![]() |
![]() |
#3060 |
Premium
|
|
|