|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2011
|
Problem sa MSI EX623
Pozdrav,jučer sam kupio od frenda navedeni laptop. Fali mu baterija,punjač te hdd. Frend se kune da laptop radi no nema ga s čime isprobati jer nema punjač! Uštekao sam svoj(19v,3.42a) no laptop nedaje nikakve znakove života. Procesor kao i ram sam izvadio te isprobao u drugom laptopu te "šljaka" Što mi je raditi? Dali uložiti novac i kako znati da laptop bude radio.. Hvala! Specke su sljedeče. 1gb ddr2 Intel pentimu t3400 nvidia 9500m gs(može se izvaditi) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba prvo ustanoviti koliki napon i struja mu trebaju da bi radio. Onda nabaviš univerzalni punjač na kojem možeš podešavati napon. Struja na tom punjaču mora biti ista ili veća od originalnog. Tada bi trebao prošljakati. Iskreno, uopće mi nije jasno zašto si ga išao kupovati, ali novci su tvoji...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ovako, punjač koji imaš je ok ali ona rupica na jacku koji ide u laptop vjerovatno je veća i ne dodiruje iglicu koja je na laptopu. uzmi punjač u ruke i na danjem svjetlu pogledaj u jack koji ide u lap, vidit ćeš da je "zarezan" s dvije strane i tu se nalaze " dvije oprugice" koje dodiruju iglicu na jacku laptopa. Zabij običnu šivaću iglu i napni ih prema sredini kao da ih hoćeš približiti jer ako je iglica na laptopu 1,7mm a tvoj punjač je za one 2,xx mm onda nema kontakta. PAZI da isključiš punjač iz struje dok to radiš da slučajno ne napraviš kratki spoj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|