|
![]() |
#2701 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
#2703 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A gdje ih ne prodaju? Mediamarkt, Saturn, 90% IT prodavaonica,... Sve ovisi o modelu.
#2706 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2707 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Imaš ovdje par tih običnih za male novce pa biraj: https://www.simpa.hr/mobiteli?gapt=4-32-1-1-0-0-0 Ili ovaj: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...OOW9Cf8Wu34fk1 (nije nokia ali je dobar). |
![]() |
![]() |
#2708 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2709 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Sljedeci tjedan putujem u usa pa imam priliku ubost otkljucani nexus 4 za nekih 200-250$. Koliko sam googlo o je za sad najbolji mob "Bang for the buck" što bi neki rekli ![]() Pošto nisam dugo pratio što se dešava zanima me dal ima možda nešto bolje za pogledat i uzet dok sam dole pa dok je prilika. Sad imam SGS2 i ne bi htio neki 5" jer nemam baš gigantske ruke, ali mislim da je vrijeme da SGS2 ode u mirovinu ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2714 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2718 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Kako već rekoh preko skype-a, Y300 moj osobni izbor. Ipak je ganc novi, a ništa previše ne zaostaje za imho jedinim konkurentnim mobitelom u tom cjenovnom rangu, a to je xperia P,osim kamerom, koja nije toliko lošija, koliko je baterija bolja na y300 nego na xperii P. I još i ostane novaca, do zadanog cjenovnog praga. U je loš globalno, imho, loša kamera, ograničen storage, ekran također, itd. o2x si imao, sam procijeni isplati li se opet uzet mob pred kraj ili bez gare, tih karakteristika koje nudi. sgs/nexus s je prestar i preloš u odnosu na sve gore nabrojane.
#2720 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Na preporuku ekipe sa foruma, uzeo sam Y300! Nece ti bit zao, dobar uredjaj. Za te novce nisam ocekivao da cu dobit uredjaj sa takvim karakteristikama. |
![]() |
![]() |
#2725 |
Guest
|
kupuj y300, preporuka i od mene! |
![]() |
#2726 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
prijatelj mi moze nabavit galaxy s4 za 350 ojra (vjerovatno neki ukradeni, presvercani sta ti ja znam) pisto sma ali cu provjerit to na ruke dal je neki zajeb ili nije.. Misli mda nije jer je on kupio novi s3 za 250 eura isto preko tog nekog njegovog liak koji sverca/nabavlja.. telefoni dolaze bez garancije.. sta kazete dal da uzmem ako je sve u redu i ako je pravi s4? |
![]() |
![]() |
#2729 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() 350 EUR nije mali novac, no ukoliko ti nije problem dati za još jedan toliko ako ti ovaj kihne, go for it. Osobno, 800-900 kn max bi dao, ne samo za taj Samsung, nego za bilo kakav takav highend mob bez garancije. Više ni lipe. Onda radije kineza koji ima 1 godinu jamstva. |
|
![]() |
![]() |
#2730 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|