|
![]() |
#3001 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
Guest
|
Ko stavi više od 3 warda na mapi ko support do 15-20 minute igre skidam mu kapu... Tek oko 20-25 minute možeš skombinirati 3 warda od itema i još 2-3 ostala warda. U zadnje vrijeme ne igram supporta , jer se želim zabaviti (u biti sa supportom najviše vidiš koliko svi griješe i onda pokušavaš objasniti , a BOLJE JE DA ŠUTIŠ što ja jednostavno ne znam...) , a i dosadno mi je objašnjavati moje šeme... Iako sam sa supportima u plusu ohoho , igram više ostale heroje čisto iz zabave, jer jednostavno upao sam u dio gdje malo bodova dobijam 3-10. Nautius sam igrao par puta i mogu reći MRCINA !... Toliko slowa na protivnika nema nijedan drugi heroj... |
![]() |
![]() |
#3005 |
Premium
|
Meni je u ranked supportati tako dobro. Tako mi je drago kada vidim da adc zna šta radi. Sona FTW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
jer ovo je baš too much. u stanju bi bio da mi je blizu zadavit ga... znači odlično igramo, ja ADC sa Draven-om i Fizz kaže kako najveći damage radi Draven i Phanteon se nadrka na to i krene njih feedat i nama odmagat i na kraju izgubimo i naravno trolla cijelo vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Danas sam kao Blitzcrank support imao više dmg i malphitea ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Situacija s Atheneom je ovakva(bar po meni) : Sto se tice osobe je valjda ok jer se bavi tim dobrotvornim sranjima i dosta je love za to podigao. Takoder Athene je njegova 'internet persona' koja je navodno kak on kaze 'best gamer in the world' , za slucaj da to netko ne kuzi. ![]() E sad gdje se neslazem s njim je kako je isao s tim gaming pristupom. Ono vidi se da lik nema skilla i da ga zapravo gaming ne zanima bas nego eto to je sad popularna mainstream stvar gdje se eto moze doc do popularnosti i skupit neka dobrotvorna lova, jer eto ljudi skuzili da ak imamo za igre i gaming konfe imamo i za dobrotvorne stvari, a ne zelimo ispast dubra pa dajemo i tak nas sisaju. ![]() Dakle lik ima dobre namjere(put do pakla je poplocen dobrim namjerama) ali totalno ide krivim pristupom(po meni,al sta ja znam vis da mu ide ![]() Svi ti gaming uspjesi su ono u 'sivoj zoni' : Wow je igro paladina ![]() ![]() Zakljucak: Lik nema veze s gamingom i koristi ga samo za dobrotvorne svrhe. I ako to pocmete tako gledati je ok lik. Ako gledate drugacije, zapitajte se dali vi uopce kuzite u cem je bit gaminga(ne da je to po sebi neka duhovno/filozofska stvar) Sorry na offtopic al ono nek se razjasni stvar jednom zauvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3013 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Ah...tak mi i treba kad na forumima kazem svoje misljenje ![]() Znam: -da je igrao paladina u wowu i trollao noobove - da je igrao demonhuntera u diablu i da je imao tisuce ljudi sto su mu slali iteme i gold za periferiju pa cak i samo da kaze njihov nick na stremau - da je u lolu imao cijeli fanbase koje se queueao i isto vrijeme na ranked te da je rageao na streamu u par gameova kad nije islo po njegovoj direktivi, da je bio bannan jer je igro samo ryzea i kad je bio counteran je trollo i rageao cijelu igru pa cak i quitao To znam a ujedno to su i cinjenice...sad moze neko rec nije tako al isto tako i Sanader kaze da nije nista ukrao... ![]() A sad moje misljenje je formirano na bazi tih cinjenica i dobrotvornog rada sto je napravio. Dakle gaming sprdacina ali ipak skupio dosta dobrotvorne love te je po meni ipak ok lik. ![]() Zakljucak 2: Po mom misljenju moste srat jer na kraju who d fak am i, who d fak are you... Al cinjenice u cinjenice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3014 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma baš me briga što je dobrotvor, da uletim u game protiv njega i da mi njegovi likovi budu u team-u i quit-nu game da on pobjedi glavu bi mu skino kad bi se mogao teleportat pokraj njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3015 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da se pojam IGRICA preozbiljno shvaća... ne samo Athene, već općenito kid rage, divljanje, flameanje i sl. Na kraju LoL je ništa drugo nego ubijanje dosade, jer da nema LoL-a, sjedili bi u dnevnom boravku i gledali load of crap na tv (primjer, jel). Svatko tko ozbiljno shvaća i troši živce na lolu, nema problema s communityjem, već sa samim sobom i svojim nekakvim problemima/živcima i sl. Znam što pričam, preko 15 godina multiplayer gaminga krenuvši preko C&C serijala, WC2, WC3 preko CoD-a do LoL-a i trenutno Dote2... svugdje je ista stvar, svi preozbiljno shvaćaju igru. Razumijem da podivljaš dok te netko trola na šalteru u banci, ali ovo je ipak nešto sasvim fiktivno... Znači Athene radi to što radi, samo zato što svojim ponašanjem i postupcima izvlači sve ono "najgore" iz ljudi i njih rabi kao marketinški alat. Tj čovjek zna svoj posao. Ne zabavu. Posao. Također razumijem i da svatko ima svoje mišljenje koje poštujem, o kome god se radilo, jer svi mi imamo drugačije analne kolutiće :*
![]() |
#3017 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Daje on dobar dio zarade FOR DEM KIDZ, ali ono što radi nije prihvatljivo. Jer bi onda svi pro igrači to mogli raditi i onda samo trollati game. Dosta ljudi namjeron bana Ryze/Soraku baš zbog toga. http://www.lolking.net/summoner/euw/21997679#ranked-stats vidi Teemo npr? Citiraj:
E ovo. Citiraj:
Moraš samo igrati, jer kada ti jednom MMR postane dovoljno dobar, a nekom u challengeru loš, onda upadneš u promo. Zato dosta njih kada dođe u Diamond 1 na 100 odluči pauzirati, jer vide da nema šanse da netko iz challengera izleti vani, pa onda radije chilliraju, i kada vide priliku krenu opet igrati ranked. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3018 |
Premium
|
78LP i penjem se ![]() 11 mečeva za redom pobijedio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3020 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.07.2013. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3021 |
Mirko, a ne Harry
|
Jeli znaš možda jeli Kennen nerfan? Ti ga jedini igraš ovdje samnom... Base Attack Damage at level 1 reduced from 54.6 Attack Damage gained per level increased from 3.3 Mark of the Storm Mark duration reduced from 8 seconds Ovo sam našao ali ne znam jeli to trenutno aktivno ili? Pitam jer ga nisam dugo igrao i dosta mi se slabiji čini a i ovaj mark duration sam primjetio da nekako brzo nestane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3022 |
Premium
|
Da, jer je max 50 challengera ako se ne varam. Ja ga ne igram (znam osnove), ali ga viđam i moram reći ...još uvijek je snažan ako pogodi ultu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3023 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3026 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3028 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Za Oriannu mogu reci da ti nju mozes outfarmat, ubit par puta, ali kad dode do tf-a i onda te ulta mislit ces da se ona zapravo nafarmala i nafidala. Barem sam takav dojam stekao igrajuci protiv nje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3029 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3030 |
Mirko, a ne Harry
|
Ja sam ga na rankedu vidio svega 3-4 puta i svaki put je failao, mozda se u silveru bas ne igra. Edit: Igra tko Fizz-a? Igrao danas jedan ranked s njime, 21/10 scor. Ubijao sam enemy Vayne samo sa drugim i prvim spelom. Znaci upalim drugi spel, dash-am na nju sa prvim i gotovo, sav hp joj uzmem. Imao i zhonyu, kasnije i guardian.. uff sta sam im radio. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 29.07.2013. u 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|