|
![]() |
#2971 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Čekaj kickali te iz silver 1 u silver 2? :O Evo, i RIOT se jednom i meni nasmješio. ![]() I evo nekak me ide jučer i danas: http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#history |
![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja napredujem kroz ovaj Silver k'o speedy gonzalez ![]() trenutno na 83 LP (dobio +27 na zadnjem gejmu) nadam se da ću do ponedeljak biti u goldu ![]()
![]() |
![]() |
#2973 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo i mene na krvavih 99 LP-a u Silver 1 -.- Izgubim game, izgubim 5 LP-a, dobim game, dobim 30 LP-a - ajde to je neki plus s obzirom na to kakve idiote sam danas dobijao. I btw. pronašao novog junglera - Jarvan <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Igram nekih 15 dana i napokon skupio za nekog boljeh heroja pa se dvoumim između ova 3: Aatrox Kha Zix Elise Što mislite koji je bolji odabir? Od kako sam počeo igrati koristim master yi-a nekako mi on najviše odgovara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Yep Aatrox ti je ko i mejai soulstealer ako su noobovi i dobro ti ide ovak ce ti ic jos bolje a ako ne onda si gimpan. Kha'Zix radi nenormalan dmg tak da 1v1 jede skoro sve zivo. Elise ima jako potencijala al se treba znat igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() GHehehehhehehe ![]() ![]() od Bronze IV do ovog ![]() GOLDDDDDDDDD! ![]()
![]() |
![]() |
#2979 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Inače, kada naletite na rejđere i to, nemojte rejđati samo upalite zvučnike i pustite ovo na 20 sec http://fc04.deviantart.net/fs70/f/20...pi-d3kld0d.swf vjerujte mi, rješava probelm s trollovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2981 |
Mirko, a ne Harry
|
Acc mi je markan za privlačenje idiota. Jungle-am stalno i wardam midu cijelo vrijeme s obje strane, top i bot wardani isto, žrtvujem svoj cs da bi više gankao i opet se oni ponašaju kao slijepi idioti. To mi je najgore od svega, vidiš cijelu mapu od wardova i opet te gankaju pa jbt led. Razmišljam da počnem supportat pa da jednostavno ovisim o drugima pa kud puklo da puklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2982 | |
Guest
|
Citiraj:
A u biti vjerujem da ste se susreli , ali ovakvih igrača ima sa gold i platinum ratingom , a kamoli sa silver... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8G9TIJ3aKwA http://www.youtube.com/watch?v=n-4BGYLbg8k |
|
![]() |
![]() |
#2985 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima adc-a koji jednostavno neznaju igrati, i onda flame supporta. Treba imati mindset na toj razini da znaš gdje bi trebali se nalaziti protivnici od prilike i ne ići u trapove, ali iskreno, svi adc-ovi u rankedu kad ja supportam većinom znaju šta rade. I ako smo slabiji u lane, neka sruše turret, i onda lagano dalje, farm i to je to. Ljudi misle da ako gubiš u lane-u da si noob, ili da jednostavno gubiš game, što nije primjer. Ali ako adc i support nafeedaju drugog, onda je to BG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
U ovoj jebenoj igri što više ideš kroz divizije/lige, to susrećeš više kretena očekival sam da ću se približavanjem goldu (ulazak u Silver I) susretat sa ozbiljnom ekipom koja bar pokušava ali sad se susrećem sa više trollova nego kad sam bil u Bronze ili u Silveru (od V do I) bokte, od pickanja AP siona na midu, Lee Sina na top vs. Irelia (obrazloženje je bilo - i just want to have fun with lee sin - i 0/5/0 u 10 minuta) sve gore i gore i onda još Riotov matchmaking - u prvoj igri u Silver I dobijem za protivnika Diamond V gdješ bolje
![]() |
![]() |
#2991 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2994 | |
Premium
|
Citiraj:
Athene je govno od igrača koje vara od svojih WOW dana, a LOL je "točka na I" i meni nije jasno još uvijek zašto frajer nije dobio permaban odavno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
(sorry na neznanju igram lol sveukupno 13 dana) dakle koliko sam shvatio KhaZix se prvo upgrade-a W pa onda E pa onda Q,napada se E + W + Q ,što se itema tiče najviše za Healt/armor i AD. Ako sam nešto propustio slobodno me nadopunite,masteries sam namjestio točno kako piše na netu za khazix ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne, tako se Kha prije igrao. Sada nakon nerfa se evolva Q -> E -> R. Što se itema tiče, obavezno armor pen, neki sustain (ovisno i protivnicima), možeš tear, ali i ne jer Kha sada više nije mana hungry pa ako vidiš da možeš snowballat uzmeš odmah neki dmg item. Rune staviš AD sa armor penom i masteriese bez neke filozofije 21-9-0 ili ako je stvarno težak lane 9-21-0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 | |
Premium
|
Citiraj:
Što misliš zašto mu je (ne znam da li su mu sada pomogli da se to ne dešava) MMR tako nizak da kao Diamond je igrao protiv silver. Radio je ovo: Njih par (veći elo pa je više šansa da ćete igrati zajedno) bi u isto vrijeme pretisnuli PLAY, i onda je postojala jako velika šansa da igraju s njim ili protiv njega. Ako bi igrali protiv njega onda bi namjerno izgubili game, kako bi se on podigao. Za to su dobivali Razor gluposti i ostale stvari. Daje on mnogo toj djeci, to prihvaćam, ali vara da je to tako ružno. I onda je igrao AP Teemo support i Shaco support i takve stvari i namjerno ljudima uništavao gejmove. Nije dobio perma ban (ako se ne varam), ali je dobio od Riota warning. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|