|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Compaq nc6120 upali a caps lock stalno blinka
Pozdrav svima, dala mi susjeda da joj popravim Compaq nc6120, Intel Centrino, očuvan, 4 USB-a, Wlan, serial port, puni bateriju, upali i na bateriju i na punjač ali caps lock stalno blinka u intervalu od jedne sekunde. Pomislim kako ću to lako riješiti, odem na HP stranicu i vidim da jedan blink označava grešku procesora. Posudim od kolege nekoliko procesora, probam i opet isto. Normalno upali, svi naponi su tu: 0,96V kod procesora, 2,5V kod memorije i ostali, vent.vrti, ali slike nema i blinka u nedogled. Probao sam reset BIOS-a, mijenjao memoriju, ogolio ploču i uvik isto. Dali je netko od kolega imao takav slučaj, jer sam sve što znam o kompjuterima naučio na ovom forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pobroji malo bolje te blinkove. Liči na riknutu ploču (ništa neobično kod HP-a). http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...name=c01443366
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zahvaljujem, već sam bio na navedenoj stranici i tu piše da između blinka postoji interval, a kod ovog laptopa blinka u nedogled svake sekunde bez prekida. Vent. radi, procesor i NB se lagano zagriju, ali slike nema niti na vanjskom monitoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Problem je riješen! Poslati ću susjedu u Interspar da kupi Toshibu na popustu za 2,500 kuna, a ovaj je svoje odradio. Još jednom zahvaljujem kolegama na odgovorima. Malo ću se poigrati s njim kad uhvatim vremena, ali mislim da su izgledi za popravak mali. Zakoni potrošačkog društva su neumoljivi: baci staro-kupi novo, moraju Kinezi nešto raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|