|
![]() |
#2191 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
evo recimo baš sam kod kupovine ovog pipa u dućanu pričao sa prodavačem koji si je isto tako kupio tablet primarno za surfanje i klincima za igrice i veli kumu ili nekome tipa zemi si ovaj s2 za 1200kn i prst u dupe i čovjek navalio na ipad i to baš mini. klinci dobili ipad i ono sreća najveća kadli ono svaka druga igra šteka i eto ti bačeni novci ![]() mislim uopće razmišljati o dual 1ghz, 512ram, single vga vs. dual 1.6, 1gb ram, quad vga (adreno 400) i još hiljadu u džepu je po meni sajns fikšn. oke uloži planirane novce u kineza sa nekim bolesnijim ekranom i jabuka nema tu šta tražiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Da, al nije isto dual cpu, 512 RAM-a i single GPU na iOS-u i Androidu..neke igre rade puno bolje na iPadu 2 od mog strica nego na mom Nexusu 7 (tipa pitfall, temple run i još neke)..nije da su na Nexusu neigrive, ali load time je manji na iPadu i ima više FPS-a..i meni je van svake pameti kupovati bilo šta od Applea jer je sve precijenjeno, ali kažem da njima nije potreban hardware kakav je potreban Androidu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Još jedno pitanjce. Ipad2, da li se to isplati uzeti? Znači meni treba više manje za faks, mailovi, čitanje i slično. Igre, ali ne neke ultra high, angry birds i slične stvarčice ![]() Znači njuškalo, ipad 2, 16-32gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Mailovi i čitanje ti je isto na svakom, ako trebaš za neke stvari za faks preporučam nešto na Androidu, storage je bolje riješen i imaš više aplikacija za otvaranje Office dokumenata. Ali ako pare nisu problem i ak ti se da zajebavat sa iTunesima uzmi iPad 2. Mislim da će ti to isto sve radit i na Pipaču S2 recimo. Samo nemoj uzimat iPad prve generacije, ima premalo RAM-a za normalan rad... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za 2k nađeš GT2 10.1" kod nas, a Pipo M8Pro/M9 kod Kineza i još ti ostane 500kn. EDIT: na Pandawillu od sutra akcija - sniženje na brdo tableta. Pipo S3 ide za 84$ (round 4). http://www.pandawill.com/activity-sales?id=1
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 23.07.2013. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Premium
|
Ljudi cepaju 1400 za jedinice pa bi rekao da se isplati. I nije los taj model, najlaksi je od svih iPadova recimo, specke su gotovo iste kao i kod iPad mini modela. Dosta bitna stvar kod tableta je autonomija, a mislim da je tu iPad daleko bolji od mnogih Android tableta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Premium
|
Pa gledao sam mnoge usporedbe ipada tog. I hvale ga dosta. Za mene mislim da bude sasvim dovoljan. Imao sam ipad mini u rukama i priliku koristiti, i gotovo je identičan ako ipad2 samo manji. Neke sitnice poboljšane malo. U usporedbi s GT2 je gotovo isti. Tako da mislim da ću njega uzeti. Zašto ne bez gare? Nisam imao do sad problema s iphonovima. Znam da je zastarjeli, ali ono što ja trebam mislim da mi je ovo dovoljno. Znam da je android otvoreni sustav, s milju mogućnosti i costumizacijom, ali nekako mi se ovo čini dugotrajnije i sigurnije. Ali opet. Dao bi nekih 2000kn max. za tablet. Htio bi da bude kupljen u RH. I da nije GT2 10.1" ![]() Imam još par dana vremena za odluku, pa uvijek su pitanja dobrodošla. Znači uzimam za sad ipad2, ako ne ipad 2 onda nexus 7 16gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Premium
|
iPad ima jedan veliki minus kod mene - iTunes. Za svaki qrac ti je potreban. Kod Androida imaš najobičniji copy/paste, a ovdje moraš izvoditi razne đumbusijade da bi prebacio običan file na njega.
![]() |
#2208 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2209 | |
Premium
|
Citiraj:
To i je vjerojatno najveca neugodnost, sto ne postoji 'civiliziraniji' pristup storageu. Al bgj, PCEkspertovci smo, snadjemo se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nakon neslužbenih, evo i službeno http://www.androidcentral.com/new-nexus-7-official
![]() |
#2212 |
Premium
|
Evo ti i cijena http://www.droid-life.com/2013/07/23...l-gallery-too/
![]() |
#2214 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2216 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2217 | |
Premium
|
Uff.. Nemam nikoga gore. Citiraj:
Ako bude nekih 200-230 Eura, onda ću zvati frenda u Njemačku, pa da mi ga uzme, taman dolazi 28.8. doma, pa mi ga dofura. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Možda bi se i ovo moglo uzeti u obzir kao good deal po cijeni od nekih cca 1500 kn: Acer Iconia Tab A1-810 http://www.nabava.net/trazilica.php?...nia+tab+a1+810 Quad core CPU, PowerVR SGX544 grafički čip (ne znam koliko je to jako u odnosu na Mali400 ili Adreno seriju), 1GB RAM-a, 7.9" IPS display i dvije sitnice koje su rijetkost u jeftinijim tabletima - ima i GPS i BT. Recite što god želite o Aceru kao brandu ali on je po pouzdanosti miljama iznad Prestigia, Yarvicka, Denvera, Archosa i svih ostalih kvazi-brendova (čitaj: kineza). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|