|
![]() |
#422 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A malo je drugačija jer nema previše veze sa 2033, nije loša, ali 2033 je neizmjerno bolja. Zato jedva čekam 2035 i mislim da će ta biti još bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Prosinac 2013 je release date za sada. navodno i službena informacija, ali tko zna. Sve kaj valja je uglavnom uvijek pushed back ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Antimićanin
|
Zašto ne? Led se dobro debelo otopio i topi se i dalje. Radijacija posustaje i zrak se čisti (vjerojatno zbog vode i kiše), Dark Ones mogu "editirati" zrak i okolicu kao i utjecati na opasnu živinu i suživot sa živinom. Opcija je milijun. A nerealno je puno toga, mislim, od čega bi Demoni nastali, križanjem šišmiša i lava ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel samo meni u dlc-u kad treba skupljat dijelove, nema checkpointa? Uvijek me baci na pocetak ili negdje fulavam ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#431 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Psmtr, pa jos mi lik govori go to rest, jesam mujo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Antimićanin
|
Momci, pitanje. Budući sam kupio limited edition igru, ranger modove već imam unutra pa mi ne treba ranger mode dlc. Uzeo sam za 1 euro onu rpk pušketinu ![]() Pitanje je: jesam dobro shvatio da season pass sadrži faction pack u sebi i da mi je dosta da kupim samo season pass? |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Metro:_Last_Light_-_Season_Pass_details |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() A kad ono... majke im ga spalim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Antimićanin
|
Unlockao sve dostupne ačivmente ![]() No, ako nekoga zanima, kod Gunslinger ačivmenta postoji kvaka. Sva oružja moraju biti "pick up", dakle od lešina ili na lokacijama u igri (razni stashevi). Ne broje se killovi sa oružjem koje je kupljeno od dilera po stanicama. Treba pripaziti i na dodatna oružja, a to su Nož (za klanje), noževi za bacanje, dinamit, zapaljiva bomba i ona proximity mina što se nađe u Marshes. I to sve treba iskoristiti. I također isto treba ih naći u igri a ne kupiti, tako da se kupuje samo municija za oružje. Zadnje, na kraju igre, onaj minigun treba iskoristiti već na vojnicima, prije onog zadnjeg tupana kojeg brane štitovi, jer se ti killovi ne broje, ne znam zašto. Također, ne računaju se ni killovi onih oklopnjaka Spiderbugsa koji se boje svijetla, ne znam zašto. Pa eto, ako netko želi krenuti putem Gunslingera, to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
druže brko za tebe http://www.dsogaming.com/news/embarr...egistry-tweak/ Nisam probao jos, bum vidio kad se vratim s joba ;D
![]() |
#443 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() BTW, sutra nam dođe Tower Pack, kao dio Season Passa... jedva čekam ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.09.2013. u 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|