|
![]() |
#511 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Sonyju se možeš obratiti preko FAQ-ing Fejzbučine. Sony Mobile HR. |
||
![]() |
![]() |
#512 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
[QUOTE=thezero;2427016]hvala brko, ajde sad netko ako je probao stamina mode s white list-anim whatsapp i sličnim aplikacijama , da napise svoja iskustva-jel rade kako treba ili poruke dobivas tek kad se ekran upali hvala Radi sve kako treba klik na stamima mod i dodaj app koje želiš i primat češ poruke i u stanju čekanja.
#513 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
[QUOTE=spajder;2427152] Citiraj:
samo me zabrinjava to da cu u pola dana setat okolo i trazit neku uticnicu, auto, bilo sto... da napunim prokleti mob... |
|
![]() |
![]() |
#514 |
Antimićanin
|
Jel ti već imaš mob ili ga tek planiraš kupiti ![]() Uglavnom, imao sam ga jednom bez stamina moda uz također nekakvo srednje korištenje, uredno je izdurao 24 sata. Ali tada mi je ekran bio na 60% osvjetljenja i bio je 4.1.2, tj .253 firmware gore. Sad sa 4.2.2 je vjerojatno još malo bolja situacija. Bilo kako bilo, od jutra do navečer bi ti trebao držati u svakom slučaju. Osim ako nisi baš stalno na njemu ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Registered User
|
evo šta kaže tech daily,o battery life. http://blogs.which.co.uk/technology/...axy-note-2-s4/
#516 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i da, jesam.. stalno sam na njemu...s note-om imam cca oko 6 sati screen on time-na h+i mobilnim podatcima ili ak sam na wifi ide i do 8-9 sati... i do 20 sati battery time... znam da ne mogu ocekivat nista slicno od xperie z ali bar da mi izdrzi dan jedan ![]() pa bolje se raspitat da ne gubim zivce kad kupim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#518 |
Registered User
|
#519 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
ma ne kuzim sta se svi proizvodaci trude najtanji mob napravit, pa daj stavi 3 mm deblji mob i turni unutra bateriju bar 3000mAh i bok.. da mob bude prava zvijer cijeli dan a ne samo 8 sati... kao npr htc butterfly s :P |
![]() |
![]() |
#521 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#522 |
Registered User
|
#524 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Mesc:Na uređaju nije pronađen kvar.Testiran sa servisnom SIM karticom u pozivu,standbyu i preslušavanjem medijskog sadržaja i radi ispravno.Napravljena usproedba sa par novih telefona Prvo su kao zamijenili zvucnik a sad napisu da nije pronaden kvar.pa kog oni hebu u zdrav mozak? Kako se obratit sonyu? Poziv ili mail? Što rec tocno tj. kako se postavit jer hocu ono sto sam platio a ne neki poluproizvod. |
|
![]() |
![]() |
#527 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nebrini riješit će oni to što se tiče Sony mobile HR uvjek su max. korektni i iziđu u susret kad i nebi možda trebali |
![]() |
![]() |
#530 |
Premium
|
Dobio odgovor da su zaprimili dokumentaciju u četvrtak.sad čekam vjerojatno do ponedjeljka da vidim što će biti od tog.kolko se čeka na odgovor otprilike i ako mi odobre novi uređaj kako to funkcionira?dođem u tekom s nekim dokazom ili? |
![]() |
![]() |
#531 |
Antimićanin
|
Ako nisu po godišnjim odmorima, za 10tak dana je kod tebe. |
![]() |
![]() |
#533 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
|
Čekam mob od 24.06.mjesec dana će proc a za ništa.ja stvarno ne kuzim kaj ovi u agramu misle da su ljudi mutavi ili kaj pa da neće skuzit da nisu nis na mobu popravili I onda ga vrate kao popravljenog |
![]() |
![]() |
#535 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#537 |
Antimićanin
|
Vidi, sve se to razlikuje od slučaja do slučaja. Svi smo imali nešto drugo za rma. Strpljivo čekaš "razuman" rok, kako oni kažu. Odgovaraju kad oni od servisa dobiju povratnu. Neće te zaboravit, bez brige. |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
Jel netko probao stavljati neke ps1 emulatore ? Posto slabo nalazim neke igrice mislim da bih mi jedan crash dobro dosao ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
|
Citiraj:
Ono kaj je najbolje otkljucan je i bootloader i sim. Gore flashan 4.2.2 unbranded firmware i zvucnik radi savrseno. Sve pohvale Sony Mobile HR |
|
![]() |
![]() |
#540 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kao što reko ukoliko neide sa servisom samo se obratit Sony Mobil HR uistinu iziđu u susret koliko got mogu |
![]() |
![]() |
|
|