|
![]() |
#2101 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hehe, genijalna je.. Obozavam te pesiche, ima mi ga kolega.. Stariji je covjek, sjecam se kako su ga neki ismijavali jer je dao 800 evra za njega.. Ma, neki ljudi ne kuze ljubav prema psima, radije ce ubit tu lovu tokom godine u kafani.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Da vas pitam, jel isprobavao tko one repelente iz pet centra. Imam malih problema s ovom mojom jer se voli zaletit za pticama u vrt pa izgazi sve zivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Chilobrachys huahini adult female frisko presvucena https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...12817307_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...25434970_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...74551108_n.jpg
![]() |
#2107 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Čisto da se osvrnem još jednom na konzerve, kupio jučer mojoj one Darling. Bila na sterilizaciji pa mora jest mekano, a kako nemam DM morao u trgovinu po ove. Do sad sam joj davao jedino one Dein Besten na kojima piše da ima 100% mesa, na ovima je deklarirano 4% jednog, 4% drugog. I stvarno se razlika vidi. Kod Darling konzerve ima hrpa one neke želatine ili šta je već, i sve je meso isjeckano na kockice, a kod Dein Besten dobiješ doslovno mesta koliko je konzerva, jedino se zna onako kao mali rub napravit masti kao što bude nekad u pašteti ili mesnom narezku. Tako da po meni, Dein Besten konzerva se može sprdat sa svim ovim Pedigree, Darling i sličnim markama. Inače cijena je 7,90 za 400g. I obratite pažnju na deklaraciju, ta konzerva sa 100% mesa ima onako još neki zeleni znak na prednjoj strani, a imaju u DM-u i te Dein Besten sa 4% mesa, pa da ne kupite krivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Moja nas je deset godina i iz mrtvih dizala, ljepotica # 1787 (pred njom se po Ilici klečalo), a još bolje duša. Došao bi doma, vriti sa živcima, legao na pod a ona bi se popela na mene i ležala mi na srcu, ako treba i satima. Ako se ne zna, Njemci su eksperimentrali sa Maltezerima i došli do toga da njihova volja za druženje sa ljudima ubrzava proces buđenja iz kome za 30-40 posto. Dosadan sam, šta mogu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Vidio sam tvoju Nelly, lijepa je bila ![]() Psi su zakon! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#2112 |
Registered User
|
Hahahaha.....jedno ime imam, Rita, sad mi fali za dečka ![]() ![]()
![]() |
#2114 |
Registered User
|
Hvalaaaa....biti će Rita i Maki ![]()
![]() |
#2116 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
imala sam najsladju macu i uginula je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja imam Bigla, bude slika za koji dan ( da se riješim popravnih), i imam pitanje.. Zašto se on boji vode? Mislim kada je bio manji nikad ga nitko nije prskao, samo je kod vetrinarke išao na pranje ![]() Evo slika moga Bigla! ![]() zove se Ozzy! neznam ako netko ima bigla ali ovaj pas je neumoran, trči 3 sata bez stajanja, može skočiti meni do glave ( ja sam 1.85) i nevjerojatno je koliko voli mačke! Jednu je čuvao dok je bila u drugom stanju i još kad su se rodile mačkice bile su kod njega u kučici s njim ![]() Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 03.07.2013. u 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Novi član obitelji: http://www.pohrani.com/f/1I/zY/2zCWtWv7/wp000451.jpg http://www.pohrani.com/f/3R/2M/2C3aaBP0/wp000471.jpg Novi i stari član (treba ih samo još naviknuti na suživot) http://www.pohrani.com/f/W/so/NOU8cQS/wp000477.jpg
![]() |
#2120 |
Premium
|
Kak pesek reagira na cicka? Klopa i to, vidim po slici, koliko mogu da nije panika cim su zajedno u kadru. Povecaj bar zadnju sliku. Moj nije volil macke, osim susjedovu koja je mrzila njega, cak je i stavila par pandzi u njegovom nosu ali to ga nije diralo da je prestane zajebavat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Premium
|
Još uvijek ih se ne usudim ostaviti same, mačak se nje ne boji, al ona još uvijek preburno reagira na nagle pokrete mačke. Do sad nije baš imala puno bliskih kontakta sa mačkama (kad smo ju nabavili, mačke su emigrirale u susjedstvo).
![]() |
#2123 |
Premium
|
![]() |
#2126 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2129 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
jučer uzeo štene Američki stafford terrier,6 tjedana beba ![]() ![]() što mislite o podizanju ušiju? nebih to radio ako psa to boli ili će ga boliti / smetati na bilo koji način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
čemu,to su gluposti,ostavi kako je.
![]() |
|
|