|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja ponavljam da je ovo bez sumnje najjači FPS trenutno. Izuzev onog prelaganog stealth ubijanja. Ali detalji, mene je osvojila s onima kad se kod Švaba spuštaš iz cijevi, kak se sagne pogleda lijevo-desno pa se onda izvuče van. Ti trenuci kad igra sama preuzme kontrolu i čine igru prehebenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije ni toliko linearno kak znaju igre bit. Plus kaj ima dual ending, vise nacina igranja, nesto malo istrazivanja i tak. Nije da zakoracis u krivom smjeru i pogines od pada sa pol metra ili naletis na nevidljivi zid. Fizicki su mozda mogli nadodat jos koji tunel ili sl. opciju da se dode do cilja ali dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa to jesam, tada napadne onaj vrag, ali nakon toga na ISTIM vratima je nekakav teretni vagon i od njega ne mogu proći ispod njega kroz ta vrata jer glupa igra nema šuljanje nego samo mogu čučnit a ako samo čučnem i dalje ne mogu proći... WTF?
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Poluga, osiguraci hodnici okolo ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#406 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo kako sam uzeo season pass da informisem malo o tome o čem se radi 1. Russian sniper misija: jako kratko, vise manje 2 zgrade pune nazija i malo snajpanja cca pol cuke gameplaya samo 2. nazi heavy, nisam jos prosao ali ono sto sam igrao je bilo 10 minuta mene sa minigunom i držanje 10 kvadratnih metara od neprijatelja (na hardu te roflpwnaju lako) 3. renžer misija: skupljas 20 artefakta (medvjedici, slike itd) s time da ih mozes nositi 5. Imas bazu koja je hub u kojoj mos saveat i kupovat oružja opremu itd. Nisam odigrao do kraja stoga neznam kolko traje
![]() |
#409 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
overpowered
|
![]() |
#411 |
Antimićanin
|
Zahvaljujem na odgovoru. Mislim da bum radije 7 ojra tutnuo za half life orange pack. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
overpowered
|
![]() |
#413 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Ne ne, ne smetaju me mutanti, zašto bi, ali me smetala najezda njih sa svih strana, ja se ponadao aj idem ono više istraživati vani malo kad ono to prsa od prsa borba, pobio ih i ugasio. Jel poslije manja gužva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() No ako igraš tek toliko da igraš ko i svaku generičku pucačinu i nisi pacijent ko nas par ovdje, onda nemaš kaj. Ne sviđa ti se i bok. Koliko sam ja tako igara ne završio, npr far cry 3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|