|
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Danas dan katastrofa, nešto nevjerojatno kakve sam timove dobivo, pola partija 90% igrača ode u jednu stranu, ja normalno u drugu, moja podrška stane na pola puta, i naravno oni svi izginu od polovice protivničkog tima. Danas sa T26E4 digo preko 750 000, a pobjedio moža pola, ja pravim štetu ali nažalost suigrači ne. Sad zadnju borbu protivnički is8 me nije mogo probit pa naravno nakon što sam ga ubio odmah optužba da sam haxor i vrijeđanje. Ja kad vrijeđam, a danas sam puno to radio, vrijeđam suigrače. Danas sam dobio novi miš pa se privikavam još, i da u T44 me one shoto protivnički isu 152, ali zato smo ih zgazili.
![]() |
#3363 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Objekt 704 i nije nešto. Sporiji od ISU-152, sporije okretanje, manji radijski doseg, top identičan samo je čeoni armor povečan sa 90 na 120. Povečana je brzina punjenja sa 3,41 na 3,51. Tak da mi to ne treba, ali ga moram uzet zbog Objekta 268. E to je životinja. Isto je i kod Švaba da bi došao do E-100. Top bolji nego od objekta 268, dobar radijski doseg, ali brzina i zakretanje su na strani objjekta 268, Vjerojatno ću ić na 268. U stvari neznam, nemam para, a htio bih sve. ![]() Nije dovoljno kupiti tenk i izgrindati ga, treba imati vrhunsku posadu sa svim perkovima i dodacima. Onda si car na mapi. Pogotovo kad vidiš dalje od ostalih, znaš kad si otkriven, vidiš metu 2 sec duže od drugih, camo mreža i camo na cijeloj posadi.
![]() |
#3364 |
Guest
|
Lol? O kojim mi to tenkovima pričamo? ![]() Object 704 ima 60% više HPa od ISU-a, bolji oklop, 100m veći signal range, lakši je pa ima malo bolji HP/t omjer, ima malo veći traverse speed, 20m veći view range, puno bolji kut pucanja (+-11°, ISU +-8°), ima veći DPM, brže puni, brže cilja, precizniji je, nosi 50% više municije i ima 50% bolji camo u pokretu. Object je životinja i to vrlo opaka. ![]() A E100 ne valja, stvarno ne valja. Prevelik je, prespor, predugo puni. Idi radije po tier X rusa. |
![]() |
![]() |
#3365 |
Moderator
|
Preciznost topa 0,41 naspram 0,39. 3 stupnja veći kut, 30 komada streljiva ( i ovo što imam na ISU mi je dovoljno), radio je malo bolji, ali to je tako mala razlika i još k tome je sporiji. http://tank-compare.com/compare/isu-...304I255I443I94 U stvari trebao bih ga vozit i odigrat barem jedno 100 partija. Igrao sam sa Objektom 268 na test serveru i to je stvarno ubojica. Strah i trepet na mapi.
![]() |
#3366 |
Guest
|
... a još je i tier niži, pa (iako se to u 8.6 ne bi reklo) potencijalno povoljniji MM. Je, tenk je fun, ali treba ga znati iskoristiti...ja ne znam i vapim za debljim prednjim oklopom, stignem opaliti jedan-dva puta i- adio (uglavnom). Krivo igram, znam, ali ne mogu gledati ove moje kako ginu dok ja kempam, pa krenem sa njima. U 9/10 situacija noob ispred mene nema pojma šta je peek-a-boo, već reloada na mjestu zaklanjajući vatrenu liniju i onda sam beskoristan. Pomaknem se ili čekam da umre. U oba slučaja pušiona, jer sam slijedeći za odstrel ![]() Front armor i hp pride (čitaj: 704-ka), i od jedan-dva biti će 3-4 šuta prosječno. Zaključak: 704-ka je za nas njubove spas, ISU je za prave znalce i je**če ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Moderator
|
TD treba prvo dobro zakamuflirat. Uzet mrežu i svakog člana posade naučit cjepat granje da sakrije TD. Obavezno dalekozor i bržr punjenje ili brže ciljanje, ovisi kako kome paše. Nakon toga uzet 6 čulo, pa da je neprijatelj vidljiv dodatne dvije sekunde, istrenirat vozača za brži okret u mjestu i da bolje vozi po blatu. TD je nakon toga puno življi. Nije loše uzet i smirivavnje cijevi kad se puca iz pokreta, dobro dođe kad se stavi na automatsko gađanje kod povlačenja na rezervni položaj. Pa još uzet snajper, izviđača, ... Sa dodatnim treniranjem posade stvarno se puno dobije. Znam kad sam imao osnovnu posadu i BL-10, nije da se nije moglo igrat, ali sad sa puno manje muke sam u plusu. Armor mi je OK takav kakav je jer sam rijetko u direktnom fightu, a ipak mogu primit 3 do 5 šuteva. Kako igrati. Postaviti se od fronte napada na cca 100 do 200 metara i uvjek iza jednog do dva grma, iza ruševine i viriti kroz prozor, Malinovka iza grma kod jezera i lupam cijelo brdo, ali u odnosu na tenkove sa strane od nekih 15 stupnjeva. Niste zaklonjeni, ali je neprijatelj zaokupljen sa napadom dok vi lagano riješavate velike tierove na nekih 200 do 300 dmg, da ih slabiji topovi dokrajče, osim ako ne dolazi negdje do proboja ili nekom tenku treba pomoć tu ga razmontirate. U startu se je dobro postaviti na mjesta gdje se neprijatelj dovlači na položaj i tu ih već lagano oštečujete. Nije njima sve jedno kad na crtu dolazi sa 700 dmg manje, a zna da ga tamo negdje čekam i da ću ga dokrajčiti. Uglavnom sad sam se već ispraksirao, znam pozicije i milina mi je za igrat, baš se guštam, a nema večeg gušta nego pogodit AMX scauta na 400 metara dok je u punoj brzini. Onda je samo WTF? Evo zadnjih par dana samo ISU i pokoju sa Ferdom. http://www.wotlabs.net/eu/player/amdejac
![]() |
#3368 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Vi u PCE klanu, ako vam je do malo zanimljivog natjecanja, razmislite o ESL natjecanjima. Da se lijepo golda zaraditi, u dobrim partijama adrenalin raste u nebo, a netreba vas 15 sa po nekoliko tier X tenkova. Format je 7vs7, max tier VIII, ukupan zbroj tierpointova max 42. Za trening izvrsna je A liga, matchevi svaku vecer (osim pet i sub) u 21:00. Svaku nedjelju Go4WoT u 14:00, otprilike 1 mjesecno HR Degman cup, svako malo WG isto organizira Cup u ovom formatu. BTW tenkovi koji se preferiraju: FR amx 13 90, amx 50 100, lorr 155 51, US T1 Cunningham, T2 light, T32, T69, RUS IS-3. Ima puno videa iz kojih se mogu okvirno pogledati taktike, cesto idu LIVE stremovi cupova itd. Jos jednom ponavljam, uz malo trtuda da se zaraditi GOLD-a, a eventualno i $$$ ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Moderator
|
@Windfucker Klasičan primjer kempanja http://wotreplays.com/site/249960#ar...mdejac-isu-152 ![]() ![]() Pa ti reci jel sam pomogao ekipi i da li sam se umorio igrajući. ![]()
![]() |
#3370 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#3371 |
Moderator
|
Buljo problem je što ti prvim hicem uzmem 700 dmg ![]() ![]() ![]() Znači tvoj problem je da mi dođeš blizu. ![]()
![]() |
#3373 |
Moderator
|
![]() |
#3375 |
Guest
|
Ma stvarno Objekt nije sporiji od ISUa, ne znam odakle se pojavilo sad to da je sporiji? Jedino nizbrdo je ISU u maloj prednosti, u svemu ostalome je Obj. bolji. Objekt je mali upgrade u odnosu na ISUa u apsolutno svim kategorijama. I sve te "mrvice" se na kraju saberu i imaš ohoho boljeg TDa. Sve što može ISU, može i Objekt, samo još bolje. ![]() Nisam primjetio da je netko požalio što je prodao ISUa za ovu bebicu. ![]() Jedini problem može biti malo skuplji popravak, troškovi municije su isti, a i protivnici su slični. Jedino više ne viđaš tier 6 manijake, ali na njih se svejedno i ne isplati potrošit BL10 shot. Haha. ![]() Ako ništa drugo, onda vrijedi imati Obj 268! Tenk je predobar, mi u klanskima vozamo dva komada i jedu sve što se pojavi. Meni se toliko svidio da sam prestao grindat Švabe nakon Jagdpanthera i kupio SU-85. 85-ica mi se zasad ne sviđa, ali neka, polako ću i nju prijeći pa kreće zabava sa 100-tkom. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 12.07.2013. u 15:09. |
![]() |
![]() |
#3376 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#3378 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Uglavnom ako 8.7 bude necemu vracam se WoTu ali ako sve ostane glupasto kao s 8.6 mislim da WoT me vise nikad vidjeti nece. imam dva acc, na jednom 15k bitaka (link) na drugom 1.7k (link), prije mi je igra bila puno zabavnija i normalnija, ali kad izgubim 12 partija u nizu s 15:0 ili 15:1 i kad me baca s 2 tier vecim tenkovima konstanto iz partije u partiju, to vise nije bilo igranje, nego mucenje. I onda uzmem pauzu od 12sati, upalim igru i dozivim 20poraza zaredom. Unnistall je rijesio taj problem. ![]()
![]() |
![]() |
#3379 |
Guest
|
Ne znam kako može bit odličan tier 5 tenk kad su: KV-1, T-34, Church III, T1, M4, T49, Wolverine, Crusader, Church I, Stug, Pz IV, Pz III/IV, BDR, ELC i Type 34 bolji tenkovi. ![]() Meni je ovo shit teški, nisu mu trebali skinuti 107mm top... |
![]() |
![]() |
#3380 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ponekad se i lemming train isplati. ![]() http://wotreplays.com/site/250612#cl...3-105_lefh18b2 EDIT: Joj, umalo nisam dobio TOP GUN. ![]() http://wotreplays.com/site/250941#cl...dm4n123-su-152
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 13.07.2013. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pobjede 3/10...lagano ugasio igru,aj bok EDIT: Nije mi vrag dao mira otišao još jednu odigrat da vidim jel isti MM,uzmem IS6,šanse 40% za pobjedu,smučilo mi se...pobrao ace tankera,no neda mi se igrat s ekipom gdje moram pobrat ace tankera da bi došao do pobjede. http://wotreplays.com/site/251484#hi...roughbred-is-6
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 14.07.2013. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
Moderator
|
Idem malo zaradit i istrenirat posadu. Vikend je dan glupana kad mi sami pred nišan dolaze. ![]() Edit: Kak sam i reko. Sami dolaze. Laganini uz jutarnju kavicu se guštam. ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/251699#ru...mdejac-isu-152
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 14.07.2013. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Sta se desi kada xvm kaze 39% za pobjedu ![]() Battle:: Fjords 14. srpnja 2013. 11:03:13 Vehicle:: 110 Exp:: 1.620 + Credits: 50.102 Achievements: : Crucial Contribution, Steel Wall, Top Gun, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker" Naravno uz pomoc tenkiste amdejca i evo veoma napeti replay ![]() http://wotreplays.com/site/251766#fjords-tifa-110 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Odlična partija za obojicu ![]() Malo znanja malo sreće i eto ti odlične partije |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|