|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Laggat vjerojatno neće, ali bi te mogao izbacivat iz Browsera nakon 10-15 min na desktop. Ali opet, razlika je nebo i zemlja između 256 i 512 RAM-a. |
![]() |
![]() |
#2612 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja ti također mogu reći da je u prelasku sa Sonica na Y300 razlika ogromna. Ne koristim Viber i Whatsapp, ali mi uredno istovremno radi PowerAMP s Last.fm scrobblerom uz surfanje (bilo koji browser, Chrome, Opera mini ili defaultni). S time da imam osjećaj da je defaultni browser nekako najbrži. Tu su još i neki procesi u pozadini koje ne gasim, battery widget, palmary weather, nova laucher i još pokoji. Advanced task killer mi svakih sat vremena ubije nepotrebne aplikacije.
#2613 |
Premium
|
Danas sam se "igrao" sa Desire X i telefon djeluje dosta usporeno. Usporeno otvara sve, ima laga u nekim animacijama mada ima dovoljno RAM-a jer uopće nije bilo aplikacija gore. Sad ne znam jel to do Sensea ili čega... ICS je bio gore. Lijepo je izrađen, izgleda čvrsto, na to nemam zamjerki. Power tipka je na čudnom mjestu, sredina gornjeg dijela... Gledam dalje. |
![]() |
![]() |
#2615 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Može preporuka do 2000kn za mobitel. Novi bi kupio Tele2 ili T-Mobile U Tele2 bi bila Revolucija u T-Mobile ona tarifa za mlade od 18-28 godina. Platio bi mobitel do 2000kn i nebi više dodatno plaćao nego samo tarifu. Bitno mi je veliki ekran i dosta dobra kamera. Ostalo nebitno |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakav je S3 mini s ROM-ovima, kako CM 10.1 radi na njemu? |
|
![]() |
![]() |
#2619 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
- možda bi još kakav popust izmuzao tamo kod njih, cca 200-tinjak kn i eventualno bi ti bio cca 2000kn. A i odgovara tvojim traženim karakteristikama. |
|
![]() |
![]() |
#2621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Trebam preporuku mobitela do 2000kn , upao mi je u oko novi prestigio 5300 Neznam jel se isplati kupovat prestigio mobitel? Eventualno dolazi u obzir LG optimus 4x HD iako sam mislio otic sa tele2 na bon bon. za ovako nešto nemam hrabrosti. Više od 2000 kn nedam i ovo mi je previse, ali treba mi neki solidniji smartphone sam vecim ekranom. |
![]() |
![]() |
#2622 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Pogledao sam test,ne pratim smartphone ali čini se kao best buy uređaj,mogao bih ga kupit a i điđabajt je pa mi se i to sviđa ![]() Pitam za Gigabyte GSmart Maya M1 Cijene mu se kreću od 1614KN |
![]() |
![]() |
#2626 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vidio sam ga u Tele2 shopu jednom i kad sam ga stavio u šapetinu, malo mi je prevelik bio. Ali čak ni to nije problem kad bi ga imao doma kraj kreveta. Problem je ići van sa njime, a budući "pederuše" i slične torbice ne nosim, jedino ga mogu tegliti oko vrata i izgledati kretenski ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Note 2, radi baterije, jedina mana ta veličina. |
![]() |
![]() |
#2632 |
Guest
|
Jel može savjet koji je najbolji best buy do nekih 700kn? Da zamijeni E52 koji rikava? Jel se meni čini ili je najbolje za te novce uzet 3gs Iphone rabljeni? Neki drugi prijedlog? |
![]() |
#2634 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
EDIT: Ili y300 ako mozes nadodat kao sto kolega xulos kaze. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2639 |
Guest
|
jel taj Y300 stvarno tako dobar kako kažete? I jedno, možda glupo pitanje, jel može vrtit snes emulatore? |
![]() |
|
|