|
![]() |
#3301 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 02.07.2013. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3303 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel netko za da peglamo preko ts-a ? Hint : 3. sam lvl i nije da sam pro, igramo jedan kolega koji je relativno dobar (tier 9 ) i ja njub ![]()
![]() |
#3306 |
Guest
|
Ja nemam TS, ali dosta ekipe ima tako da vjerujem da će biti zainteresiranih ![]() Jedino što nisi ostavio podatke (nick i te stvari da te ljudi mogu locirati). Btw, pripazite vi koji uploadate peko wotreplays.com, WG i službena stranica se ograđuju od njih po pitanju sigurnosti, više nema guest acc. za upload (koliko sam ja vidio), traži se username/pass., pa da ne bi bilo kasnije... |
![]() |
![]() |
#3307 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
@xulos ja mislio da ce on ogame a on se bacio na tenkice, nema tu kruha, narocito s povecom kolicinom siemki u igri, cekam patch 8.7 pa se mozda vratim ako poprave situaciju ali kad sam uspio doziviti u 47 borbi zaredom 5 pobjeda (je cijelih 5 pobjeda i to sve tier 7 8 9 10 bitke) samo sam unnistall igre napravio
![]() |
#3309 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Code:
Hunter1911 has just posted a new topic entitled "Tenkovski As - Povratak korijenima" in forum "Natjecanja i događanja". ---------------------------------------------------------------------- http://worldoftanks.eu/dcont/fb/news/big_title/sixnations_684.jpg?MEDIA_PREFIX=/dcont/fb/ Dragi tenkisti, S ovim ponedjeljkom počinje novo natjecanje "Tenkovski As". Cilj natjecanja jednostavan je. Skupite najviše iskustva s jedim od tenkova iz navedene klase i kategorije! Kako bi sudjelovali u ovom natjecanju morate imati omogućeno snimanje bitki. Morate se prijaviti na stranicu http://wotreplays.com/s (stranica je u WG vlasništu, te vam je za prijavu potreban wargaming.id - email i lozinka) te uploadati svoju snimku bitke i priložiti nam link kao u dolje navedenom primjeru. And BTW imate 2 natjecanja gdje mozete osvojiti neke nagrade na balkanskom dijelu foruma ![]() http://forum.worldoftanks.eu/index.p...ak-korijenima/ http://forum.worldoftanks.eu/index.p...sretna-osmica/
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
15 PORAZA ZA REDOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U 90% slučajeva šanse ispod 40%,4x bilo preko 60,jednom 75 i glatko izgubili!!!!!!! NIKAD nisam imao toliko critical hitsa,pucao goldom ili ne,u weak spot ili ne,jebem ti WG kako ga smješta ljudima!!!!!!!!
![]() |
#3311 | |
Guest
|
Citiraj:
Hm. |
|
![]() |
![]() |
#3312 |
Does youer dewg byte?
|
Svatko tko je volio vozikati T-50-2, može komotno prodati ovo smeće od MT-25 koje ga zamjenjuje. Akceleracija je katastrofa iako dostiže punu brzinu kao i prije. Traverse speed je opako buffan, i vozilo kao takvo je ok za vozikati po mapi. No, unucima ću pričati o legendarnom ubrzanju T-50-2, neponovljivom. ![]()
![]() |
#3314 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
@bred drzi se...ja sam nedavno htio obrisati igru....ali...nastavio sam se boriti protiv hordi siemki ali bome i nas balkanaca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3315 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3316 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Platoon spašava. Jučer sam se ludo zabavio uz Tifu i gigu..grgu... zaboravio sam. Lakse se progutaju siemkasi kad imas s kime podijeliti frustracije :-) .
![]() |
#3317 |
Guest
|
...i baš zato jedva čekam da se obistini ono odvajanje statistike za randome od ostatka, ali ću se načekati još, očigledno... Imam osjećaj da je doslovno svaki drugi acc. sa vozačem tier8+ kupljen na netu. Dodati tome MM koji se voli poigravati sa ljudima; prekjučer me masakrirao, a jučer nešto kao 18/20 pobjeda, mislim tako nešto preko 80% pobjeda, imao sam osjećaj da sam i ja rokao po našima+suicid, ne bi izgubili...nijedna napeta partija, sve glatko... Evo link, igrani random tenkovi za x2, dakle svašta, dobrim dijelom bez zadnje opreme (lošiji topovi, motor, posada nije na 100%), i opet- nema veze ![]() Pa ti budi pametan. EDIT: Eno me u top5 "recent", a 4.mjesto držim "overall" na eu serveru za Alecto ![]() Mislim da se onoj trojci sa vrha eliminiraju platoon-ske pobjede da bi bilo čupavo po pitanju primata tablice. Neki dan sam sreo igrača sa kamuflažom na Alectu, moj tim, parkiran odmah do mene...krene on, krenem ja i- skontam kada sam stigao u žbun da je i on tamo ![]() Isto razmišljanje, mislim si ovo ne može biti loše...prikeljim mu se ostatak partije i...malo je reći da smo ih pojeli za doručak ![]() Platoon od dva dobra Alecta je zlo neviđeno, ali iznimno rijetka pojava (srećom za druge) Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 05.07.2013. u 11:36. |
![]() |
![]() |
#3318 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja jednostavno više ne idem u bitku s ciljem da pobijedim, samo strvinarim-napokon otključao 155mm na T30 i sad sa kumom igram platoon.. On sa Fochom ili 110E4, a ja T30..pokidamo što može i uopće se ne živciramo kad izgubimo. Uglavnom, T30 u kombinaciji sa 155mm, iz zadnje linije, ...drobi sve po redu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Guest
|
Da, baš izgrindao taj tenk prije par dana, čekam akumulaciju silvera za kupovinu...dosta se vozi po serveru, mora biti dobar ![]() To mi je slijedeći "pick", ostalo će na čekanje. |
![]() |
![]() |
#3320 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
O da, samo budi strpljiv, čekaj da se ekipa rasporedi po mapi i onda traži pozicije za dobar šut iz pozadine. Još je sada nakon zadnjeg patcha lakše igrati jer je manje artyja, pa se ne moram baš sakrivati kao prije.. Oduševljen sam tenkom, čak mi se i ne žuri do 110e4.. uživam!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3321 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Kada forsiraš.kada počneš za redom gubiti 4tu bitku.Ugasim igru. odem zahebavat ženu, pokositi travu, prošetat četveronožno lajalo. ![]() Igra je nakon 8.6 dosta uništena što u smislu gameplay i same mehanike. Kod mene osobno nema više one želje kao što je prije bilo. Igram oko sat vremena i to vrlo opušteno.Uopće ne gledam oćemo li pobjediti ili izgubiti jer znam da se nema smisla nervirati. Imao sam 54%, sada me baš briga.Dabogda pao na 25%. Probaj ovako funkcionirati odlično je za štednju živaca. ![]() Zadnje izmijenjeno od: donbon. 06.07.2013. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3322 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#3323 |
Premium
|
Naslagao sam ih 9 ali smo izgubili :/ potrosio sam skoro svu municiju, sve u svemu dobar meč vrijedi pogledati =) http://wotreplays.com/site/245685#report |
![]() |
![]() |
![]() |
#3324 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 07.07.2013. u 23:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3325 |
Does youer dewg byte?
|
Koliki čovjek mora napraviti damage da bi pobijedio? Obratiti pažnju na E-75 pored mene, vrhunski igrač. Prva borba sa zadnjim topom, neloše. ![]() http://wotreplays.com/site/246141#mi...jagdpanther_ii
![]() |
#3326 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3328 |
Premium
|
Sta reci nego PCE razvaljotka, CatKiller i ja smo ostali sami protiv njih 6-7 i naravno pobjeda samo zahvaljujuci nama a nismo bili top tenkovi =) http://wotreplays.com/site/246846#team |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|