|
![]() |
#1951 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kolega s posla sasuo iPhone 3GS, pa mu je trebalo nekaj na brzinu. Rekao sam mu da hvalite taj Y300. Danas ga je dofurao. Zbilja odličan mobitel za tu lovu. Sve lijepo radi, čak ni kamara nije toliko loša koliko se znalo pisati o tome. Mob je malo odeblji, ali ni to mu nije minus. Stavio je Nova Launcher pa to sve još lijepše izgleda. Jedini (eventualni) minus je 512MB memorije, ali za te pare odličan. I kolegi se sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
meni je 3g ukljucen non stop, i baterija mi traje 1 dan. pozivi, poruke, chrome, whatsapp, fb, twitter, taptalk, foursquare, flipboard, instagram... ili imas srece s baterijom ili imamo drukcije poimanje iskoristavanja mobitela? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
prilee znam kako ti je,i ja isto tako slusam hvalospjeve o trajanju baterije svog moba od 3-4 sata,a ja jedva naguram 2 i pol sata,nekada po danu punim/nadopunjujem po 3 puta,pitam se jel imamo isti mobitel Nije vezano za model mobitela vec isto cudjenje, ocito nema istih mobitela kao sto meni lagga i vuce se na quad coreu a nekome leti |
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Evo danas, baš sam pazio na to koliko što radim: 5:30 h odštekan s punjača, baterija je sada na 62%. Cijelo vrijeme 3G, 45-50 min slušanja muzike, cca 40 min poziva, 5 poruka, cca 30 min surfanje, par partija solitairea i nešto sitno generalnog prčkanja po mobu. Ekran na automatskoj svjetlini, screen off na 30 sec.
![]() |
#1955 |
laser
|
Evo kod mene danas: Iskljucen s punjaca u 10:00 na 100%, sad je na 29%. Ekran na automatskoj, screen na 30s. 3g cijelo vrime, jedan sat na wifiju. Taptalk, whatsapp, fb, twitter ukupno cca a 4 sata sigurno prčkanja, jedno pola sata muzike, i cca pola sata poziva. A okvirno pari mi se da smo na istom, samo sta malo vise abjuzan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa sa Y300, skinite si Gsam battery monitor pa pratite kaj vam koliko trosi, ja sam, do sad, primjetio odvratno visoku potrosnju phone radia, udio 40-50% u ukupnoj potrosnji, bolesno, i tako na oba primjerka koja imam kod sebe. Takoder na pozive jako puno soka odlazi tako da na kraju svega na sami ekran odlazi mizerni postotak, takoder, trajanje baterije jedan dan, tesko se da razvuc vise. Jad i bijeda za 4inch te reze i dual core sa 1950 mAh. Zadnje izmijenjeno od: HCS. 19.06.2013. u 01:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Definitivno je cudno ali ovaj Phone radio ne mora bit da je do modema. Moguce da neka aplikacija sise bateriju u standbyu. Probaj skinut Better Battery Stats pa vidi postoje li kakvi partial wakelockovi ili kernel wakelockovi. Kad se docepam sestrinog malo cu to istrazit, mada 5 sati screen on time nije uopce lose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
laser
|
Btw. HCS, malo san bacia oko na ovaj app i ovo sta pise phone radio mislim da to nije radio nego jednostavno hvatanje signala, tj. mreze. Uberi da je simbol isti kao i gore desno ovaj za mrezu, a i kad odes pod settings -> battery, najvise potrosnje pripada necemu sta se zove cell standby ( a ima isti logo ko i ovaj gore phone radio). Kad udes u cell standby kaze "battery used by cell radio", i ispod imas time on i time without a signal. Jer cisto sumnjam da bi radio trosia toliko baterije, a realno nisan ga nikda ni upalia niti san ga ikad vidia u popisu kada otvorim memory usage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nego kako vam je ekran odlican? Pa boje su ocajne, ono, crvena ne postoji samo neka narancasta, mislim ostrina je super ali boje su lose. Ali za 900kn se ni u oglasniku ne moze naci bolji mob. A kamo li novi. Zapravo kostal me je 870kn...jer mi je dala zena mob kao da sam postojeci korisnik, +sdcard Osim ekrana mobitel je zbilja odlican, cak mi se i svida izgledom, tko misli kupit jeftin a dobar android nek ne ceka dugo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 |
Premium
|
http://sdrv.ms/12bp6JJ Znači zaletio se baš vidjet danas što je s baterijom, i očito da nije ništa. Mislim evo 2 dana i 7h sa skoro 4 sata Screen On time je stvarno dobar rezultat, 3G je stalno uključen, Whatsapp, Faceić, Last.fm i Dropbox od ovih sinkronizirajućih stvari. Jedini problem koji sam uočio je gmail account, nije htio syncat ali to sam vjerojatno popravio sad. BBS ne pronalazi wakelockove, a mobitel odlazi normalno u deep sleep. Za usporedbu Nexus S, jedna jezgra, ista reza, grafika slabija, baterija 1450 mAh - dobijem max 3.5h On Screen ali kroz 15-16 sati, s tim da moram gasit i 3G i WiFi kad ga ne trebam jer u protivnom dobijem 2.5 sata ekrana za to vrijeme. Mislim da su vas high-end mobovi malo previše razmazili :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Nikad takve podatke baterije nisam vidio, vrlo cudno, ako je ovo tocno znaci da je mob u mirovanju katastofalno rastorsan vjerojatno radi modema unutra xy kvalitete, da je unutra kak spada radio baterija bi valjda tjedan dana povukla, ali im se ocito vise isplatilo stavit jacu bateriju da se dobije kakva takva autonomija nego kvalitetniji radio, prijemnik, whatever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
A boje nisam ni gledao, boje ko boje ![]()
![]() |
![]() |
#1965 | |
Premium
|
Citiraj:
Upravo zbog toga postoji BBS, a zbog njega sam gotovo 100 posto siguran da nema draina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo malo se ponovio ali zbog nepostojanja Samsunga S II(kojeg sam planirao uzeti radi većeg ekrana) u trgovini uzeo S III mini(nebrendirani i otkljućan na sve mreže) za sada se uređaj ćini OK još se prilagođavam ,vidjet ćemo za koji dan kako će se ponašati i kako radi navy pošto se danas spremam ući u EU(dojčland) po starome sa putovnicom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
U simpa webshopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
presao s Huawei Sonica na xperiu p i prezadovoljan zasada, na zadnjoj verziji JBa, i radi kao urica, bolji/veci ekran, vise momorije, puno brzi u svemu, i izvrstna kamera, sve u svemu, odusevio me mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Inace je mob super. Imao sam xperiu U i sad xperiu P i to su mi rijetki mobiteli (U, P, S i sl....) koji mi dobro izgledaju, ali sony support je KATASTROFA. Svaki novi FW izabci neku novu gresku koja je iritantnija od prosle. Ne znam kako im se uz tako odlican telefon (Sto stvarno je) mogu desavati takvi propusti... Taman sam mislio da ce .75 ICS zadnja verzija biti super, ali lag na toj verziji je bio toliko iritantan da sam jedva docekao JB, a kad ono sad imam bugove sa pozivama... Sonic nikad nije imao takve bugove (imao sam ga davno) a kosta 4x manje i low end je da ne moze biti veci low end. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
nadam se da necu primjetiti te bugove jos neko vrijeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Budes brzo primjetio... kod s u p serije bez bugova radi samo out of the box fw. Sve ostalo ima neki bug... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Huawei g510 dobio ga izvana čim je izašao jedno prije 2 mjeseca. do danas sve za 10. mobitel još uvijek nema ni jednu crticu na sebi, ni po kučištu ni na ekranu iako nisam stavljao nikakve zaštite. sve funkcionira besprijekorno, android je uštiman korisnički vrlo ugodno, jedina zamjerka pri pisanju sms-ova što se često umjesto backspace-a stisne točka. 512mb rama bi ipak trebalo bit premalo za zahtjevnije korisnike, meni je sasvim dovoljno. led lampica gotovo da može konkurirati samsungovim. ima i signalnu ledicu ako je propušten poziv ili sms tako se ne treba paliti ekran da se to provjeri. za cirka 1200kn odličan mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
HTC One. I to nenadano, nemoralna ponuda operatera koju nisam mogao odbiti. Nakon Iphonea4, teško je biti oduševljen, ali priznajem poboljšanje u nekim stvarima. Ekran je vrlo dobar s uvjerljivim bojama, zvuk izuzetan, fluidnost fantastična. Kamera, dnevna blago razočarenje, noćna jako dobra u odnosu na druge mobilne stanice. Takoder, nedostaje utor za SD kartice, nije 32 GB malo,ali od viška memorije glava ne boli...... Da li sam pogriješio što za isti novac nisam uzeo IP5 ili SG4,pokazat će vrijeme. Makar I dalje smatram da je Apple kralj, jednostavno nisam htio kupovati uredaj toliko sličan onome kojega nosim 2 godine. a i pun mi je kufer glupih Appleovih ogranicenja koji najjednostavnije operacije iskompliciraju do boli. SG4 je otpao jer mi ne leži nikako ni po veličini(nezgrapan),ni po Amoled tehnologiji ekrana. Ne pomaze ni cinjenica da svi njihovi uredaji nalikuju jedan drugome kao jaje jajetu, neki manji, neki veci, a sve slicno. Sony Experia Z je otpala ponajviše zbog ekrana,potom zbog generičkog izgleda,a onda I zbog toga što zbog Sonya nema više Ericsona,nikad prežaljenog. Zasad uživam u onome što mi je IP4 uskraćivao-lakom prebacivanju glazbe&videa, komunikaciji BTom s drugim mobitelima, besplatnim aplikacijama (koje sam na IP4 placao), pa I psihicki bitne 2 godine garancije....Takoder je tu I flash, lako podesiva melodija poziva,glasnoca I kvaliteta zvuka......Ali mi ipak nedostaje savrsenstvo lakoce korištenja IOSa, leżanje u ruci I sam premium feel koji HTCu nedostaje. Bit će dobar do izlaska šestice,već vidim ![]()
Force 12 Zadnje izmijenjeno od: Offshore. 17.07.2013. u 07:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Uzeo Samsung Note (gt-n7000) danas u tele2 bonovi po popularnoj cijeni od 2400kn. Aparat otkljucan dolazi sa JB 4.1.2. Radi jako fino uz primjetan lag kod cekanja home screena ali nista strasno.. Sve u svemu jako zadovoljan. Takodjer uzeli curi s3mini, malisan je strasan. Takodjer otkljucan cijena 2300kn. Cura zadovoljna prelaskom sa htc desire s, mob je puno zivlji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1980 |
Guest
|
y300,vlasnik 2 dana. Moj prvi android i prava evolucija nakon 3 godine N E52. Nemam zamjerke na nista,osim UI kojeg sam zamjenio sa nova launcherom pa je i to sad riješeno. Mobitel je stvarno prva liga za te novce. Gore natrpano aplikacija-ne zna im se broj..baterija odlična jedino ju psxdroid emulator troši jako,al to je normalno. Preporuka! |
![]() |
![]() |
|
|