|
![]() |
#2101 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ocito se ne razumijemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za prestigio se dosta ljudi žalilo na ekran, kao i kvalitetu izrade. Makar tablet taj 8.0 hd je za 899kn hardverski vrlo dobar. S3 je odličan, možda manje dijagonale i manje rezolucije, ali uredjaj je od novih u ducanu sigurno visoko u best buy kategoriji, i nije greška ga kupiti. ja bi uzeo s3 na tvom mjestu, mene je impresionirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Registered User
|
Ova rezolucija na 8.0 HD me dosta privlaci, a jos jedan inch veci ekran za istu lovu cini mi se kao dodatni plus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Slažem se,i ja slično razmišljam,8 incha i 1280 x 720 svakako dobro dodje za ugodniji rad, samo ostaje to pitanje kvalitete i pouzdanosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Registered User
|
Ima dvije godine garancije, pa ako i sta bude posaljem u servis.Vec sam jednog Prestigija slao na zamjenu maticne ploce i bilo je stvarno brzo gotovo i vraceno na kucnu adresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Guest
|
Je li Forcebook UltraTab 7 dovoljan za čitanje PDF-ova? Vidim da je na nekoj akciji u HgShrotu, 400kn... |
![]() |
![]() |
#2107 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Stripove recimo nisam imao gušt čitati ni na mobitelu ni na PC monitoru, a na tabletu su mi taman |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Guest
|
Ne čitam često, ali kad me uhvati želja ili potreba onda odvalim 300-500 skeniranih stranica u dan-dva. Inače, većina literature mi je u A4 formatu i bitno mi je da ne moram scrollat stranicu po širini. Pa bi bilo bolje pitati može li se na 7" 800*480 ovako čitati skeniran PDF sa slikama: ![]() Naglasak je na skeniran PDF, a ne na ebook formate. ![]() Na stripove sam zaboravio, imam i toga u CBZ i CBR formatima, pretpostavljam da ima free čitača na androidu? e: Gledam ove jeftinjake jer me multimedija i igre ne zanimaju, a volio bi Android tablet više nego ebook reader zbog svestranosti. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 03.07.2013. u 18:58. |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Guest
|
Znači ne može na njeg stat stranica po širini? Ništa onda. ![]() Prosurfah malo i izgleda da meni treba najmanje Prestigio Multipad Duo 7". Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 03.07.2013. u 21:41. |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Guest
|
77 eura i free shipping worldwide zvuče jako dobro. Samo prvi put čujem za tu stranicu. Jel pouzdano? |
![]() |
![]() |
#2114 |
Guest
|
Neznam. S PDV-om iznos znatno raste... Skupo mi je to za sumnjivu stranicu, a nemam ni jamstvo u HR. ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() Doduše znao sam uzet stvari za $20 koje su trebali propustiti pa sam platio porez na njih, valjda ovisi o raspoloženju u carinarnici i bioprognozi A što se tiče jamstva, upravo to je kompenzirano niskom cijenom, znači ili jeftino bez jamstva, ili skupo sa jamstvom, pa kako kome odgovara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
A za diskusiju je koliko danas uopće vrijedi garancija, pošto malo toga zapravo garantira. Naročito u ovim našim "specijaliziranim" servisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Kolko sam ja procitao Geekbuying je ok stranica. Ja sam kod njih uzeo Android miniPC, stigao ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
geekbuying i pandawill su za sada nekako najsigurniji. i za slanje i pakiranje a i služba za korisnike uglavnom odgovara unutar 24 sata. savjet, ako je stavr skuplja, odabrati slanje singapurskom poštom (od 1,5-5$ veća cijena), ali dođe brže i dobije se tracking number. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Poz. Stari ce mi uskoro ici u Singapur pa me interesira koji tablet (8-10”) preporucate (od ovih cajniza/jeftilen). Specs: 8-10” Android Neki dual core ili quad (uglavnom da moze vrtit par stvari odjednom da ne steka (skype, viber, opera, gmail); igre me ne interesiraju) 1gb ram 3g Wi-fi Gps Bluetooth Da se moze root-at da mogu pocistit bloatware I podesit autorun-eve Hvala.
![]() |
#2122 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Naime, i 3g i gps i BT su prilično rijetki (ja sam uzeo Aoson m33 zbog velike rezolucije i 4-core procesora koji to može pogoniti, ali nema ni 3G ni GPS ni BT). Recimo apsolutno nijedan od 36 modela sa 2048x1536 rezolucijom nema GPS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
Premium
|
Citiraj:
gps i BT bi jos i mogao prekrizit, ali 3g i wifi ne. ne kuzim te rezolucije, cemu to. po meni 720p/1080p je vise neg dovoljno za 10" ![]()
![]() |
![]() |
#2124 |
Propali Amigaš
|
Ovisi za što ti treba...2048x1536 ima omjer stranica 4:3 i prirodniji je za čitanje dokumenata (što je meni bitno), dok je 1920x1080 omjer stranica 16:9 i zgodnije je za filmove. Wifi imaju skoro svi, a većina ovih što nemaju 3g mogu raditi sa eksternom 3g karticom, samo što to ne izgleda baš elegantno. Ovaj što sam ti linkao košta $292 jer ima sve moguće ugrađeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Premium
|
Citiraj:
kakvo je stanje sa root-anjem, ak znas? jer pretpostavljam da ti "ljevi" modeli nemaju bas neku podrsku user-a pa bi to mogo bit problem? ![]()
![]() |
![]() |
#2126 |
Guest
|
Ako nemaš neke posebne potrebe najbolje se držati 720p i 1080p. Većina uređaja danas ima jednu od te dvije rezolucije i nećeš imat problema s webstranicama, filmovima, i sl. segregator: Jel se može prstom točno pogoditi na tako velikoj rezoluciji, ili je za preciznost bolje koristit olovku? |
![]() |
![]() |
#2127 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav svima, lijepo molim preporuku za jeftiniji tablet (neki maksimum koji mogu izdvojit je 2300 kn), a ovo su stvari koje su mi bitne: 1. utor za SIM 2. GPS 3. BT 4. WiFi, naravno 5. HDMI, a može i neki drugi način za spajanje na monitor 6. Google Talk tj. Hangouts Ne mora biti top kvaliteta, ali ne treba mi niti neko neupotrebljivo sporo noname čudovište i štajaznam. Gledam Asusov Nexus 7 i čini mi se da on ima sve od navedenog, osim što ne uspjevam skužiti da li ide SIM kartica ili ne .. da li je možda moguće napraviti neki HotSpot preko moba i spajati tablet tako na net tamo gdje nema WiFi-a? edit: nema način spajanja na monitor ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Locutus. 05.07.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Kako sam pitao ovo u krivo podforumu, selim ovdje, jer nisam našao konkretan odgovor (nisam ni pročitao baš svih 70 stranica, heh): Već neko vrijeme tražim Tablet i ne snalazim se baš s obzirom da ima jako puno modela na tržištu, a ono što tražim je da zadovolji sljedeće uvjete: 1.) Pretežito za surfanje, email 2.) Ne prevelikih dimenzija, praktičan 3.) Čim jeftiniji (low budget rang znači, ali ne mora biti najjeftiniji opet, nešto do 1000 kn) 4.) Dosta velika rezolucija za čitanje 5.) Ako ima neke dodatne feature, može ![]() Hvala! Zadnje izmijenjeno od: k1ter. 04.07.2013. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#2130 |
Guest
|
Oj! Ima netko preporuku nekog 9, 10" tableta sa IPS ekranom i po mogućnosti prednjom kamerom zbog skypea? Sve ostale specifikacije nisu važne baš. Tako da, cijena je glavni kriterij uz eto ekran i front facing kameru. |
![]() |
![]() |
|
|