Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.07.2013., 22:54   #2671
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Možda je last whisper bolji, istina da ti u ovom buildu ne treba 10% cdr od bc, kao ni 20% reduciranog armora jer lw daje koliko, 30-40%, kao ni cijena koja je veća od lw... 200hp nešto koristi kao i 10ad više, ali da, mislim da je lw bolje rješenje.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 11:46   #2672
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
http://imgur.com/a/7wy63#15

http://imgur.com/a/Pzy7W

vrtite gore slike ...minecraft powah.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 15:41   #2673
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Mogu te dodati, igram od sutra tek. Možemo igrati normal duo bot ako hoćeš (možda najbolje draft), pošto moram i ja malo učiti Tristanu/Twitch jer mi stvarno trebaju ta 2 ADCa da budu "master". Gold 1, pa ti mogu pomoći u gameplayu

Mommi, moje saučešće man, nisam bio napisao.
Hvala. hvala.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 17:49   #2674
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ooooo K1, navratio na naš podforum?
Udobno se smjesti i pripremi se na masu pitanja. Naravno, nekolicina nas će te doslovce moliti da nam pomogneš u raznoraznim stvarima Dobro došao.
Ma tu sam ja još od 2008 samo nikad registriran već tu i tamo pogledam temu bez potrebe da komentiram

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Jel probelm ako te tu pitamo?
Pucaj, pogledam dnevno temu par puta.

Citiraj:
meni osobno pitanje koliko uživaš sada kada praktički non stop igraš s igračima koji se nalaze na LCS...da li su stvarno toliko dobri bolji od većine, ili otprilike ste tu negdje po skillu, samo njih krasi odluke/timska igra.

I da li je svaki game try hard, ili ima ff do 20-25.
Pa uživam još isto ko i kad sam prvi put zaigrao, igra je inovativna stalno se nešto mijenja + patchevi su više manje svako tjedan dva, heroji svako mjesec i razno razna događanja koji prijašnje MOBA igre nisu imale (a to znam jer sam igra Dotu skoro 5 godina).

Šta se tiče igrača sa LCS-a => Po meni za nijansu su bolji, a pod nijansu mislim da su više uigrani timski i da imaju onako malo bolju igru i logiku nego naprimjer igrač koji je Solo Q u Challengeru, nije ni on loš ali timska igra mu nije razvijena jer je otupia od Solo Q-a xD.

I još za ff 25, ako se nađe koja budala od prije (neki koji te prije iztrola ili neće da igra ulogu koja preostaje tipa support) onda vrlo često se dogodi ako score bude npr. 10-25 za njih a vi nemate late game (jer se kužite u igru) onda surrenderate jer i nema neke šanse baš tu, rijetko ko radi greške na Challenger / Diamond jedinici pa ti je svaka minuta u gejmu bitna.

Citiraj:
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera.
Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću.
Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu...
Koja si liga da ti napišem par savjeta, jer moraš odabrat točnog heroja u takvim situacijama da bi dobia game (osim ako nemaš 2k skill).

Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude).
Vedranicio je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 18:14   #2675
Nybelung
Guest

Ma nikakva sam liga. Još se levelam.
Koji bi heroji i koji role po tebi bili najbolji za okrenuti 4v5 game? I za malo lakše i zabavnije levelanje.
Ja sam dosad igrao najviše support i jungle. Soraka, Sona i Janna su goli penis. Osjećam se beskorisno kad to igram solo. Heal-am, cc-am, kite-am ali sve džaba kad mi tim prvo tuče njihovog tenka pa tek onda ostale. Jungle igram s Nasusom, Warwickom i igrao sam sa Jarvanom dok je bio na rotaciji. Ni s njima nisam neki uspjeh primjetio u 4v5 i sa retard timovima. Nasusa mi lako kite-aju, tučem ko lud ali killevi mi izmiču, a ne mogu ih progonit sam protiv više heroja (ili ne mogu ili ne znam ). Jedino s WW sam znao okrenut partije, ali ni to nisam odavno.

Pretpostavljam da mi za takve situacije treba odličan late game heroj sa dobrim gap closer spellom. Kassadin? On mi je nekako dosadan.

Citiraj:
Autor Vedranicio Pregled postova
Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude).
Najgore mi je to što mi često ne daju priliku u 4v5. Ili se predaju, ili odmah još jedan ode afk pa se igra 3v5. To mi se na EUNE stalno događa. Čim netko leava ova ostala 3 Poljaka glasaju za predaju. Na EUW također ima loših igrača, ali se manje predaje. Tamo sam znao preklinjat za predaju, neće Francuz da odustane ni kad gubimo 30 razlike.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 03.07.2013. u 18:30.
  Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 18:29   #2676
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Ovo da se dobiju 4v5 game, ne postoji heroj koji to radi, pogotovo ne u LoLu.

To moze proc protiv jako losih igraca, ali ako imas 5 ljudi koji su dobro pickali, ne postoji heroj koji okrece game SAM, to jednostavno nije moguce u LoLu.
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 18:38   #2677
Nybelung
Guest

Pa loši su svi. Nisu protivnici nešto pametniji od kretena s kojima ja igram u normalima. Samo ih ima više kad meni netko leava...
I sigurno da nećeš uvijek pobijedit 4v5, ali valjda s nekim herojima imaš više šanse. Eto ta moja crna Soraka sama ne može ništa. Znači, po mom iskustvu, support nije zahvalno igrat u solo queue na low levelima i slabijim ligama.
  Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 19:14   #2678
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Pa u doti ili honu da postoje carry.

Anti-mage, Faceless void, Phantom lancer itd koji mogu sami nosit taj game ili ti spremni su sami pobit cijeli team, ima njih jos dosta.

Ali lol kao igra je drukcija koncepcija, nema tog carrya koji moze u 50toj minuti stat pred dva ability power heroja i ubit ih ako je farm podjednak

Itemi u lolu nisu konkretni kao u druge dvije igre, ti u lolu mozes farmat bilo sta ali na kraju svaki ADC ima iste iteme.

Bloodthrister, last whisper, phantom dancer, bootsi i dodaj 2 itemsa za armor i magic resist i to je to.
Staro 03.07.2013., 19:52   #2679
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A blue Ezreal?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 20:36   #2680
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ma nikakva sam liga. Još se levelam.
Koji bi heroji i koji role po tebi bili najbolji za okrenuti 4v5 game? I za malo lakše i zabavnije levelanje.
Ja sam dosad igrao najviše support i jungle. Soraka, Sona i Janna su goli penis. Osjećam se beskorisno kad to igram solo. Heal-am, cc-am, kite-am ali sve džaba kad mi tim prvo tuče njihovog tenka pa tek onda ostale. Jungle igram s Nasusom, Warwickom i igrao sam sa Jarvanom dok je bio na rotaciji. Ni s njima nisam neki uspjeh primjetio u 4v5 i sa retard timovima. Nasusa mi lako kite-aju, tučem ko lud ali killevi mi izmiču, a ne mogu ih progonit sam protiv više heroja (ili ne mogu ili ne znam ). Jedino s WW sam znao okrenut partije, ali ni to nisam odavno.

Pretpostavljam da mi za takve situacije treba odličan late game heroj sa dobrim gap closer spellom. Kassadin? On mi je nekako dosadan.

Najgore mi je to što mi često ne daju priliku u 4v5. Ili se predaju, ili odmah još jedan ode afk pa se igra 3v5. To mi se na EUNE stalno događa. Čim netko leava ova ostala 3 Poljaka glasaju za predaju. Na EUW također ima loših igrača, ali se manje predaje. Tamo sam znao preklinjat za predaju, neće Francuz da odustane ni kad gubimo 30 razlike.
Za 4v5 moraš imat barem 2 tiera veći skill nego oni, tipa ako su oni bronze igrači ti moraš barem biti gold u skillu da bi izvuka 4v5 (na nekim njihovim greškama i tako tim stvarima)

@Blue Ez - dobar je samo early nevalja ništa dok ne nabavi muramanu i spirit buff.
Staro 03.07.2013., 20:41   #2681
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Staro 03.07.2013., 21:22   #2682
Nybelung
Guest

Možda onda preporuka za jednog odličnog lane championa s dobrim gap closer spellom ili spellovima?
  Reply With Quote
Staro 03.07.2013., 21:24   #2683
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Možda onda preporuka za jednog odličnog lane championa s dobrim gap closer spellom ili spellovima?
Elise
Staro 03.07.2013., 23:06   #2684
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Moja preporuka +3 godine iskustva sa lolom (uzmi u obzir da imam preko 5k normal i ranked gameova sveukupno, ako ne i više)

Savladaj (ili masteraj na engleski) 3 heroja po laneu -> zašto? Zato jer se uvik može desiti da ti 1 ili 2 od ta heroja budu zabranjena (banned) i onda ćeš biti prisiljen osloniti na tog trećeg u slučaju da ideš na taj lane.

Top Lane (TRENUTNA META) => Zed/Khazix/Renekton

Zed sa flaskom od 350 + 3 pota + e = odeš ko imbecil na njega na levelu 1, neka te udre 1 put => upališ e, hp regen pot + elixir. Nastavljaš se šajbat sa njim i još ti taman uleti opet taj tvoj E = on je već na 45 - 55% hp-a. Proca ti se pasivna i on već leti na nekih 20%. Tu očekivaš njegov flash i u trenutku kad se on flasha = poprati ga i ti sa svojim, udri ga još 1 put ako moš baci E ako ne ignite. Šansa da umre u većini slučajeva je 90%.

Kha'zix je jedan od najjačih 1v1 early fightera, još pogotovo kad su mu buffali taj q. Znači ista šema ko i zed, flaska + 3 pota + q lvl 1. Dođeš u grm, čekaš svog protivnika, opališ ga sa auto attackom i čim vidiš da se animacija odradila za pasivnu bacaš q. Iza toga pališ elixir i hp pot i udariš ga sa još jednim q-em i pasivnom -> tu se događa da on već koristi flash (ti ga popratiš sa svojim) i onda ga udreš još 1 q-em i igniteom. Dobio si lane i šansa da će ovo upalit je iznad 90% (kad malo savladaš princip Unseen Threat magije).

Renekton je također jak, ali ne za 1v1 fight u early gameu. S njim možeš Cloth + 5 potova ili butse + 4 pota dok ne digneš level 3. Nakon levela 3 probaj stalno imati preko 50% ragea da ti Q i W naprave full damage na njemu. Ništa specijalno, samo staviš E magiju na smartcast jer ti se više isplati igrat na njemu da možeš 2 puta skočit ko oni sa streama

AKO ti treba napisat za još koji lane 3 heroja javi mi.
Staro 03.07.2013., 23:30   #2685
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Nisam neki ekstra igrac ali mislim da su Zed i Kha vise za mid posto su klasicni assassini, a na top bi trebao ici neki tanky dps ili bruiser.
Staro 04.07.2013., 00:04   #2686
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nema to veze što su assassini, oni se bez problema mogu igrat na topu. Kha pogotovo sada kada mu je nerfan W, a buffan Q.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2013., 00:43   #2687
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ovo da se dobiju 4v5 game, ne postoji heroj koji to radi, pogotovo ne u LoLu.

To moze proc protiv jako losih igraca, ali ako imas 5 ljudi koji su dobro pickali, ne postoji heroj koji okrece game SAM, to jednostavno nije moguce u LoLu.
Totalne gluposti, pobjeđivao sam i s 4vs5 čim imam neke Aoe Ultije.

Citiraj:
@Blue Ez - dobar je samo early nevalja ništa dok ne nabavi muramanu i spirit buff.
Kako ne? Moje je mišljenje čim on nabaci Iceborn da postane duplo jači...više puta sam znao biti u minusu, ali s tim itemom možeš čuda raditi, kite, bježanje+kite bla bla...

Da te pitam, koje bi mi champove preporučio za mid/jungle/adc/supp? Trenutačno sam na Gold 1, ali mi treba nešto da s čime bih mogao snowballati.

Nisam igrao Tristanu (jesam jako malo), ali moje je mišljenje jest da je čisti OP od ADC, isto kao Twitcha kojeg moram još malo vježbati.

Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax.

EDIT:

Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš?

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 04.07.2013. u 01:04.
Staro 04.07.2013., 03:58   #2688
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Citiraj:
Totalne gluposti, pobjeđivao sam i s 4vs5 čim imam neke Aoe Ultije.
Citaj gore, i ja sam dobivao noobove, ali ne ljude koji znaju igrat.
Staro 04.07.2013., 08:29   #2689
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Citaj gore, i ja sam dobivao noobove, ali ne ljude koji znaju igrat.
Ljudi koji su u gold/platinum ja ne smatram noobovima. Ako imaš bolju timsku kompoziciju i element iznenađenja, to može nadomjestiti 5og igrača. Istina da, teško i rijetko, ali nije nemoguće.
Staro 04.07.2013., 10:29   #2690
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax.
Nisam neki stručnjak, ali dosta jungle-am, pa ću ti napisat par junglera koji su trenutno najbolji:

Jarvan
Zac
Sejuani
Nautilus
Heca
Staro 04.07.2013., 11:06   #2691
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Gledam da kupim Sejuani ili Nautilus za junglu
i Oriannu za mid

winao danas dvije, jedna ezreal, jedna kassadin, uzmem leonu zbog timske kompozicije..i treba nam ad bruiser a ostali još top i jungle free..AP nida i amumu..nakraju bilo njihov Jayce 315 dmg u 24min
Staro 04.07.2013., 11:42   #2692
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Orianna, uz dobar team comp, radi big plays and big dmg. Vrlo zahvalan champ. Go for it i masteraj to.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2013., 11:55   #2693
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Nisam neki ekstra igrac ali mislim da su Zed i Kha vise za mid posto su klasicni assassini, a na top bi trebao ici neki tanky dps ili bruiser.

Zed i Khazix su čak bolji toperi nego mid laneri iz razloga što im fali cc-a a na topu su ionako protiv melee u 80% slučajeva, ako je to elise ili jayce njima je to u praksi sve isto jer ionako mogu nastackat life steal pa se regenat. Za mid lane je ipak poželjan neko ko ima barem jedan stun.

Citiraj:
Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš?
Igra sam za Guru par puta kao Sub ali nikad službeno, oni imaju već mid lanera (DominatorGT) koji je dosta dobar, ja sam maina mid u sezoni 1 i 2 al sam se sad switcha na top.

Kata i Lux su mi nekako po meni postali dosadni, Lux treba barem 200 ap-a da radi neki solidan damage, Katarina isto tako i još uz to ako imaju Tarica ili Warvicka zapravo si useless osim ako oni nisu debili

Kass i Karthus su dobri, Kassu igraš sa Barrierom a Karthusa sa Exhaustom. Standardni recommended itemi su dobri, samo sa Karthusom farmaš do šestice i onda tek počneš malo prcat ostale.

Citiraj:
Za ulet u fightove => Naut / Zac / J4 / Seju i eventualno Jax
Za Bruisere => Xin / Nocturne / Nasus / Kha'zix
Ako vam fali AP-a u timu (npr Top i Mid su AD) onda => Nunu / Elise / Diana / Evelyn

Citiraj:
Gledam da kupim Sejuani ili Nautilus za junglu
i Oriannu za mid

winao danas dvije, jedna ezreal, jedna kassadin, uzmem leonu zbog timske kompozicije..i treba nam ad bruiser a ostali još top i jungle free..AP nida i amumu..nakraju bilo njihov Jayce 315 dmg u 24min
Oba dva junglera su dobra, samo se pazi counter junglanja jer ako nemaš dva buffa teško ćeš se levelati (osim ako ti se ne posreći pa dobiješ neki kill i tako vratiš ono izgubljeno).

Za Oriannu i neznam baš, nije više ko šta je i prije bila, dosta AP-a treba imati da bi nekakav damage napravila a i kad nabavi taj AP opet ko da joj nešto fali. Radije Dianu uzmi za mid, dosta je jaka i nikad nije pickana/bannana u ranked gameovima ili čak Kennena mid.
Staro 04.07.2013., 13:13   #2694
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Igra sam za Guru par puta kao Sub ali nikad službeno, oni imaju već mid lanera (DominatorGT) koji je dosta dobar, ja sam maina mid u sezoni 1 i 2 al sam se sad switcha na top.
dominator je car, znam ga osobno (išao u istu školu k'o i ja, ali je mlađi godinu dana)

čovjek sa ryzeom čuda radi

i da, btw, hvala na nekim savjetima

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2013., 16:14   #2695
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
dominator je car, znam ga osobno (išao u istu školu k'o i ja, ali je mlađi godinu dana)

čovjek sa ryzeom čuda radi

i da, btw, hvala na nekim savjetima
Tj guru postava je drugačija sad, samo daćo i cro asaasin su ostali kolko sam skužia.
Staro 04.07.2013., 17:27   #2696
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Teo, ja sam gold i noob sam To si zaboravio?
Staro 05.07.2013., 11:16   #2697
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

Impressive
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2013., 15:34   #2698
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Ovo ako neko nije pogleda mu preporučujem xD

http://www.youtube.com/watch?v=DI4shM8NlR0
Staro 05.07.2013., 16:08   #2699
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja sam umro Prejak je lik

Btw Vedrane jesi na EUW serveru? Nisam čitao sve postove koji si pisao.

Dodao sam te, nickname: iMogy (euw)

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.07.2013. u 16:22.
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2013., 20:54   #2700
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Koje rune i masterise preporučate za Udyr-a? Gledam guidove ali svaki je različit.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na