|
![]() |
#2671 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Možda je last whisper bolji, istina da ti u ovom buildu ne treba 10% cdr od bc, kao ni 20% reduciranog armora jer lw daje koliko, 30-40%, kao ni cijena koja je veća od lw... 200hp nešto koristi kao i 10ad više, ali da, mislim da je lw bolje rješenje.
![]() |
#2672 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2673 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 | |||
@The Banan Man
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() Pucaj, pogledam dnevno temu par puta. Citiraj:
Šta se tiče igrača sa LCS-a => Po meni za nijansu su bolji, a pod nijansu mislim da su više uigrani timski i da imaju onako malo bolju igru i logiku nego naprimjer igrač koji je Solo Q u Challengeru, nije ni on loš ali timska igra mu nije razvijena jer je otupia od Solo Q-a xD. I još za ff 25, ako se nađe koja budala od prije (neki koji te prije iztrola ili neće da igra ulogu koja preostaje tipa support) onda vrlo često se dogodi ako score bude npr. 10-25 za njih a vi nemate late game (jer se kužite u igru) onda surrenderate jer i nema neke šanse baš tu, rijetko ko radi greške na Challenger / Diamond jedinici pa ti je svaka minuta u gejmu bitna. Citiraj:
Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude). |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 | |
Guest
|
Ma nikakva sam liga. Još se levelam. ![]() Koji bi heroji i koji role po tebi bili najbolji za okrenuti 4v5 game? I za malo lakše i zabavnije levelanje. Ja sam dosad igrao najviše support i jungle. Soraka, Sona i Janna su goli penis. Osjećam se beskorisno kad to igram solo. Heal-am, cc-am, kite-am ali sve džaba kad mi tim prvo tuče njihovog tenka pa tek onda ostale. ![]() ![]() Pretpostavljam da mi za takve situacije treba odličan late game heroj sa dobrim gap closer spellom. Kassadin? On mi je nekako dosadan. ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 03.07.2013. u 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#2676 |
Premium
|
Ovo da se dobiju 4v5 game, ne postoji heroj koji to radi, pogotovo ne u LoLu. To moze proc protiv jako losih igraca, ali ako imas 5 ljudi koji su dobro pickali, ne postoji heroj koji okrece game SAM, to jednostavno nije moguce u LoLu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Guest
|
Pa loši su svi. Nisu protivnici nešto pametniji od kretena s kojima ja igram u normalima. Samo ih ima više kad meni netko leava... I sigurno da nećeš uvijek pobijedit 4v5, ali valjda s nekim herojima imaš više šanse. Eto ta moja crna Soraka sama ne može ništa. Znači, po mom iskustvu, support nije zahvalno igrat u solo queue na low levelima i slabijim ligama. |
![]() |
![]() |
#2678 |
Premium
|
Pa u doti ili honu da postoje carry. Anti-mage, Faceless void, Phantom lancer itd koji mogu sami nosit taj game ili ti spremni su sami pobit cijeli team, ima njih jos dosta. Ali lol kao igra je drukcija koncepcija, nema tog carrya koji moze u 50toj minuti stat pred dva ability power heroja i ubit ih ako je farm podjednak Itemi u lolu nisu konkretni kao u druge dvije igre, ti u lolu mozes farmat bilo sta ali na kraju svaki ADC ima iste iteme. Bloodthrister, last whisper, phantom dancer, bootsi i dodaj 2 itemsa za armor i magic resist i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
@The Banan Man
|
Citiraj:
@Blue Ez - dobar je samo early nevalja ništa dok ne nabavi muramanu i spirit buff. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2681 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Guest
|
Možda onda preporuka za jednog odličnog lane championa s dobrim gap closer spellom ili spellovima? |
![]() |
![]() |
#2684 | |
@The Banan Man
|
Citiraj:
Savladaj (ili masteraj na engleski) 3 heroja po laneu -> zašto? Zato jer se uvik može desiti da ti 1 ili 2 od ta heroja budu zabranjena (banned) i onda ćeš biti prisiljen osloniti na tog trećeg u slučaju da ideš na taj lane. Top Lane (TRENUTNA META) => Zed/Khazix/Renekton Zed sa flaskom od 350 + 3 pota + e = odeš ko imbecil na njega na levelu 1, neka te udre 1 put => upališ e, hp regen pot + elixir. Nastavljaš se šajbat sa njim i još ti taman uleti opet taj tvoj E = on je već na 45 - 55% hp-a. Proca ti se pasivna i on već leti na nekih 20%. Tu očekivaš njegov flash i u trenutku kad se on flasha = poprati ga i ti sa svojim, udri ga još 1 put ako moš baci E ako ne ignite. Šansa da umre u većini slučajeva je 90%. Kha'zix je jedan od najjačih 1v1 early fightera, još pogotovo kad su mu buffali taj q. Znači ista šema ko i zed, flaska + 3 pota + q lvl 1. Dođeš u grm, čekaš svog protivnika, opališ ga sa auto attackom i čim vidiš da se animacija odradila za pasivnu bacaš q. Iza toga pališ elixir i hp pot i udariš ga sa još jednim q-em i pasivnom -> tu se događa da on već koristi flash (ti ga popratiš sa svojim) i onda ga udreš još 1 q-em i igniteom. Dobio si lane i šansa da će ovo upalit je iznad 90% (kad malo savladaš princip Unseen Threat magije). Renekton je također jak, ali ne za 1v1 fight u early gameu. S njim možeš Cloth + 5 potova ili butse + 4 pota dok ne digneš level 3. Nakon levela 3 probaj stalno imati preko 50% ragea da ti Q i W naprave full damage na njemu. Ništa specijalno, samo staviš E magiju na smartcast jer ti se više isplati igrat na njemu da možeš 2 puta skočit ko oni sa streama ![]() AKO ti treba napisat za još koji lane 3 heroja javi mi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Da te pitam, koje bi mi champove preporučio za mid/jungle/adc/supp? Trenutačno sam na Gold 1, ali mi treba nešto da s čime bih mogao snowballati. Nisam igrao Tristanu (jesam jako malo), ali moje je mišljenje jest da je čisti OP od ADC, isto kao Twitcha kojeg moram još malo vježbati. Zanima me najviše što bih trebao u Jungli, nekako mi se čini da bi bilo dobro da idem naučiti Nautilusa ili Lee Sin-a, pošto kada ja junglam to je većinom amumu/noc/vi/jax. EDIT: Ako se ne varam, ti igraš za GURU? I ako se ne varam - jedan od boljih MIDeva s ovih prostora..imaš koji savjet? Obično na midu igram Katarina/Lux/Kassadin/Karthus...pa sam počeo gledati da li da krenem igrati Swaina ili Oriannu. Što misliš? Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 04.07.2013. u 01:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jarvan Zac Sejuani Nautilus Heca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Premium
|
Gledam da kupim Sejuani ili Nautilus za junglu i Oriannu za mid winao danas dvije, jedna ezreal, jedna kassadin, uzmem leonu zbog timske kompozicije..i treba nam ad bruiser a ostali još top i jungle free..AP nida i amumu..nakraju bilo njihov Jayce 315 dmg u 24min |
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 | ||||
@The Banan Man
|
Citiraj:
Zed i Khazix su čak bolji toperi nego mid laneri iz razloga što im fali cc-a a na topu su ionako protiv melee u 80% slučajeva, ako je to elise ili jayce njima je to u praksi sve isto jer ionako mogu nastackat life steal pa se regenat. Za mid lane je ipak poželjan neko ko ima barem jedan stun. Citiraj:
Kata i Lux su mi nekako po meni postali dosadni, Lux treba barem 200 ap-a da radi neki solidan damage, Katarina isto tako i još uz to ako imaju Tarica ili Warvicka zapravo si useless osim ako oni nisu debili ![]() Kass i Karthus su dobri, Kassu igraš sa Barrierom a Karthusa sa Exhaustom. Standardni recommended itemi su dobri, samo sa Karthusom farmaš do šestice i onda tek počneš malo prcat ostale. Citiraj:
Za Bruisere => Xin / Nocturne / Nasus / Kha'zix Ako vam fali AP-a u timu (npr Top i Mid su AD) onda => Nunu / Elise / Diana / Evelyn Citiraj:
Za Oriannu i neznam baš, nije više ko šta je i prije bila, dosta AP-a treba imati da bi nekakav damage napravila a i kad nabavi taj AP opet ko da joj nešto fali. Radije Dianu uzmi za mid, dosta je jaka i nikad nije pickana/bannana u ranked gameovima ili čak Kennena mid. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2694 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
čovjek sa ryzeom čuda radi ![]() i da, btw, hvala na nekim savjetima ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
@The Banan Man
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
@The Banan Man
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam umro ![]() ![]() Btw Vedrane jesi na EUW serveru? Nisam čitao sve postove koji si pisao. Dodao sam te, nickname: iMogy (euw) Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 05.07.2013. u 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|