|
![]() |
#2881 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2882 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Iskreno ovo mi se sviđa ![]() EDIT: iOS7 na iPhonu 4, preloše, sporo do Boga. Animacije spore, spor NC, spori tabovi... Nisan ga drža niti pola ure, 6.1.3 leti naspram ovoga, na iP5 neću ni probavat dok ne izađe iz bete... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 15.06.2013. u 00:29. |
|
![]() |
![]() |
#2885 |
Guest
|
Pa nije da je google uzeo za nexus exp skin ili tak neš. A poanta droida je da ga možeš skinati do besvijesti. Uostalom, MIUI postoji odavno! ![]() |
![]() |
#2886 |
Banned
|
Je li moguće iCloud poštelat da samo backupira kontakte, znači ništa drugo (ni passworde, ni bookmarke, ni slike ni ništa), trenutno koristin Google Contacts pa bi migrira na iCloud jer mi iPhone ne može update googla napravit, a prije nisan uspio složit iCloud (a kasnije san i koristio Android), ali zadnji pola godine san opet na jabuci, a kontakti vise (tj. importani su s googla, pa nije praktično). Znači samo contacts backup, ne zanima me kad restoran ni prijašnji wallpaper ni ništa, samo kontakti! |
![]() |
![]() |
#2890 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Baja Ja koristim iCloud i Google. Imaš u opcijama namjestiti backup. Na iPhone koristim brojeve preko Google. iCloud koristim kao slika pozivatelja i ime kontakta na SMS. Problem je što Google ne prikazuje slike kontakta niti imena SMS. ( samo prikazuje brojeve tjekom pisanja sms -.- ) Na Androidu upišem brojeve i imena pa automatski backupira na iPhone. Samo sekundu stigne ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#2891 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2892 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovo zaokruženo što znači http://i.imgur.com/ZiszpBU.png znam da je to za aplikacije koje sam već skidao na ajfon, pa sad imaju tu ikonicu..al ovo je cloud ikonica pa me buni
#2895 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
@baja mozes namjestiti icloud da kontakte samo backupira, maknes sve ostalo sta ti ne treba. Exportaj kontakte googlea, icloud udji preko firefoxa, i u contacts importaj exportane google kontakte i miran. |
![]() |
![]() |
#2896 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Apple iCloud brings previously purchased apps back from the dead Citiraj:
Uspio san baš san jučer igra, ali govno čim upalin nakon restora moran gasit sve (stream, docs, i sve nova appove...) ali bar kontakti rade. |
||
![]() |
![]() |
#2897 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Koliko realno vrijedi 4s 16gb u nekom 8.5-9/10 stanju? Sa i bez garancije? Dali je netko pratio koliko po oglasnicima padne cijena starijeg modela nakon izlaska novog?
#2898 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam za svoju dobro očuvanu četvorku dobio 1800 proije 4 mjeseca...ajfon je mob koji po meni najbolje drži cijenu primjera radi, nexus 4 sam platio 3000, i sad ga nakon 4 mjeseca prodao za 2400
#2899 |
Banned
|
Ovisno di se kupuje i koliko je hitno, bez garancije ~2000 kn, s garancijom i ok stanjom ~2400, odlično stanje 100-200 više. Dobro drže na cijeni Apple uređaji. |
![]() |
![]() |
#2902 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
iPhone 5. Nije stvar u brzini mobitela nego u tome kako su oni složili te animacije. Inače… Updateao mi se T-mobileov carrier settings prije par dana i od tad me rijetko tko može dobit na telefon?? Dal itko ima sličnih problema? Sa druge strane se umjesto mene javi lik koji kaže da ja trenutno ne mogu odgovoriti na poziv. ![]() I to kad rebootam iPhone radi neko vrijeme, a onda krene odbijat pozive?? EDIT: Malo prtljam sad po tome i izgleda da mi se to javlja kad je na LTE-u. Onda odbija sve pozive, a meni internet radi savršeno i ja mogu zvati. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 29.06.2013. u 17:33. |
![]() |
![]() |
#2903 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Animacije ce se sloziti kad izade JB, hookslaw koristim sad na ios6. Kakva ti je baterija na beti 2? Ja cu vjerovatno podici na betu 2 danas-sutra; zao mi je JB-a ali dojadi omi je vec iphone pa da mu unesem dašak svježine.. |
![]() |
![]() |
#2904 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Probao sam betu 2 na Iphone 4. Za sada stabilno bez crasha u odnosu beta 1. Čak i popravio trajanje baterije u odnosu na betu 1. Ali, osjeti se lag kad pokrenem app, postavke za nekih pola do sekunde.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2905 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni zanimljivo http://www.gsmarena.com/purported_im...-news-6296.php Kad bi bio ponuđen kod nas po jedno 30% manjoj cijeni od "premiuma" (i jos 10-20% ako se kupuje preko njuskala) , to bi bilo odlicno ![]()
#2906 |
Premium
|
Tesko mi je reci kakvo je trosenje baterije. Nekad traje i traje, nekad spremis mob u dzep sa 60% i izvadis ga sat vremena kasnije na 40%. A ne zagrije se. Meni se izgasio na 10% baterije i onda sam se vratio jos jednom na iOS6. ![]() Sve radim bez backupa, znaci cisti restore pa nije radi toga. A ne racunam na jailbreak... Kako je Jony Ive malo usporen covjek, takve su i animacije... Al necu sudit jos dok ne izadje gotova sedmica. |
![]() |
![]() |
#2907 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo nakon jednog reboot loopa, nekoliko restorea, updejta na betu 1 i nakon toga OTA; napokon i ja beti 2 na ajfonu 4s pa da kazem par rijeci.. Kratko sam imao betu 1 i koliko se dalo primjetiti - uzasno je radila, sve sporo i trzavo, beta 2 je dosta bolja ali ostvlja jos poprilcno mjesta za poboljsanje.. Promjena je dobrodosla ali nakon pocetne zainteresiranosti, rekao bih da se radi o koraku untrag. Na starom meniju sam se lakse snalazio, nove ikone su niš posebno i mislim da bi Scott Forstall napravio puno bolji posao. iOS je dizajniran prije 6 godina i do dan danas se odlicno nosio s konkurencijom, mogu samo misliti kako bi ga sredio 2013. godine. Danas vizualno iphone izgleda kao pravi tehnoloski dragulj, hardverski i softverski, sa iOS 7 sve poprima neki dječji, razigrani izgled i od tehno gadgeta pretvorio se u dječju crtaću ploču a ikone od polu3D do pločica nacrtanih dječjim bojicama.. Safari su konacno super sredili. Ubacili su nekoliko odličnih tweakova, gotovo prekopiranih sa jailbreak scene pa mi je izostao onaj wau faktor (prosječni korisnici će svakako biti odusevljeni). Tipa; SBSettingsa no opet je Apple namjerno osakatio funkcionalnost pa primjerice ne mozete mijenjati ni sadrzaj ni raspored ikona, sve mora biti kako je apple zamislio i nikako drugacije (meni primjerice najvise fali 3g toggle) Ako je ovo smjer kojim ide apple, mislim da ce biti dobrano popljuvan i od korisnika i od recenzenata. Mada; riječ je o apple-u. Očekivalo se to nekoliko puta do sad ali uvijek je uspio ugodini velikoj većini svojih korisnika. P.S. Koliko sam uspio vidjeti, dizajn iOS-a primjenjivat ce se i na Macovima.. Smatram da ce tek tu doci do izrazaja sve negativne strane novog dizajna.. |
![]() |
![]() |
#2908 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
neznam kako je na 4s ali 3g se nemože palit i gasit, samo LTE ja još niam isprobao betu, no gledam rivjue i sviđa mi se, jon ive je fino to sredio, malo je cartoonish doduše, no barem je promjena potrebita user interfaceu starom 6 godina
#2910 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je normalno da potrosi 4% baterije u 8 sati. |
|
![]() |
![]() |
|
|