|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma zaboravi taj mana regen. Sve ostalo je mrak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da se pohvalim, drugi put penta u rankedu (barem mislim da je drugi put) ovaj tjedan s Katarinom (ako se ne varam) a još mi je draže znati da sam napravio pentu protiv tima: Shen, Diana, Rammus, Leona, Varus ...svaki ima jebeni cc ![]() +4 per win ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Znači došao si do nekog maximuma što se tiče Riota i njihovih glupih pravila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Premium
|
Spirit Guard Udyr Dakle cijena će biti 3200 RP-a, a na početku 1950, ako sam dobro skužio. Stvarno dobar skin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Premium
|
Evo idem ga checkirat na PBE, da vidim kak to zgleda u igri, pa napišem dojmove. EDIT: Nemogu se načekat ovaj remake na Master YI-a, toliko me nervira taj odurno noob champ, da vam to uopć nemogu opisati. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 27.06.2013. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Kolko sam ja skuzio mastera ce reworkat tako da se s njim vise nece igrat AP, ili sam nesto krivo shvatio? Uglavnom nikad nisam igrao AP mastera jer mi opcenito ne odgovaraju AP champovi, vecinom igram ADC (Tristana, Graves) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 | |
Premium
|
Citiraj:
Malo sam ljut jer je sad moj Gragas u timu točno to napravio (dao mu rana 2 killa), Yi je hodao okolo i doslovno dobio 2 Quadra killa za redom, možeš ga slikat, zaleti se nam mene i Thresha pod tower, oboje smo na nekih 70% HP-a i čim sam ga vidio znam da smo oboje mrtvi. Igrao sam sada Udyra na PBE, jako lijep skin, ima zanimljive komentare i animacije, sve u svemu tko voli Udyra ovo je pun pogodak i definitivno worthy buy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Premium
|
Oh, vjeruj mi, vidiš razliku između dobrog AP Yi i lošeg. Lošeg AP Yia rasturim na mid s lux, a dobrog malo teže s Kassadinom. Baš sam ovaj ili prošli tjedan naletio na Diamond 2 smurfa koji je igrao AP Yi, pa to je bilo brutalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Premium
|
Dakle danas 3 lossa za redom i u svakome sam imao premade, postajem sve veći i veći pobornik toga da se duo Q makne iz solo ranked sustava. U lane fazi i u đungli sam pregazio sve, ali kad toliko bot nafeeda onda sve ode u vražju mater. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2627 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Gledaj, svima se desi. Ali najgora stvar je, kada, npr. ja jučer igram noca, krenem 4:0 score, i igram s 4 premade. I svaki put me varus i sona vrijeđaju da ks-am. Onak, bronze VI kad čujem ks. Kažem ok, ne dolazim bot više. Oni izbugube bot, i vrijeđaju mene opet, da ne pomažem. Na kraju imam score 11:3, i ovi se deru noob, bla bla bla ![]() I samo im kažem lol king, pogledajte gdje sam, vide da sam gold V i onda šute. Smradovi ![]() Ali opet, ti možeš odigrati 10 gamova super, i potrefi ti se jedan da shebeš cijeli team, i svi te vrijeđaju. Btw. malo prije, carry s taricom. 3.5k hp, i vozi. Imao sam 6:8:19 score s supportom ![]() Ali pobjeda, ofc ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.06.2013. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Premium
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Premium
|
A gle, za lol je super. Neće ti biti bottleneck za tvoj komp, i to je ono šta taj komp treba. Dobar izbor. EDIT: Nisam znao da garen s Q može ugasiti Katin ulty :S Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.06.2013. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali inače da, praktički ja se više niti ne bojim igrati protiv Amumu/Katarine, jer katarinu se može silencati, ali dobra katarina još uvijek radi masu masu masu sranja ![]() Inače, uspio sam prijeći 1800 lolking bodova, te sam na 1801...već dobrih 5 dana sam na 0-30 LP u gold 1, i gore/dole dobivam po 4-5 boda, i pizdim iskreno, zajebano je ![]() i trollova je masu u zadnjih tjedan dana, prokleta škola ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Premium
|
1801 ti je ranked elo, ne lolking bodovi. Imaš +21 lolking bodova ![]() EDIT: Neznam zašto, na westu me uvijek spaja s ljudima s preko 1k pobjeda. Išao sam probati tamo match-dva, kennen top. Rule ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.06.2013. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Premium
|
Da da da, to sam i mislio, come 1v1 me bro! anyway, igrao sam jučer prvi put ono Platium vs Silvers, i otišao sam u Silvers po dogovoru da ću uzeti Kennena top, da isprobamo malo (nisam htio ići igrati adc/jungle/supp/mid za platove protiv silver/bronze jer sam htio naučiti malo top)..i dogovorim se s jednim likom da on uzme top neki koji se uzima non stop..i on mi uzme Annie top i izdemolira me s njihovim junglerom...rekao sam na kraju gejma da je to bilo debilana jer Annie mid vidim 1x u 1000 gejmova...čini se kao dobra stvar, samo što je neki diamond igrao smurfa s silverima, pa se vidjelo da u 40oj minuti s 300-400 cs nije silver/bronze igrač ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Premium
|
Ima dosta smurfova, da. Annie je po meni super champ. Ako s njom se dobro držiš do lvl 6, kasnije si ti u prednosti + farming mašinerija je. Ali šta se meni danas događa. Od 10 mečeva, neka su između silver I i gold III, opće me više ne muči, jer me od tih 10 mečeva 1 ili 2 onako izdemoliraju. Aatrox me mogu reći neki dan ubio na topu. Imao sam 30 cs u 15. min on preko 100. Ostatak, više manje mid ili top imam svoje taktike i teško da ne baš netko onako izdemolira, da ostanem 3:xx score npr. Sad sam baš odigrao kennena top na eastu, 5:5 score, ali sam pantheona pojeo u cs-u i killovima, ali je vrag dobro ultao. Krivo mi je jedino kaj sam si kupio tog karate kennena, najružniji njegov skin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|