|
![]() |
#3242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Danas je bio dobar dan, igrajući sa Hellcatom 60-tak borbi, 7 sa is3 i od toga 2 pobjede, jednu sa E75, dvije sa E100 i dvije sa T32 imao sam oko 62% pobjeda te zaradio oko 800k. Hellcat je pravo malo zlo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 23.06.2013. u 01:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma meni dosadilo da gubim pa poceo PzIV vozati na mom drugom acc, uglavnom mali kad pogodi onda trnu zubi, stavio derp gun malo za promjenu, svasta busi ali i svasta masi ![]() Poraza i pobjeda oko 50-50, danas popodne se nemogu zaliti, ovih 80% vise dobro doslo, skupio 1.6M kredita danas tokom dana, evo zadnja od maloprije, zasluzio je slovo M PzIV nakon 143 bitke. video |
![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Javio se TIFA "lagano" pod gasom ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/230858#el...roughbred-st-i I evo jedna s IS3 5k damage-a,tifa pod "gasom" ( ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/230861#ma...roughbred-is-3
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 23.06.2013. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Bitno je da smo mi sinoc pobjedjivali a dobro da sam uopce i vozio tenk s obzirom koliko mi je zanosilo monitor hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#3247 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
E ovu tablicu sam nedavno tražio. http://forum.worldoftanks.com/index....uflage-tables/
![]() |
#3248 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |
Moderator
|
Kupio T-50 pa se malo ganjao po mapi. Koliko je lakše igrati sa kupolom. ![]() http://wotreplays.com/site/231190#si...e-amdejac-t-50
![]() |
#3250 |
Guest
|
Za ne povjerovati. debili oni- debili mi ![]() Obavezno do kraja ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/231558#sa...-t28_prototype |
![]() |
![]() |
#3251 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
BTW,usavršio sam centuriona do kraja..... Konačno tenk po mom ćefu u cijeloj hebenoj igri dosad. Konačno top koji buši sve živo i mrtvo pa i cijeli tier8 frontalno...pa čak i paypal59 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ja sam odustao potpuno od igre... barem se vise ne zivciram radi debila koji nemaju pojma sta triba radit ![]()
![]() |
#3254 |
Vozi Miškoooo!!!
|
kazu da jesu, ali nisam prije igrao s PzIV nesto, tj. nisam igrao nikako, ali ovaj sad 105 top je zakon, koristim Fugasnu granatu samo, meni se dopada, posto je akcija za 80% vise profita u bitkama stugova kao u prici, a njih s boka skidam u jednom pogodku, KV-1 je malo tvrdji oklop, ali zato AT-2 u 3 granate ide u vjecna lovista, a oni se zaljecu u tier 5 bitkama po sredini mape ![]() i s 105mm topom sam digao s 51 na skoro 55 postotak pobjeda, desava se da izgubimo svaku drugu radi njubastog tima, ali sam vec oguglao na to, samo izadjem van i uzmem mali ms-1 ili t-26 pa pusti brigu na veselje uglavnom, od jucer popodne do veceras s 3M kredita dosao na skoro 7M, sve s PzIV i 105 topom i s standardnim acc, krediti samo cure ![]() video od jedne maloprije odigrane, fino top radi, meni cisto ok ![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 23.06.2013. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Game, PC ,motobikes, bike
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3256 |
Premium
|
Na nagovor kolege Bulje kupih Matildu (običnu, tir4 med), reče mi da je tenk za opuštanje, čovjek je u pravu.....milina mozak na pašu i udri po crvenim siemkama...koju rundu kasnije s topićem koji pravi cca 50dmg napravio sam ukupni dmg od 2000 ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/231880#team |
![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Vozi Miškoooo!!!
|
@mitra: koliko vidim, matilda je fin tenkic, ali uvijek u mom timu odigra uzasno, a znam o cemu pricam jer igram podosta tier 3 i 4 partija, valjda ljudi neznaju sto i kako kao i onaj ruski gold TD tier 6 sto izgleda kao kutija od cipela, zapamtio sam da kad je u mom timu napravi 0 dmg i u 85% slucajeva izgubimo slicnu stvar sam na glavnom acc imao s superperom, jednostavno kad je u mom timu, izgubimo, i to strasno kako izgubimo, i sto je najgore ja odigram takve partije uzasno, kao da je nekakva blokada u glavi kad vidim superperu, ali kad mi je na nisanu, onda druga prica, bude veselo ![]() a ovaj PzIV i derp gun rastura, ma mislim, nemam rijeci, sinoc nas trojica u platoonu dobijemo izgubljeno,12 killova bilo, pala ona medalja, a ja sam odigrao uzasno, pola partije prico na telefon, niti se trudio nesto napraviti niti pokusavao ali ipak ispalo dobro,i jutros fino krenilo, promjenio sam taktiku s granatama, za male tiere 3 i 4 koristim AP a za 5 i 6 HE, vise sam nego zadovoljan s tim tenkom, za razbibrigu idealan, brz (to volim), nije trom, rijetko kad naletis na majstora s druge strane (hvala MM na tome), uglavnom ,tenk za dusu odmoriti (barem meni) video od samo jedne od mnogih danas slicnih edit: i onda neka netko kaze da MM nije u banani, sva sreca pa sam upao u pravi tim, da sam bio u drugom ni dubeci na glavi nebi dobili partiju ![]() edit2: joj, a vidi iduce: ![]() stvarno xvm nelaze, video kao dokaz edit3: ajd idem prodati ms-1 i kupim T-70, brate mili, ala volim male tiere, nema puno mozganja, mozak na pasu i udri, 9 killova u jednoj, a nisam nesto dobro ni igrao, cak bih rekao malo kamperski ![]() video @mitra ma kupiti cu i ja tu matildu jednog dana ![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 24.06.2013. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3259 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Za smirit se nakon velikih tierova i poraza dušu dalo.
![]() |
![]() |
#3260 |
Premium
|
Ovaj hellcat me stvarno nekad jako iznenadi http://wotreplays.com/site/232387#self Nego kakvi su laki kineski tenkovi.
![]() |
#3261 |
Premium
|
Laki kinezi ultra brzi, mobilni, ultra papirni =) sa solidnim topovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3262 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Dosta za danas bilo, ovaj XVM mi glave dolazi lagano, kad vidim kakve suigrace dobijam pozelim da i neigram, ![]() (Kao onaj vic kad Mata zove čaču iz Njemacke pred Božić: -Čača, što ima novo u selu ? -Pa ništa sine, pola sela karta a pola se kurva. -A što moja žena Kata radi ? -Pa ti sine dobro znaš da ona nezna kartat!!!) Tako i WoT lagano ide svojim tokom. Ljudnica. video edit1: jos jedna partija za rubriku: " Jesam li vam rekao, XVM " video za zaborav u 52 bitke samo jednom me je slagao, dosada, nije za vjerovati, radio ili neradio nista ako XVM kaze da cemo izgubiti, mi gubimo, ako kaze dacemo pobjediti mi pobjedimo, kao da imas rezultate prije bitke pred sobom Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 24.06.2013. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3263 |
Premium
|
@jozica Nije lako igrati te male tenkove buduci da su igraci tih istih tenkova vecinom pocetnici s malo ili nikakog iskustva s malo ili nikakakve game logike. I onda kao u tvom slucaju nadju se njubeci s obe strane ...ali ti uvijek dobijes ove najgore od najgorih :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Moderator
|
Kad kažem da sa ISU-152 prepolovim tenk to se doista dogodi. Maloprije mi je naletio Tigar II sa 1600 HP-a. Prvi pogodak u bok pod kutem od nekih 75 stupnjeva sa 365 m i AP granatom i napravio mu 822 domagea. Nakon toga se je zapalio, a nije imo aparat za gašenje i otišlo još 549. Ukupno jedan pogodak 1371. Nakon toga sam ga dokrajčio. ![]() Napisao mi je ISU wtf????? ![]() ![]()
![]() |
#3265 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 | ||
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
Moderator
|
Sviđa mi se AC, ali previše truda i muke. ![]() http://tank-compare.com/compare/isu-...71I68I54I88I19 Trenutno me ISU-152 zadovoljava. Kompletni izgrindan, maskirno pofarban, maskirna mreža, sva posada camo 100%, a drugi perkovi su mu na 91%. Inače je posada na 110%. Planiram mu staviti BOA na svu posadu. A bitno je i vozača dobro izučit. ![]()
![]() |
#3269 |
Premium
|
Mislim da sam našo najlošijeg igrača u igrici L0ck3 mu je nick, gledajte i divite se http://noobmeter.com/player/eu/l0ck3
![]() |
#3270 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
To lose?? Pogledaj ovoga, 7k figtova, 872 kills ![]() ![]() http://worldoftanks.eu/community/acc...7808-AROLDO29/
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|