|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Komp nece da se upali....
Pozz ljudi, znam da je glup naziv teme al stacu kad mi je to problem ![]() Uglavnom komponente proc, ploca, ram i grafa su novi ono sta je staro je napajanje Corsair 400w i hdd. Komp san do jucer navecer koristija skorz ok (citaj 2 dana koliko ima da san ga slozija) i jutros ga iden upalit kad ono nece. Kad upren botun upali vent na kucistu, cd (mozda i hdd) i na grafi vent i odma se ugasi, na procu vent nestigne ni pokrenit to sve skupa traje cca 1 sec i kad se ugasi za cca 1 do 2 sec se ide opet upalit i onda sve u krug kao beskonacna petnja. Simptom je kao da kad upres power botun i nastavis ga drzat pa se komp sam pali gasi. Onda san izgasija HDD, potencjometar za ventove, isteka san powerr botun (u slucaju da je zaglavija) i palija komp kacavidon i opet isto. Ima li netko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
raskopaj sve i slozi na stolu. spoji za pocetak osnovno - maticna sa procesorom i hladnjakom plus napajanje. obavezno spojiti sistemski zvucnik, ako ga nema direkt na maticnoj. pa ako svira i pali, guraj rame, pa graficku, pa spojis i monitor itd.......... ili, pretpostavljati da je napajanje ili maticna ploca ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
A ja se nadam da nije neka od novih komponenti (tlaka mi je slat u zg na reklamaciju), ram san vec isprebaciva i po nekoj mojoj logici ili ploca ili napajanje (nadan se napajanje). Napajanje san otvorija al nevidim nista cudno, kad ga upalim sa spajalicon uredno se pali, kad ga spojim na plocu onda problemi. E sad kad ga upalin spajalicon tu i nema neko opterecenje tako da nije bas pouzdana metoda. Probat cu negdi posudit napajanje pa vidit. Mislin da je ipak ploca, proba san sa jos jednim napajanjem koje je navodno 100% ispravno i sa njim ne pali ni ventove u kucistu..... Pa hebemu ima tek 2 dana da je radilo..... Jel postoji sansa da je proc?? Da iskljucin sve mogucnosti Zadnje izmijenjeno od: nino. 22.06.2013. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
evo vratia napajanje u komp, radi, tako da moš bit siguran ![]() ima dobra duša u splitu sa 1155 konfom da isprobamo Smartyu komponente? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|