|
![]() |
#1 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
(riješeno) pc nece da se upali sa 2 keksa rama
Racunalo se nece upalit jednostavno sa 2x2 gb rama kingmax 800mhz. Kada stavim 1 keks bilo koji od njih normalno upali u bilo kojem slotu a imam ih 4. Kada stavim 2x2 onda se cuje bip malo duze i usuti i tako ponavlja. Racunalo je pod moj komp. Problem je nastao prije 10 min kada je zena gledala 24 sata i samo zablokirao pc i nastao taj problem EDIT: Eto upalio se na 2 keksa rama ali opet nekuzim zasto se to desilo? Eto normalno sada radi :S Zadnje izmijenjeno od: legija. 21.06.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Moje mišljenje da ti matična zbog kvara ne može isporučiti dovoljno struje. Za početak igraj se u biosu postavkama memorije, dok ne posudiš drugu radi testa, vidi vizualno da nema neki napuhnut kondić na matičnoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Citiraj:
sve provjereno i nema ni jedan kondic napuhnut. A stavio sam druge rame iz drugog pc-a 1x1 1gb i normalno radi :S Eto sada i sa ovima 2x2 normalno radi. Neznam zasto je doslo do problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zar nebi bilo lakse da si prvo pokusao (promjena rama, clear cmos, obrisati gumicom kontakte na ramu) pa ako ne radi, doci fino na forum pa otvoriti temu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|