|
![]() |
#3211 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() jedna od onih koje idu u poseban folder kad frenovima pokazujem kako ljudi dobro igraju WoT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3213 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jozica ![]() Danas odigrao svoju prvu klansku,morao uzet najbolju šesticu pa uzeo KV1S opet...moćan tenk,ali i bolan poraz 15-5 ![]() P.S. Preporuke za ovaj mod : http://forum.worldoftanks.eu/index.p...161-086-ready/
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 20.06.2013. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nakon ove 8.6 T28 td je postao zivi uzas i tenkovi slicni njemu, do sada bi krkani cim vide T28 lodali gold ammo i busili a arti tukao kako stigne i umije ali nikada me arti nije 1shotao u njemu, sada tri partije u dva dana GW Panther me 1shoota sa 100% heltha, strasno. Izvukao sam iz naftalina T92 da vidim kako izgleda taj arti nerf, pa to uopce nije nerf vec buff. Ok vrijeme ciljanja i punjenja je povecano, nisani su povecani (neprecizniji arty) ali zbog promjene stavke da vecina granata pada tamo gdje ciljas, arti je zapravo postala super precizna. Nikada sa T92 nisam imao vise od dva direktna pogodka,ostalo je splash dmg, sada zmirecki direkt gadam mete u pokretu. U prosjeku dva direktna i promasaj.
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prva jutarnja sa ISUsom i naravno masakr. Našao se na mapi sa još jednim ISU-152 i nastao je kaos. ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/229003#re...mdejac-isu-152
![]() |
#3218 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3219 | |
Premium
|
Huh? ![]() Kako može biti ilegalno ako je postavljeno na službeni WOT forum... Zar postoje ilegalni modovi za wot? ![]() Ovo je klasičan mod za wot,xvm,hit log,no intro,sat,datum,unzoom...itd Btw sve piše na tom linku : Citiraj:
Ovaj mod je napravio tip iz KAZNA klana (sad su osvojili neku lovu na dreamhack turniru,dosta cjenjen klan)
![]() |
![]() |
#3220 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Napokon!!!!! Odigrao partiju sa najdražim tenkom kak spada, do sad mi je rekord bio nekih 5000-5500 dmg i nikak master značku dobit, sad je malo više. ![]() Svakako pogledati, pred kraj mi se malo ruka tresla kad sam pogledao dmg i bojao sam se da ne zaserem ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/229139#steppes-guest-t-62a EDIT: Sad sam skužio i da sam krivo napisao na chat haha ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 21.06.2013. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3221 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() http://forum.worldoftanks.asia/index...50#entry188450 http://overlord-wot.blogspot.com/201...od-policy.html U principu, onaj free cam mod mi je sumnjiv, zato sam i pitao. ![]()
![]() |
![]() |
#3222 |
Game, PC ,motobikes, bike
|
Preporuka za sve šta vole mobilne tenkove apsolutno je M7 medium, vozi se ko light tank, view range s obloženom optikom priko 400 metara a ima dobar MM. Evo jedna s posadom iz artya sa camo skilom na 60% i osnovnim na 80% i skoro stock modulima, malo njubasto s Churcilom ali sam mu skinija ammo rack pa je uspaničija i na kraju Stug u zadnji tren s izvuka iz sigurne smrti. Video |
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 | |
Premium
|
Citiraj:
Free cam mod nemam pojma sta je to,vjerovatno ovaj unzoom? Buljo => 7k damage-a ![]() ![]() Evo prva s IS6,odličan tenk...105k kredita odmah ![]() http://wotreplays.com/site/229216#pr...roughbred-is-6
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 21.06.2013. u 16:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3224 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() ali svaka cast, da si vise stete nanio nebi valjalo ![]() edit: pa ovo stvarno nije za vjerovati, ja sam uklet od 8.6 patcha, capamo bazu (frend kod mene i nesto isprobavamo), 15 sec do pobjede ... video ... bananu sam popio na 24 sata nije stvar u tenku, nego u vozacu, i oni su imali IS-6 koliko vidim, ali sumnjam da je isto kredita zaradio svaka cast ![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 21.06.2013. u 20:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
Premium
|
Nesto me nagovara da obrisem igru....stvarno postaje nemoguce igrati...s malim tenkovima me stavlaj da budem hrana velikim tenkovima, kada ja uzmem veliki onda dobije msve crvene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3226 |
Vozi Miškoooo!!!
|
nemoj, samo umalti iz cista mira 2 svojih koji campaju i dobijes ban na 24 sata, onda jedno 15dana sve bude super .... isprobano |
![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Moderator
|
Prva jutarnja sa Ferdom. http://wotreplays.com/site/229925#self
![]() |
#3228 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao sto se vidi iz Buljinog i T-Bovog replaya, ruski tenkovi su s novim patchem postali snajperisti. ![]() Osim povremenog ammoracka, ne vidim im slabe točke. Vrijeme je za krenuti na OP-1S i OPS-3 granu ![]()
![]() |
#3229 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ('ko 'oće brojeve lota, na PM molim) ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#3230 | |
Moderator
|
Citiraj:
Trenutno moj svijet izgleda ovako. ![]()
![]() |
![]() |
#3231 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Nakon 10.000 borbi nema više ovo logike niti smisla. kad te igra počne tjerati da počneš psovati kao kočijaš i nervirati se zbog igre vrijeme je da se igra obriše i zaboravi.Nema tu više užitka u igranju. Prodao sam tri arty-a jer koliko god sam sebe uvjeravao da budem strpljiv nisam više mogao.Igrati sa arty je postalo nemoguće. Onome tko je izmislio XVM svaka čast.Uđeš u igru sa Tier 9-10 a ono svi crveni čitaj.klinčadija pokupovala accounte.Stisneš TAB pogledaš ekipu i izađeš van iz bitke. Hladna piva u ove vruće ljetnje dane za smirivanje živaca. ![]() Nije mi žao utrošenog vremena jer ga i onako ne mogu vratiti.Ali mi je žao što sam skupljao te golde što od klanskih, što ovako dobiveno kao hrčak i sada neznam šta ću snjima.A ima ih... Wargamingu je izgleda cilj otjerati starije igrače i dovesti klince sa dubokim roditeljskim džepovima.A nije niti nelogično.Sve je to marketing.Nakon ovog patcha su uspjeli u tome.Nikada više kod ovih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
pa to je samo igra, nevrijedi zivciranja, kad mi dosadi polupam par svojih, dobijem ban na dan-dva i mirna bosna, a € dosada nisam na igru trosio a ni ne planiram ![]() I opet je igram povremeno, a sto ces, kad ima ono nesto, a i primjetio sam, sto manje mozgam to bolje igram, igra se svela na princip krda: svi na jednu stranu pa ako pregaze pobjedjuejemo ako ne gubimo, nema taktiziranja, mozganja, ili neke vise matematike, jednostavno igra brojki, 14 je jace od 5, a 1 je pametniji od 10, pa ce ovi prvi pobjediti htijeli nehtijeli to je i dobra, kod mene 75% tima vecinu partija u crvenom, i dobijemo, svaku prijestupnu, muka mi je da su svi zeleni a izgubimo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Strichek Moderator
|
Jučer i danas 25 partija u minusu ![]() Jednostavno me baca sa lošima i ne pomaže kaj god da napravim, sa T62 mi je prosjek cca 2500 dmg po partiji (prosjek debelo ruše one partije kada ti nitko ne dolazi u pomoći pa te njih par siluju nakon par min igre ![]() Kupio sam T54, potrošio cca 5 mil da ga sredim kak spada skupa sa posadom i zažalio sam kaj sam to napravio jer mi tenk nemre probit niš, imam onaj top sa većom penetracijom al ništa. Jučer sam odigrao sa njim ni manje ni više nego 9 partija prije nego sam dobio. I kak sam dobio? Bio sam jedini tier 9 tenk u partiji, svi ostali 7-8, nikad još to nisam doživio.
![]() |
#3235 |
Premium
|
@jozica Ma dobro nisu po bojama losi ali ono ja jedina 8smica u meču i to u nasem timu...bilo tko da me pogleda i nema me...tu sam jednostavno vreca za napucavanje ovim jacima a to ne volim...dobro opet sam pruzio junacki otpor i kupio dovoljno vremena da moji pobiju jednu stranu i da pociste ostatak gamadi koja je navalila na mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 |
Premium
|
Sad su consumables na akciji 50&% off,jel to šansa da se nesto zaradi? Uzet na akciji i prodat kad akcija prestane...pa da pitam onda,kada consumables kupujes po regularnoj cijeni od 20k,koja je prodajna? Ako je 10k onda nista u biti ne postizes,jer je sad kupovna 10k...
![]() |
#3237 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Upravo kako si rekao, kupo-prodajom neces nista zaraditi, jer ih poslije akcije mos prodat po kolko si ih sad kupio Ali mozes dugorocno itekako zaraditi, kupis sad LOT od jedno par sto komada od svakog i stedis svaki puta kad ga iskoristis, odnosno zaradati je svaku rundu veca gdje iskoristis kojega...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Guest
|
Nema tu zarade... @buljo: Isti doživljaj T54, sada još dodaj lošiju preciznost prije 8.6 i jasna slika tenka...spot, snipe only, za blizinu gold je must-have ![]() Trenutno sam na pivu u bircu, skupio klince kada me ova najmanja pitala da šta se derem, jel' me boli pupa ![]() ![]() Da, da, boli me 2:20 niz, 8.6 je unakazio Alecto, ugasio sam WoT, stjer'o ih sve u 3pm (u sebi taj put ![]() |
![]() |
![]() |
#3239 |
Strichek Moderator
|
Bio kod frenda, i on i ja uzeli matilde malo za zezanciju, 10:3 ![]() Na jednoj mapi sam ih sredio 9, s tim da je nakon 2 min bilo 7/14 u živima. Jedino čega sam se bojao i tko mi je radio dmg je arty, bila su 3 komada. Čak sam ostavio assault i ecounter, Na himelsdorfu sam jurio na cap a njihovi svi na brdo, ovi koji su preživjeli kaj su dolazili su nestajali u roku odma, drugu dvojicu u capu su rješili mene samo dingaju ![]() Kasnije sam iz zajebancije napisao da ne dolaze u cap i puste me da capam jer će svi koji dođu bit mrtvi, ta partija je bila top gun ![]() Samo treba bit u platoonu i to trojica i to je 70% šansa za win da igramo 3 vs 15 ![]() Ovo je totalno opuštanje nakon onih silnih poraza jučer i danas ranije. ![]()
![]() |
#3240 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma kazem vam ja da je nesto u tom 8.6 patchu dodano a nisu nam rekli, uvijek je bilo poraza ali sto bolje igras to te s debilnijim suigracima stavlja, ali kad pustis mozak na pasu onda sve bude super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|