|
![]() |
#2431 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ne treba nerf, treba counter sustain ili heavy cc. da se protiv njega igrati, samo polako i pametno, izbjegavati fight i koristiti damage over time, penetraciju i mozak. jak je, slazem se, ali ovog casa mogu nabrojati bar 3 jaca champa koji ga mogu iskontrirati na lejju. da se bar yorick nekako uklopi u sadasnjji trend...
![]() |
#2434 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
To je ono kaj sam rekao, melee AD champovi su u ovoj igri užasno jaki, a ako im daš 2-3 killa postaju zvijeri, ali jak CC ih uništava. Pogledaj npr. Tynda, frajer može cijeli game biti najgori u oba tima, ali ako se uspije nafarmati i ako igra ode preko nekih 40 minuta onda dolazi do toga da će lik gotovo svakoga 2shottati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Znam ja što govorite vi, i razumijem vas. Ali ako imamo 120 champova, zašto je par prejakih, neki ok, neki srednji, neki preloši etc. Znači balans nije nikakav. Jer ja znam da sam imao 3k hp i dosta armora s hecom, i aatrox me rastrgao s nešto malo itema. Imali smo oboje full HP. Znači ako nemaš team koji zna igrati, nemožeš pobjediti jer se jedan champ ističe pred svima. To je za mene OP. I eto primjera. Igraš top provi njega, imao si bar dobrih gankova, i vodiš u killovima, farmu etc. Ali ti i dalje znaš da ako ti neko ne dođe pomoći nemožeš protiv Aatroxa. To samo hoću reći. Jednostavno je prejak. A i uloviti ga je je prava majstorija. Guls, ti nasusi i chogiji igraju protiv nekakovg idiota očito, jer aatrox nebi smio dati nasusu da farma i stacka Q, jer je puno jači u trade i ima bolji puno farm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Guest
|
Užas. Čitav dan igram s 3 ili 4 igrača protiv 5. A mislio sam da su vikendi na WOTu loši. ![]() Evo mi sad dva "pajdaša" u timu. Level 13: Won 0 igara. I drugi level 20: Won 18 igara. Jebeni afkeri i retardi. |
![]() |
![]() |
#2438 | |||
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Igrao sam protiv Aatroxa jedno 8-9 rundi do sad, od toga ~5 na topu (ja s fiorom) i ako se ide na early aggression i denya ga se da se nemoze nahilat natrag, izgleda ko easy matchup. Problem je ako te genkaju i jos ako aatrox dobije kill onda te to stavlja u dost tesku poziciju, al ono 'you shoulda warded it bitch' kak bi phreak rekao ![]() Citiraj:
Lik je sigurno igrao pasivno, a nasus je nocna mora dok si kupi neke iteme nakon pocetnog farma i dobije lvl 6, samo ulta i ghosta se u njega a ovome onda ni jump, ni pasiv pa cak ni tower vise ne pomogne heh heh. Overall - u svakom slucaju aatrox ima prebolesni heal i nerf mu ne gine. Protiv champova koji nemaju neki burst ce ih uvijek outradeat u duelu ne tolko radi dmga kolko radi heala pa to na neki nacin ispada 'op', a isto tako na sololaneu ako je podjednako u farmu/itemima i ako se ide tradeati s njim, a on izadje ko winner sa preostalih 150-200hpa - nahila se natrag full hp prije nego se ti uopce respawnas eh. Ako aatrox dodje u prednost i jos ako je u pravim rukama bi rekao da je skoro pa unkillable, naravno ak se pametno igra + ima dobar team koji ga dodatno protecta. Sve mi se cini da ce to zavrsit ili s nekim remake-om ili s nerfom heala i povecanjem cda na pasiv pa ce mu dati mozda mrvicu vise base armora za taj trade il tak nest. Citiraj:
U normal gameovima ti je to dobro za testiranje zivaca, a i usput da se malo 'treniras' za igranje protiv vise njih, pa dok enemy tim onak nije nesto i ima ih 5 a vas 4 pa se jos drze radi tog igraca vise, onda je onak vise challenging, neznam kak bi se tocno izrazio ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Sail. 15.06.2013. u 19:45. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Meni su banovi općenito obično Hecarim, pa onda Elise/TF/Malphite/Shen/Nautilus/Kennen...tu i tamo Jax, Thresh...makar ću sada početi banati i Aatroxa, koliko vidim. Amumu-a više skoro niti ne banam, jednostavno napokon sam došao na nivo na kojem Amumu više ne može samo R i winati sve, nego se igra spread-focus taktika...ali sam zato zamrzio prokletog Twisteda, kojeg sam oduvijek podcjenjivao...Amumua banamo kada igram mi domaći, jer uvijek ćemo se zeznuti barem jednom i svi upasti u njegov ult ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam 2nd pick i za neko čudo svi odaberu pozicije, a meni ostane mid i tak ja zamolim lika koji je zadnji pick da mu odaberem neki support pa da napravimo trade i naravno da je lik Francuz koji nezna engleski i ja si sam pickam Ahri. Naravno da mi je lik sa druge strane odmah odabrao Fizza i znam da nemogu dobiti taj lane nikako, ali je tim odigrao pametno sa wardovima, a ja sam odigrao full pasivno dok Fizz nije popizdio i otišao vozit drugdje po mapi (ali smo imali dobar ward coverage), a ja sam mu lagano uzeo dva towera i farmao i na kraju balade je taj Fizz bio više-manje useless. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad si već spomenuo Fizza, neki dan sam atome u njemu prepolovio sa Quinn na midu, al su imali nekog nenormalnog junglera koji je uspijvao biti na svakome lejnu u pravo vrijeme pa me 2 puta last hitao ![]() Ahri je isto pala od strane moje Quinn, kao i jednom prije još kada je nisam imao kupljenu, Anivia. To je strašno koliko je ona dobra na solo lejnu protiv tih pizdarija kao što je Fizz. Preporučujem vam da je isprobate, protivnik če vas podcijenit, a ni neće znati kako igrat protiv nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 | |
Premium
|
Citiraj:
Tri champa mi se sviđaju: Draven - uskoro dobiva nerf, pa se toga malo bojim Quinn - čini se kao dosta situational pick, ali isto tako se čini kao jak champ Fiora - isto dosta situational, ali zanimljiv champ za igrati Decisions, decisions... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Premium
|
Ne Fiora. U Ranked ako te counter, npr na topu, njezin couter 100% spellova je jax, ništa mu nemože. Ili fizz skoči, i deny-a ti ulty. Tako da ne fiora. Draven je dobar, ali je malo teži za naučiti, + ogromni nerf ti je sada dobio. Tako da si razmisli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
|
Quinn onda ![]() Dravena su uništili, a fiora je useless u rankedu. EDIT: Napokon dobra ekipa u rankedu. Ezrael jedan od najboljih ADC-a, što sam vidio. +28LP EDIT2: Drugi team koma, to nisam u životu vidio, sad mi je krivo što sam obrisao lolrecorder. Ovako, igram s varusom bot, ja taric, on je silver V. I imamo hecu junglera, i heca se spušta na bot ja stunam gravesa i krenem na njega, heca napadne gravesa njihovog, a varus nas gleda i autoatacka minione kraj nas. I nabijem ovog Aatroxa. Igram protiv njega mid. Idem u trade, ja lvl 6 (diana) on lvl 5 i ubije me, ostane mu 20% hp-a, sustain brutala, i onda ga napadne moj nautilus lvl 4 i ovaj ga zgazi za 5 sec. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.06.2013. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Premium
|
Osobno, mrzim nami iskreno ![]() Mora dobiti masivan nerf taj aatrox. Heal, sustain i passive treba nerfati. Ako će ostati i približno takav, kupujem ga za nekih 10 dana. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.06.2013. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Guest
|
Ja stalno igram protiv njega (Atroxa) na topu. Navalili ljudi na njeg. ![]() S Garenom mu ne mogu ništa, s Warwickom ga pojedem. Nije ni meni jasno kako i zašto, ali outhealam ga i uništim. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|