|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi ![]() 3 put presao i ne mogu dobiti good ending.
Sta krivo radim ? meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi ![]() |
3 put presao i ne mogu dobiti good ending.
Sta krivo radim ? meni jedino nije jasno,znaci na povrsini se ne moze disati radi radioaktivnih cestica i zagadjenog zraka,dok u spremistu vagona/vlakova mozes iako su prozori porazbijani i rupe u zidovima ? cak i kad ona ekipa odlazi,otvore vrata hangara sirom otvorena,ja stojim kraj toga i zrak ulazi unutra i Artyom normalno dise dok ako izadje vam krepa za 5 sekundi ![]() |
![]() |
#335 |
Antimićanin
|
Hint: ekipa koja misli igrati ispočetka, savjetujem da skupite sve one bilješke. Kad ih se sve pročita, dobije se još jedna šira slika, kako je.objašnjeno nekaj i u knjizi i nešto što će očito doći u 2035 knjizi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
krenit u cu igrat last light, kolko sam skuzio po komentarima, svima se nesto shebalo kad su instalirali one apdejtove.. dali se to sada u zadnej vrijeme nesto popravilo ili da picim vanillu? EDIT: F**k the Pirates! Zadnje izmijenjeno od: drz_nedaj. 12.06.2013. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
editiraj post i ne spominiji gusariju da se nebi našao baniran. Sa updateovima meni je nekako bolje radilo, ali ima nekih problema sa fizikom, tako da, slobodno ostaneš na vanili. Nema velikih poboljšanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Axl Rose
|
ej, skinio sam i instaloro metro 2033 i last light.. fora je sto mi zablokira u obje igre kaze metro 2033 stopped work i to je to, isto tako i za LL.. u metro mi zastekalo tmao u onom lost tunnel misli mda se zove chapter, a u LL kad zarobe svabe onog mog frenda i taman mu dodjem do celije i zablokira.. ne kuzim zasto... Kloko sam procesor nedavno pa samim time njega tetiram na stabilnost, jel to znak da niej stabilan ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Axl Rose
|
driveri su apdejtanji na zadnje geforce 320.18, ni jedan update za igru nisam stavio, sto se tice stabilnosti sustava, ne znam, valjda je stabilan kada mi ne izbacijue blue screen, sada skidan zadnju fiziku pa cu vidit dal ce to rijesit problem.. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Antimićanin
|
Nestabilan sistem ne mora uvijek rezultirati plavim ekranom. Nekada samo ruši aplikacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To sa OC-om sam prvi puta doživio u FC3 pa onda sa AC3. Igra se rušila i jako je loše radila sve dok nisam malo spustio proc. Dok su sve druge igre i aplikacije išle bez problema... Mislio sam da je do pregrijavanja, ali temp su uvijek bile OK za vrijeme rušenja. A glupi portovi, šta ćeš ![]() Imat ćemo sad bolje portove kad dođu ove nove "pametnije" konzole ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Možda i nema veze ali da je port to je istina, konzolaških detalja koliko hoćeš. Ja odigrao i obrisao sa harda, jednostavno me ne privlači da odigram još koji puta iako je dosta dobra u odnosu na puno igara koje su novijeg datuma ali mi je žao što više nema dobrih pc ekskluziva (stalker ![]()
![]() |
#348 |
Antimićanin
|
Kakvih sad krvavim alienima? Jel tebi iole išta jasno u ovoj priči ili si to onako odigrao tek toliko, kol of djuti style, da možeš reć kak si odigrao? Ili sam ja neš propustio pa nisam skužio kada i sa kojim brodom su stigli ti alieni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#352 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ti imaš nekih drugih problema, gusarkih naravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Zaigrao sam Metro. Solidna je igra, po meni ima jako dobrih stvari i stvarno je napravljena odlično. Nisam dugo odigrao 2 sata u komadu... Ali ako se dotičemo slične tematike, S.T.A.L.K.E.R. je nešto savršeno! Nastavit cu dalje igrati, ugođaj je super. Jedino mi komp stenje, šteka mi dosta, malo me to zivcira...
![]() |
#357 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pa mislim da nisam, 1920X1080 ; Texture High, SSA i Tessellation off, filtering x4. Mogu reć da nisam očekivao baš toliko štucanje...
![]() |
#360 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|