|
![]() |
#1771 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1772 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Custom romovi nisu za svakoga i ne mogu biti mjerilo kvalitete nekog uređaja. Koliko sam samo vremena i živaca izgubio s tim custom romovima samo da bi Galaxy S1 i S2 radili normalno (a nikada zapravo nisu) to je užas, dok npr. sa One-om nema tih problema jer je stock rom s.a.v.r.š.e.n. pa mi ta kemijanja niti ne padaju na pamet. |
![]() |
![]() |
#1773 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpis na nea.Apsolutno ne kupujem uredaj da bi ga rootao. Znaci sim unutra pali i vozi. Nemam vremena za rootanje uredaja od par k kuna.
#1774 |
Antimićanin
|
Naravno, poanta mog posta nije ni bila da se kupi mob sa lagom na stocku, nego tješenje određenih korisnika kako taj lag rješava community, a ne onaj tko bi trebao (proizvođač). |
![]() |
![]() |
#1775 |
|
Sto je u biti zalosno da neki lik u svojoj sobi popravlja rom kojeg je u startu trebalo napravit par tisuca ljudi koji to nisu u stanju.
#1780 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ako ja nisam dira stock, onda znaš koja je ura.
![]() |
#1781 |
|
Kolega ima s3 mini, od fotografa buraz i od drugog kolege cura, apsolutno sva 3 laggaju ![]() ![]()
#1782 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam iz dosade nedavno pukao na S2 Neat rom lite koji bi trebao biti očišćen od Samsungovog bloatwarea. Uglavnom naspram Resurrection Roma kojeg stalno držim gore vukao se i laggao i to poprilično tako da ne mogu ni zamisliti kako bi tek onda bilo sa Samsungovim officail JB kojeg nisam nikad ni probao. |
![]() |
![]() |
#1783 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Onda samo moj s2 na jbu ne lagga, freezao sam sve samsungove gluposti cisto da dobijem vise baterije, sad mi je na razini kao i ics. Sto se lagga tice bio je prvih par dana nakon toga ponekad zatza tipa jednom dnevno sve ostalo fluidno radi.
#1784 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nek mi netko kaze ROM koji na SGS2 radi fluidnije od stock JB ociscenog od bloatwarea i odmah ga flasham istog trenutka ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Također igrao sam se sa jednim, nije imao lag. |
|
![]() |
![]() |
#1786 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na S3 i sad na S4 sa stock ROM se osjeti lag... Na LGu X4 HD laga ni u tragovima također i na HTCima (HOX+, HOS) Al zato Samsung ipak ima svijetlu točku, a to je baterija. Kolko sam gledal, screen on time, imam 5.45h.. Sad čekam da izbace tj da dođe na ebay zerolemon 3000mAh ![]() Mada vidim ekipa i fura one žešće po 7500, al to se već pretvara u ciglu.. |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1788 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1789 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima. Optimus G. Nisam dosad vidio nijednog da lagga. Od onih koji imaju 2 sms-a do drugih koji imaju brdo aplikacija,po 8-9 mail accounta,sms,whatsapp poruka ne mozes ni izbrojati do pdf fajalova itd. Strasno brz i fluidan mob. Reklo bi se da ima ios ili wp8. Dosad sam oh vidio 20-ak i stvarno nijedan nema lagg ili da uspori. Ali da ne pobjegnemo od teme previse,s3 mini je po meni nekakav mid range pa ne treba od njega ocekivati previse. |
![]() |
![]() |
#1791 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Generalno JB bi trebao biti puno fluidniji od ICS-a na istom modelu mobitela. Naravno, sve ovisi i o količini bloatwarea koja se dobije sa upgradeom. Inače na S4 sam baš gledao, 1.3GB memorije zauzeto sa par dodatno programa instaliranih. Kako onda ne bi bilo laga... |
![]() |
![]() |
#1792 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1794 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam jedno vrijeme imao S2 (stock ics, root, bloatware free) i to je bila koma od laga. Ako je S3 mini lošiji, onda ne vrijedi niš. Naravno već micanje touchviz-a je bitno popravilo stvar. A CM9 još više. No čak i tada je ostao wakeup lag od exynosa. Sjećam se da sam bio bijesan jer mi je s2 bio osjetno sporiji od htc hd2 sa cm7 u svakodnevnom radu, a trebao je biti upgrade. I Note2 lag-a sa touchvizom. Najveći problem Samsunga nije plastika, pa čak ni meni izuzetno mrski samoled, nego ružni i spori touchviz. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 16.06.2013. u 14:57. |
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
|
Mijesas kruske i jabuke. HD2 i cm7 nikako ne usporedjivati sa stock ICS-om za SGS2. Official JB za sgs2 je daleko bolji od ICS-a,a za usporediti hd2+cm7 treba onda staviti cm7 na sgs2 pa vidjeti. Sto se touchwiza tice,ima mi neke korisne stvari,kao sto je MENI definitivno najbolji dialer na trzistu, ali da mogu,maknuo bih cijeli touchwiz,a ostavio bih dialer,samo da je mozda malo modificiran da ne kasni toliko. |
![]() |
![]() |
#1796 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
I nije ponata u samoj usporedbi, nego u ukazivanju na probleme koje donosi touchviz. Dialer laga čak i na Note2 koji je rootan i počišćen. Što misliš, laga li dialer na HD2 sa CM9 koji još uvijek koristim? Ili ima li wakeup lag? ![]() Kužiš što hoću reći? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1797 |
Premium
|
Stavi na HD2 original stock firmware pa usporedi. ![]() Kuzim ja sto zelis reci,ali eto stavi CM7 ili CM9 na SGS2,nema touchwiza,drugi dialer,nema lagga. Znam da zelis reci da touchwiz ne valja,ali ne valja ni stock firmware od HD2. ![]() Bolje recimo usporediti SGS2 i recimo HTC sensation XE koje je slican. Ili neki drugi slican mob koji nema touchwiz. Svaki lagga bez obzira ima li ili nema touchwiz. Probaj ih par pa javi. A sto se tice SGS2 i S3 mini,SGS2 je defitivno bolji osim baterije. U SVemu. Govorim o praksi. |
![]() |
![]() |
#1798 |
"Samo vodu ne!"
|
Na S2 sa CM9 je još uvijek bio ozbiljan wakeup lag, radi exynosa. I da; wm6.5 je primitivniji os, ali zato bi Samsung puno mogao naučiti od HTC-ovog Sense-a na WM koji je bio remek-djelo, i koji je za razliku od touchviza na Androidu, zapravo ubrzao, uljepšao i generalno unaprijedio OS za koji je bio napravljen. TW za Android radi sve naopako. Ne slažem se da hd2 sa orig wm6.5 nema ništa što treba smartphone, ali to je kriva diskusija za ovu temu u koju neću ulaziti. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 16.06.2013. u 16:57. |
![]() |
![]() |
#1799 |
Premium
|
JA bih radije da se usporede s novim senseom za HTC ONE ,ili da se usporede s LG Optimus G UI-jem koji radi fenomenalno,koji nisu umirovljeni,stovise,to su novi modeli,ali sta je tu je. Tebi je TW trn u oku radi S-pena koji ne radi na custom romovima,ali eto,mozes probati OMEGU pa javi dojmove u drugoj temi. |
![]() |
![]() |
#1800 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Slazem se da je exynos wake up lag pomalo "neozbiljan" propust ali fakat moras biti picajzla da bi te to smetalo u svakodnevnom koristenju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|