Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.06.2013., 08:14   #6121
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zabranjeno je, ali po bizzardu je zabranjeno sve pa čak i onaj grafički mod kaj ti samo promijeni boje. Ja sam ga prije stalno koristio isto ko i macro za gear swich na MF i nisam popio ban, ali moguće je.
Staro 11.06.2013., 09:49   #6122
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
Zabranjeno je, ali po bizzardu je zabranjeno sve pa čak i onaj grafički mod kaj ti samo promijeni boje. Ja sam ga prije stalno koristio isto ko i macro za gear swich na MF i nisam popio ban, ali moguće je.
Istina zabranjeno je al kao čitam po forumima da nitko još nije dobio ban i da oni misle da blizz neće ni banat za to jer nije nikakva prednost nad igračima koji ne koriste isti tool. Čak sam našao i bot toolove...likovi pišu da nisu dobili ban već 3-4 mjeseca :O
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2013., 10:06   #6123
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Oni mogu da misle sta hoce. Kad se blizzardu digne i opali banove onda ce bit drugo. A platit 40-50$ na placi od 2-3k je nista za njih, al kod nas nije zanemarivo.
Em bi mi bilo krivo da spusim acc i likove koje sam godinu dana igrao.
I sa zadnjim patchevima sta ce ti loot alert, nije da ti na mapi ne svijetli legendary ako padne... prije je jos i bio potreban.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2013., 10:15   #6124
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Oni mogu da misle sta hoce. Kad se blizzardu digne i opali banove onda ce bit drugo. A platit 40-50$ na placi od 2-3k je nista za njih, al kod nas nije zanemarivo.
Em bi mi bilo krivo da spusim acc i likove koje sam godinu dana igrao.
I sa zadnjim patchevima sta ce ti loot alert, nije da ti na mapi ne svijetli legendary ako padne... prije je jos i bio potreban.

istina, alert koriste samo radi sva 4 lika koja kontroliraju od jednom....
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2013., 11:23   #6125
Sepultribe
Banned

Datum registracije: Oct 2012
toliko o tome kakvi legendarni padaju eto vam pa vodite moje leg.... ono dropaju al kakvi..

http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png
Sepultribe je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2013., 13:46   #6126
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld Pregled postova
kolko ja znam blizzard je odobrio taj mod naknadno....mislim da je tu i bilo nešto na forumu prije pola godine ili godinu.
Staro 11.06.2013., 14:12   #6127
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
koristim mod otkad je izašao i još uvijek sam živ
Staro 11.06.2013., 15:13   #6128
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Sepultribe Pregled postova
toliko o tome kakvi legendarni padaju eto vam pa vodite moje leg.... ono dropaju al kakvi..

http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png
Covjek od zalosti to nemoze gledat. Toliko brimstonea

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 09:34   #6129
ivan77
Guest

Evo sastavio sma barba, ide MP4 lagano, umlatio sam solo ubere.
Sad, osim očitog, (gemovi i novo oružje) koje je logični korak za upgrade?
Ide na MP4 lagano "vrtim se" i uzimam life sa njih, bilo sa ubera bilo sa mobova.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565
  Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 09:52   #6130
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
previse LoHa imas, totalno nepotrebno. ako imas oko 150-200k dmg unbuffed, dosta ti je 5-6% LSa, iznad 200k se moze i s 3% proci.
neck, gloves, hlace, bracer su smeca koja se moraju mijenjati.
recimo imas LS na weaponu, koristis bloodthirst, nema smisla onda recimo da furas IM belt.. :/ isto tako IM bootse se nabave za sicu s bar 160 vita, dok je god str do 97-98.. dakle mijenjao bi 2 str za 70 vita sto je odlican deal.
i di ti je 24% movement speeda? ili hlace ili bracer nabavi sa speedom (na bootsama imas).
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 10:08   #6131
ivan77
Guest

eh..da , hvala
  Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 10:53   #6132
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
kolko ja znam blizzard je odobrio taj mod naknadno....mislim da je tu i bilo nešto na forumu prije pola godine ili godinu.
Nece blizz nikad dopustiti vanjski mod. Koliko sam vidio loot alert ne injecta nego samo cita sto znaci da ga je teze primjetiti i mala je sansa za ban (ali ipak postoji jer si u tosu prihvatio da ti warden moze ocitati procese).

Za starije igrace koji su igrali d2 se prisjecaju kako je blizz banao ogroman broj igraca koji nisu varali, svi su koristili loader koji dopusta da se igra bez cda (d2 je inace loadao neke stvari s cdea u igri pa je lagalo a s loaderom si mogao bez cdea i svi su bili sretni i koristili godinama dok bliz nije odlucio da ce banat sve koji ga koriste jer se moze koristiti za injectanje, bez upozorenja naravno.

Malo mi je glupa ta filozofija jer npr u wowu dopustaju addonove koji totalno promijene igru jer dodaju ono sto oni nisu htjeli napraviti a u ostalim igrama banaju
The_Void je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 11:21   #6133
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
previse LoHa imas, totalno nepotrebno. ako imas oko 150-200k dmg unbuffed, dosta ti je 5-6% LSa, iznad 200k se moze i s 3% proci.
neck, gloves, hlace, bracer su smeca koja se moraju mijenjati.
recimo imas LS na weaponu, koristis bloodthirst, nema smisla onda recimo da furas IM belt.. :/ isto tako IM bootse se nabave za sicu s bar 160 vita, dok je god str do 97-98.. dakle mijenjao bi 2 str za 70 vita sto je odlican deal.
i di ti je 24% movement speeda? ili hlace ili bracer nabavi sa speedom (na bootsama imas).
Točno to, braceri bez cca?
Glovse je bolje kraftat, isto kao i amu koji je loš.
Belt witching obavezno, hlace innasove, oružja oba promjenit, fury sa cdom ili socketom, a drugi sa lsom, cdom i sokcetom sa barem 900 dpsa.
@Ivan
imaš 100 milja od prodaja pa ovo nećeš ni osjetit.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 11:54   #6134
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor The_Void Pregled postova
Nece blizz nikad dopustiti vanjski mod. Koliko sam vidio loot alert ne injecta nego samo cita sto znaci da ga je teze primjetiti i mala je sansa za ban (ali ipak postoji jer si u tosu prihvatio da ti warden moze ocitati procese).

Za starije igrace koji su igrali d2 se prisjecaju kako je blizz banao ogroman broj igraca koji nisu varali, svi su koristili loader koji dopusta da se igra bez cda (d2 je inace loadao neke stvari s cdea u igri pa je lagalo a s loaderom si mogao bez cdea i svi su bili sretni i koristili godinama dok bliz nije odlucio da ce banat sve koji ga koriste jer se moze koristiti za injectanje, bez upozorenja naravno.

Malo mi je glupa ta filozofija jer npr u wowu dopustaju addonove koji totalno promijene igru jer dodaju ono sto oni nisu htjeli napraviti a u ostalim igrama banaju
ovo je twit od Wilsona dok su ljudi razlčabali o tome na forumima
https://twitter.com/Angryrobotics/st...26183740686336

Ja ga ne koristim nit ću ga koristit, jer mi je grafika najmanji problem u igri
Staro 12.06.2013., 11:56   #6135
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

kad ste već dobre volje, koju bi preporuku rekli za mog barba?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/m.../hero/21311678

Trenutno ga šibam na MP4 bez poteškoća.
I imam 4 miliona na raspolaganju

I za koliko mogu prodati taj echoing fury koji nosim? On mi je dropo ali ne svidja mi se zbog inteligence mada je damage dobar.
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 12:07   #6136
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Točno to, braceri bez cca?
Glovse je bolje kraftat, isto kao i amu koji je loš.
Belt witching obavezno, hlace innasove, oružja oba promjenit, fury sa cdom ili socketom, a drugi sa lsom, cdom i sokcetom sa barem 900 dpsa.
@Ivan
imaš 100 milja od prodaja pa ovo nećeš ni osjetit.
Potrošeno, 40 mil spaljeno samo na craftanja. Al farma se sa DH na MP 7-8, sve za fond za barbara.
  Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 12:18   #6137
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Vjeko Pregled postova

I za koliko mogu prodati taj echoing fury koji nosim? On mi je dropo ali ne svidja mi se zbog inteligence mada je damage dobar.
Pogledaj kak se kreću cijene makar po meni i ne vrijedi baš puno.
Kraftaj rukavice, kupi witching i imortal bootse (radi bonusa).

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Potrošeno, 40 mil spaljeno samo na craftanja. Al farma se sa DH na MP 7-8, sve za fond za barbara.
40 mil na kraftanje i niš dobroga nije izašlo (samo 1 sholderi valjaju, drugo je sve užas)? Ti to ozbiljno ili?
Pa ja nisam toliko potrošio a pogle moje iskraftane stvari, masa njih je bila ili ista ili mrvicu slabija i završila je pod čekičem.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/B...7/hero/3732995

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2013., 14:30   #6138
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
ovo je twit od Wilsona dok su ljudi razlčabali o tome na forumima
https://twitter.com/Angryrobotics/st...26183740686336

Ja ga ne koristim nit ću ga koristit, jer mi je grafika najmanji problem u igri
Kljucna rijec je "likely" :P
The_Void je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2013., 11:47   #6139
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
sve ovisi kada se kraftalo! U pocetku kraftanja su bile brutalne stvari! Sada vjerujem da su puno losiji itemi. Ja sam u ono vrijeme potrosio preko 150m golda i u 3 klase iskraftao sve stvari bolje nego sam imao i nikada bolje necu dobiti.
Vjerujem ako u komadu napravis 50kom zaredom istih npr. amuleta, MORA biti nesto brutalno!
Staro 13.06.2013., 11:52   #6140
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Citiraj:
Autor Vjeko Pregled postova

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pogledaj kak se kreću cijene makar po meni i ne vrijedi baš puno.
Kraftaj rukavice, kupi witching i imortal bootse (radi bonusa).
Buljo, šta si mi uradio?
Ubi me svaka elita od kako sam promjenio belt i boots.
Mislim da je problem što sam izgubio 3% LS-a
Vjeko je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2013., 13:03   #6141
MasterG
Registered User

MasterG's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
sve ovisi kada se kraftalo! U pocetku kraftanja su bile brutalne stvari! Sada vjerujem da su puno losiji itemi. Ja sam u ono vrijeme potrosio preko 150m golda i u 3 klase iskraftao sve stvari bolje nego sam imao i nikada bolje necu dobiti.
Vjerujem ako u komadu napravis 50kom zaredom istih npr. amuleta, MORA biti nesto brutalno!
Ufff ja sam jucer odjednom iskraftao 300 amuleta i niti jedan vrijedan spomena a isao sam tom teorijom bubnut 300 pa mora ispast jedan dobar odnosno bolji nego sto trenutno imam.Mozda eto bas jucer nije bilo srece....:P
MasterG je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2013., 12:39   #6142
MexxOS
Registered User

Datum registracije: Jun 2013
Kraftanje je najbolja stvar za dobit slom zivaca ok bracerse sam dobio u prvih 10ak pokusaja, dok sam s glovesima na 800+ i ove na barbu su najbolje sto sam uspio izvuc dosad.
A dropove je Sepultribe najbolje pokazo iako se zna zalomit i nesto sto se da utopit na AH za 100+ mil.
Staro 14.06.2013., 23:44   #6143
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja ne znam kaj oni delaju sa AH. Jucer kupim rukavice za 20 milja i jos ih nisam dobio. Kaj je najgore vise mi ni ne trebaju. Obicno, ponekad zna zastekat na par sat ali sad cijeli dan i vise.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2013., 11:07   #6144
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja ne znam kaj oni delaju sa AH. Jucer kupim rukavice za 20 milja i jos ih nisam dobio. Kaj je najgore vise mi ni ne trebaju. Obicno, ponekad zna zastekat na par sat ali sad cijeli dan i vise.
kupi desetak itema po 100-1000 golda, onda bi ti se i item trebao pojaviti koji je nestao pri kupovini, i sam imam slicnih iskustava ali kupovina jeftinih itema rijesava stvar pa se "skupi" pojavi u listi
Staro 18.06.2013., 11:26   #6145
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Evo jedan zanimljiv build za monka, ak negdje neš postoji slično neka, meni samom palo napamet.

Sve je počelo kad sam provjerio kolko 1% holy damage razlike na innas beltu znači, pa sam ostao paf

Chest i oružja su socijalna, prsten se da naći za 200k.

Sve je počelo kacigom, a ako potražite skužit ćete da je malo onih sa +% FoT i 6%CC, što mi je efektivne critove u igri diglo preko 20k.

Jučer sam zamijenio belt, WH za bijednih 8mil kupio, stari innas za 5mil prodao, kupio nat bootse za poison stack za siću isto, sad prodajem svoje dropane sa 80AR i 41LR. Lacuniji su me došli prije isto par milijuna. Ispod 50k za WKL i tyrael chest.

Ovo sve ostalo je ingame drop.

E sad, 63k DPSa se čini fakat malo, al kad dođem do demona stvar se naglo mijenja. Bijedni life steal na WKL u kombinaciji sa RIP na severu je prebrutalna stvar jer je instaheal.

Sad ću pomalo probat naći sever i chest sa socketima, kasnije WKL isto tako.
Onda ću odvagnuti dal se isplati relativno slab hierophant's seal u odnosu na neki ring, imam kandidata u stashu. Zasad je bolje 12% to demons nego +6k dps, a čini mi se da će tako i ostati.

Idealno bi bilo zamijenit nat set s ice climbersima + još jedan dobar ring, al otom potom

Ovaj kombo ima smisla samo na monku jer sa svim skillovima lik dobiva debeli damage bonus, preko 150% na demone. Usput, non-demon čudovišta ne predstavljaju velik problem, jest da slabije padaju, ali tome valja doskočiti povećanjem dpsa. Na MP5 nema nikakvih problema.

Jedna od najbitnijih stavki je sever i njegov RIP affix. S ogromnim critovima od par milijuna imam instaheal. Protiv elita ide bez većih problema, reflecti su najgori, ali malo se pripazi i pričeka sekunda.

Još razmišljam o nekom +% dmg to elites kombou, ali zasad je to em skupo em se ne isplati. Em su u boji.

EDIT: još da je ovih 48% brzine kretanja omogućeno, di bi mi bio kraj

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 18.06.2013. u 11:37.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 11:31   #6146
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Evo krećem i ja s diablom, opet.

Može kakav savjet? Ja sam kupio diablo kad je izašao došao do lvl 30 i odustao. Koja je klasa sad najjača, i dalje barb? Šta je novoga u igri?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 11:39   #6147
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Iako možemo lako uć u polemiku, Monk je najjači lik u igri. Malo je krhkiji od barba, ali sa jako dobrom i skupom opremom koja mu daje 200k+ dpsa efektivno radi više od barba s 500k dpsa.

S barbom je najlakše igrati, a cijena opreme koja ti omogućava mp10 je u odnosu na druge likove mizerna
Staro 18.06.2013., 11:49   #6148
ivan77
Guest

da barb je za igranje : "stisni tipku whirlwind" i zavali se u fotelju
Al je meni jako zabavan.

Ej ljudi može savjet, evo vozim MP5, poslušao sam neke savjete odavde iskraftao dio opreme,
e sad, osim amuleta i gemova koji je idući logičan korak?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 18.06.2013. u 14:40.
  Reply With Quote
Staro 18.06.2013., 23:38   #6149
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
ja bi rekao da je ipak wizzard najjaci lik. Ako govorimo o top likovima svi su tu negdje! ALI, wizz laser 500k dpsa+laser bonus 300% +25% improved laser i arcane dinamo dodatnih 75%. Smijeh na mp10. Nemoguce koliko se mnozi dps. Ili samim aktiviranjem lasera skida trenutno 15m lifea. Ne znam sta moze nanjet vise stete od wizza. Isto tako wizz napada grupu enemija istovremeno, dok ostale klase to rade teze ili nikako. Uz stit koji neda primit udarac veci od trecine lifea kojeg imas i blood magic, jednostavno je neunistiv. Ali ok, to je samo moje misljenje.
Staro 19.06.2013., 02:20   #6150
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Moze cak i barb fino sprasit grupu, sto vecu to bolje i dosta mu se prosetat sa Sprntom ak ima puno CC i dps. To jos obicno ide uz Beserka koji onda i dugo traje. Ili recimo revenge. To moze nanjet brutalnu stetu svima koji su okolo, npr 10 x milju i sl. samo isto treba imat puno cc i dps a dodatni rev. cc na pojasu isto radi razliku. DH recimo elemental arrow i jos se fino hela ali opet treba imat puno DPS. Druge nisam jos posteno zaigro.
Dobri su Wizzardi, znali su me iznenadit, cak ne toliko zbog stete, koliko ubog izdrzljivosti. Moguce je da je to najbolji lik u igri. DH sigurno nije.. Ja sam svog doveo do neke razine gdje vise nema jeftinih upgradeova i jedva da mogu igrat level 6 solo, level 7 u grupi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/13555343
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na