|
![]() |
#6121 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zabranjeno je, ali po bizzardu je zabranjeno sve pa čak i onaj grafički mod kaj ti samo promijeni boje. Ja sam ga prije stalno koristio isto ko i macro za gear swich na MF i nisam popio ban, ali moguće je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6122 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Istina zabranjeno je al kao čitam po forumima da nitko još nije dobio ban i da oni misle da blizz neće ni banat za to jer nije nikakva prednost nad igračima koji ne koriste isti tool. Čak sam našao i bot toolove...likovi pišu da nisu dobili ban već 3-4 mjeseca :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#6123 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Oni mogu da misle sta hoce. Kad se blizzardu digne i opali banove onda ce bit drugo. A platit 40-50$ na placi od 2-3k je nista za njih, al kod nas nije zanemarivo. Em bi mi bilo krivo da spusim acc i likove koje sam godinu dana igrao. I sa zadnjim patchevima sta ce ti loot alert, nije da ti na mapi ne svijetli legendary ako padne... prije je jos i bio potreban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6124 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
istina, alert koriste samo radi sva 4 lika koja kontroliraju od jednom.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6125 |
Banned
Datum registracije: Oct 2012
|
toliko o tome kakvi legendarni padaju eto vam pa vodite moje leg.... ![]() ![]() http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6126 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
kolko ja znam blizzard je odobrio taj mod naknadno....mislim da je tu i bilo nešto na forumu prije pola godine ili godinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6128 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6129 |
Guest
|
Evo sastavio sma barba, ide MP4 lagano, umlatio sam solo ubere. Sad, osim očitog, (gemovi i novo oružje) koje je logični korak za upgrade? Ide na MP4 lagano "vrtim se" i uzimam life sa njih, bilo sa ubera bilo sa mobova. http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565 |
![]() |
![]() |
#6130 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
previse LoHa imas, totalno nepotrebno. ako imas oko 150-200k dmg unbuffed, dosta ti je 5-6% LSa, iznad 200k se moze i s 3% proci. neck, gloves, hlace, bracer su smeca koja se moraju mijenjati. recimo imas LS na weaponu, koristis bloodthirst, nema smisla onda recimo da furas IM belt.. :/ isto tako IM bootse se nabave za sicu s bar 160 vita, dok je god str do 97-98.. dakle mijenjao bi 2 str za 70 vita sto je odlican deal. i di ti je 24% movement speeda? ili hlace ili bracer nabavi sa speedom (na bootsama imas). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6131 |
Guest
|
eh..da , hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#6132 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Za starije igrace koji su igrali d2 se prisjecaju kako je blizz banao ogroman broj igraca koji nisu varali, svi su koristili loader koji dopusta da se igra bez cda (d2 je inace loadao neke stvari s cdea u igri pa je lagalo a s loaderom si mogao bez cdea i svi su bili sretni i koristili godinama dok bliz nije odlucio da ce banat sve koji ga koriste jer se moze koristiti za injectanje, bez upozorenja naravno. Malo mi je glupa ta filozofija jer npr u wowu dopustaju addonove koji totalno promijene igru jer dodaju ono sto oni nisu htjeli napraviti a u ostalim igrama banaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6133 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Glovse je bolje kraftat, isto kao i amu koji je loš. Belt witching obavezno, hlace innasove, oružja oba promjenit, fury sa cdom ili socketom, a drugi sa lsom, cdom i sokcetom sa barem 900 dpsa. @Ivan imaš 100 milja od prodaja pa ovo nećeš ni osjetit.
![]() |
![]() |
#6134 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
https://twitter.com/Angryrobotics/st...26183740686336 Ja ga ne koristim nit ću ga koristit, jer mi je grafika najmanji problem u igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6135 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
kad ste već dobre volje, koju bi preporuku rekli za mog barba? http://eu.battle.net/d3/en/profile/m.../hero/21311678 Trenutno ga šibam na MP4 bez poteškoća. I imam 4 miliona na raspolaganju ![]() I za koliko mogu prodati taj echoing fury koji nosim? On mi je dropo ali ne svidja mi se zbog inteligence mada je damage dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6136 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6137 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kraftaj rukavice, kupi witching i imortal bootse (radi bonusa). Citiraj:
Pa ja nisam toliko potrošio a pogle moje iskraftane stvari, masa njih je bila ili ista ili mrvicu slabija i završila je pod čekičem. http://eu.battle.net/d3/en/profile/B...7/hero/3732995
![]() |
![]() |
#6138 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6139 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
sve ovisi kada se kraftalo! U pocetku kraftanja su bile brutalne stvari! Sada vjerujem da su puno losiji itemi. Ja sam u ono vrijeme potrosio preko 150m golda i u 3 klase iskraftao sve stvari bolje nego sam imao i nikada bolje necu dobiti. Vjerujem ako u komadu napravis 50kom zaredom istih npr. amuleta, MORA biti nesto brutalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6140 | ||
V.I.P. član
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ubi me svaka elita od kako sam promjenio belt i boots. Mislim da je problem što sam izgubio 3% LS-a ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6141 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6142 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Kraftanje je najbolja stvar za dobit slom zivaca ![]() A dropove je Sepultribe najbolje pokazo ![]()
![]() |
#6144 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
kupi desetak itema po 100-1000 golda, onda bi ti se i item trebao pojaviti koji je nestao pri kupovini, i sam imam slicnih iskustava ali kupovina jeftinih itema rijesava stvar pa se "skupi" pojavi u listi
![]() |
#6145 |
Avocado
|
Evo jedan zanimljiv build za monka, ak negdje neš postoji slično neka, meni samom palo napamet. Sve je počelo kad sam provjerio kolko 1% holy damage razlike na innas beltu znači, pa sam ostao paf ![]() Chest i oružja su socijalna, prsten se da naći za 200k. Sve je počelo kacigom, a ako potražite skužit ćete da je malo onih sa +% FoT i 6%CC, što mi je efektivne critove u igri diglo preko 20k. Jučer sam zamijenio belt, WH za bijednih 8mil kupio, stari innas za 5mil prodao, kupio nat bootse za poison stack za siću isto, sad prodajem svoje dropane sa 80AR i 41LR. Lacuniji su me došli prije isto par milijuna. Ispod 50k za WKL i tyrael chest. Ovo sve ostalo je ingame drop. E sad, 63k DPSa se čini fakat malo, al kad dođem do demona stvar se naglo mijenja. Bijedni life steal na WKL u kombinaciji sa RIP na severu je prebrutalna stvar jer je instaheal. Sad ću pomalo probat naći sever i chest sa socketima, kasnije WKL isto tako. Onda ću odvagnuti dal se isplati relativno slab hierophant's seal u odnosu na neki ring, imam kandidata u stashu. Zasad je bolje 12% to demons nego +6k dps, a čini mi se da će tako i ostati. Idealno bi bilo zamijenit nat set s ice climbersima + još jedan dobar ring, al otom potom ![]() Ovaj kombo ima smisla samo na monku jer sa svim skillovima lik dobiva debeli damage bonus, preko 150% na demone. Usput, non-demon čudovišta ne predstavljaju velik problem, jest da slabije padaju, ali tome valja doskočiti povećanjem dpsa. Na MP5 nema nikakvih problema. Jedna od najbitnijih stavki je sever i njegov RIP affix. S ogromnim critovima od par milijuna imam instaheal. Protiv elita ide bez većih problema, reflecti su najgori, ali malo se pripazi i pričeka sekunda. Još razmišljam o nekom +% dmg to elites kombou, ali zasad je to em skupo em se ne isplati. Em su u boji. ![]() EDIT: još da je ovih 48% brzine kretanja omogućeno, di bi mi bio kraj ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 18.06.2013. u 11:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Avocado
|
Iako možemo lako uć u polemiku, Monk je najjači lik u igri. Malo je krhkiji od barba, ali sa jako dobrom i skupom opremom koja mu daje 200k+ dpsa efektivno radi više od barba s 500k dpsa. ![]() S barbom je najlakše igrati, a cijena opreme koja ti omogućava mp10 je u odnosu na druge likove mizerna ![]()
![]() |
#6148 |
Guest
|
da barb je za igranje : "stisni tipku whirlwind" i zavali se u fotelju ![]() Al je meni jako zabavan. Ej ljudi može savjet, evo vozim MP5, poslušao sam neke savjete odavde iskraftao dio opreme, e sad, osim amuleta i gemova koji je idući logičan korak? http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565 Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 18.06.2013. u 14:40. |
![]() |
![]() |
#6149 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ja bi rekao da je ipak wizzard najjaci lik. Ako govorimo o top likovima svi su tu negdje! ALI, wizz laser 500k dpsa+laser bonus 300% +25% improved laser i arcane dinamo dodatnih 75%. Smijeh na mp10. Nemoguce koliko se mnozi dps. Ili samim aktiviranjem lasera skida trenutno 15m lifea. Ne znam sta moze nanjet vise stete od wizza. Isto tako wizz napada grupu enemija istovremeno, dok ostale klase to rade teze ili nikako. Uz stit koji neda primit udarac veci od trecine lifea kojeg imas i blood magic, jednostavno je neunistiv. Ali ok, to je samo moje misljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moze cak i barb fino sprasit grupu, sto vecu to bolje i dosta mu se prosetat sa Sprntom ak ima puno CC i dps. To jos obicno ide uz Beserka koji onda i dugo traje. Ili recimo revenge. To moze nanjet brutalnu stetu svima koji su okolo, npr 10 x milju i sl. samo isto treba imat puno cc i dps a dodatni rev. cc na pojasu isto radi razliku. DH recimo elemental arrow i jos se fino hela ali opet treba imat puno DPS. Druge nisam jos posteno zaigro. Dobri su Wizzardi, znali su me iznenadit, cak ne toliko zbog stete, koliko ubog izdrzljivosti. Moguce je da je to najbolji lik u igri. DH sigurno nije.. Ja sam svog doveo do neke razine gdje vise nema jeftinih upgradeova i jedva da mogu igrat level 6 solo, level 7 u grupi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/13555343 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|