|
![]() |
#4201 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
It's Always Sunny in Philadelphia ![]() Meni odlična serija, totalni crnjak. Jedino prva sezona je malo bezze jer nema Danny De Vita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
GoT........ sve je bilo fino, dok u zadnjih ~10 minuta nije bilo raspecene oci i poluotvorena usta ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4208 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam sinoć nakon prvog komentara na forumu išao pogledati GoT i onda odmah na spavanje poslije. Nisam mogao sat vremena zaspati od zadnjih 5 minuta GoT-a, stalno mi se film vrtio ponovno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4211 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() Iako sam znao koji će likovi u skorijoj budućnosti sresti krivi kraj mača, totalno me šokiralo sve to... 'bemti Martina ![]()
![]() |
![]() |
#4213 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
GoT je praktički najrealističnija serija na TV-u ![]() Glavni likovi umiru kao muhe, nema "dobrih" i "loših" baš kad pogledaš, svi imaju svoje interese i što je najbolje od svega svatko, ali ama baš svatko može odapeti ![]()
![]() |
#4215 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Brat i sestra se vole, na kraju cijela stvar odapne na temelju toga pa se svi pomame za vlasti. Sjever krene u osvetu. Ma, good vs. evil scenarij. Ovo za charactere se slažem, ali je brate isforsirano. Barem meni takav dojam u knjigama. Kako sam već rekao. 1. Pišeš zanimljivo 2. Pišeš većinu dosadno 3. Da bi stresao publiku i valjda potaknuo "writers block :P" da dodje do novih ideja ubiješ par main charactera pa kreneš razmišljati kako bi bilo u tom slučaju. Pa vrti ovo troje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4217 |
Guest
|
Pogledao The Following prvu sezonu. Meni je serija odlična. Je i neuvjerljiva i nategnuta nekad al zabavna sve u svemu. |
![]() |
![]() |
#4219 |
Guest
|
![]() Svaka čast nekim autorima, ali ne mogu se mjeriti sa kvalitetom... ![]() |
![]() |
![]() |
#4220 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Ono, klasični good vs. evil su Star Wars, LOTR, Transformers...itd. Ovdje je većina likova prevrtljiva, gledaju uglavnom svoje interese i svi bi prodali babu za malo moći. Veliki broj likova u jednom trenutku mrziš, da bi sljedeće epizode predomislio, a opet par epki poslije opet ih mrziš ![]() (iako ima jedan za kojeg sam siguran da ga svi i stalno mrze ![]() GOT je dobro upakirana sapunica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#4222 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() "spoiler alert" http://pixel.nymag.com/imgs/daily/vu...pg/a_560x0.jpg |
|
![]() |
![]() |
#4223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao ovu zadnju epizodu GoT (predzadnju u sezoni 3), nakon dužeg vremena odgađanja, radi faksa.. Ostao sam: ![]() ![]() Ali ovaj gore gif mi nekako govori da sve ima svoje razloge, pošto to više nisam čitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da, i to 2 epizode, samo prijevod se čeka ![]() Pogledao GoT, i blago razočaran s zadnjom epizodom i cijelom sezonom. Dosta "praznog hoda", ali ajde, takva je i knjiga. Nije loše, ali nije onako high kako sam očekivao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.06.2013. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4227 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zahvaljujući ovoj temi, saznah da je 10-ta epizoda izašla ![]()
![]() |
#4229 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Moze preporuka serije na tip prezivljavanje, viruse sam mislim sve pogledao al mozete napisati i to vjerovatno sam propustio neke ![]() Revolution mi odlican upravo zavrsio sa serijom.- moze nesta slicno ovome? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|