|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Halil se pokazao za poluvrijeme, to je jasno. Ne znam šta vi kažete ali ovaj Milić mislim da je sasvim dobar igrač za Strinino mjesto. Volio bi ga vidjeti iza, da vidimo kakav je u obrani. Luka je doktor, i čim je tu sve je drugačije. Mada je ovo prijateljska, mislim da bi Štimac trebao ipak uigrati neku ekipu a ne ovoliko rotirati. Znam da su prijateljske za probu igrača ali neka više ustali ekipu jer ovo nema smisla. Svaka tekma nešto drugo.
#482 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto se uvijek tako crno gleda, možda je ovo i pozitivna stvar, ako štimac napravi ono kaj govori, a to je da će igrat samo spremni bez obzira na ime i prezime. Možda sa ovim napravi preokret u nabolje, glupo je stalno prigovarat i cvilit da ništa ne valja. Puno je tu možda ![]() Sljedeći su srbi na tapeti, treba malo više vjere u naše nogometaše.
#483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A istina da.. Ali krivo mi je što jednostavno imamo odlične igrače iz velikih/poznatih/odličnih klubova, i onda nekako ipak očekujem bolju igru, više srca u svemu tome, više trke, više borbe.. No dobro, što je tu je ![]() Može mi netko reći u kojim kombinacijama još uvijek možemo biti prvi? (Ako pobjedimo Cрбију a Belgija izgubi od Škotske? (ili sa kim već igra).. Jer gol razlika je na strani Belgije? |
![]() |
![]() |
#484 |
Guest
|
|
![]() |
#485 | |
Premium
|
Citiraj:
Gledajući druge trenere samo po sastavljanju sastava je jasno da on previše rotira i ne znam kad smo igrali s istim sastavom i jesmo li uopće. @Omerta gleda se gol razika koja je sada na strani Belgije +5 (u odnosu na nas). Treba njihov kiks, recimo u Škotskoj pa da ih mi pobijedimo ![]()
![]() |
#486 |
Premium
|
Pa jos ima utakmica do kraja, ne kuzim zasto smo se vec "uvrstili" za dodatne kvalifikacije. Sad ne znam tocno sa kim jos igramo, ali ako je ispravan raspored sa prve strane ove teme, onda im jos oh ho ho igranja. Nerijeseno sa Skotskom, pobjeda protiv Srbije i pobjeda ili nerijeseno sa Belgijom. Naravno, da i Belgija malo zapne, recimo na Skotskoj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Sammir je daleko najbolji igrač Hnl-a već nekliko godina a isto tak je najbolji i u reprezentaciji.Protiv Škota je bio loš prvih 15 min. jer teško se je dobit kad ti hrpa idiota fučka od prve sekunde čim takneš loptu,poslije daleko najbolji i onda ga protiv Portugala ovaj ne stavi u momčad. |
|
![]() |
![]() |
#488 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() ![]() Forsiraju se samo Dinamo i Hajduk kao klubovi koji mogu dati igrače za reprezentaciju, ostali klubovi kao da ne postoje. Što je s Benkom, Abdurahimijem, Oršićem i ostalim našim igračima koji se ignoriraju? Bitno da nalaze igrače po svijetu koji su u 10. koljenu imali nešto hrvatsko, pa igraju na neku nostalgiju i kvazi nacionalni ponos njihovih staraca...
![]() |
#489 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Slažem se s tobom ,čak sam po tom pitanju i možda rigorozniji od tebe al neču o tom , bolje da šutim. |
|
![]() |
![]() |
#490 |
Guest
|
Gdje je Kramarić iz Lokomotive? Zašto nikad Vugrinec nije igrao u prvoj postavi? Zato jer se forsirao Sammir, a igrač koji pijančuje okolo nema što tražiti u bilo kojoj reprezentaciji i točka. 26 godina i nijedna ponuda izvana za njega. Zašto? Ne zbog igre. Nego zbog "životnog stila i zabave". Svaki scout odmah prekriži one koje "vole zaružit". Nek moli Boga da ga "veliki boss" ne izbaci iz Dinama. |
![]() |
#491 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Mali Šitum ako dobije priliku u boljem stranom klubu će biti špica samo takva, niste svjesni kakve sve igrače imamo a da nisu DiHa klub. http://www.youtube.com/watch?v=LEZ36wrUabU |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nemamo napadace kako spada osim Mandzukica. To je realnost. Svaka cast Olicu ali izgubio je preciznost suta. Igra on dobro u bundesligi ali tamo si moze priustiti i 5 tekmi da ne zabije. Svaka cast Eduardu,da nije bilo njega vjerojatno ne bi ni na SP ni na EP vec par puta.Jedini igrac koji u klubu zabija je Mandzo. A ostali su vezisti kojima zahvaljujes ako zabiju ali ne oslanjas se na to. |
![]() |
![]() |
#493 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
samo što Mandžo ima određenu vrstu / tehniku igranja, pa nije ni čudo da nekad NE zabije pa se onda desi da ga poslije nekih utakmica i teško popljuju (poslije škotske je prema pisanju sportskih bio najgori)
![]() |
#494 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da je skroz realno pozivanje iz HNL-a, osim igrača koji su već u reprezentaciji bi možda, kažem možda u širi krug moglo doći još 4-5-6 igrača. I to je to.
![]() |
#495 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Ne pije samo Sammir ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/sti...e-/682693.aspx Index, ali jbg, nadam se da je točno ![]()
![]() |
#496 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Kakve veze ima što su bivši. Guralo ih se u reprezentaciju dok se nisu prodali, a onda imaju kredita za loše dane i ostalo jer igraju u velikim klubovima pod velikim pritiskom. Kako da ne Isto vrijedi i za Dinamovce, da ne bi mislio da sam samo prema jednima negativno nastrojen. Sasvim je slučajno što su neka imena od ovih često prozivana nakon utakmice sa Škotskom.... ![]()
![]() |
#497 | |
Premium
|
Da, Index je pa je malo upitno. Citiraj:
@Ivan pitanje je na mjestu, odgovor ti je upravo ono što sam sugerirao da ne odgovoriš.
![]() |
#498 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Vukusic i Perisic nisu bili clanovi Hajduka kada su dobili poziv. Strnic koliko god ogranicen bio, bas i nema boljeg lijevog beka od njega, cak ni danas iako Milic ima potencijala. Radosevicu je daleko veca promocija bila kada je u Milanu pospremio Sneijdera u dzep. Nije slucajno da je otisao u SerieA. Kalinic igrao 15 minuta protiv Andore prije prelaska u Blackburn, a u dvije sezone u Hajduku bio najbolji, pa zatim i drugi strijelac lige iza Mandze. Blazevic nije ni minute igrao, a Suba i Kelava su drugi odnosno treci golman bez neke konkurencije. Sto se Buljata tice, budi siguran da se tu vise pogodovalo Sinovcicu nego Hajduku. Toliko o "guranju" Hajdukovaca... |
![]() |
![]() |
#499 |
The mighty pirate
|
Pa cijelo to vrijeme je bilo boljih igrača u Cibaliji, Varteksu, Osijeku, Rijeci i još pokojem klubu. Di su danas? Još uvijek u istim klubovima... Što se golmana tiče, što je s malim Delačem? Ne bi ga Chelsea bezveze kupovao da ne valja, ali za nas nije dovoljno dobar očito.
#501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa dečki čekajte malo. Nije li i Halilović "Mamićev čovjek"? Niti je hrvat 100 %. Pa i Modrić je "Mamićev čovjek", a tek Eduardo da ne pričam. A Ademi? Pa ako ćemo biti konzistentni onda su svi radi Mamića u repki, još iz Dinama potekli i neki još i , pazi sad tragedije, igraju u Dinamu. Nije mi to jasno... Znači Dinamo nije mjerilo. Čekajte, a što je ono bilo s Olićem, Srnom i Boletom Topom, kada su se vratili u hotel pijani ko majke, još pobjegli iz kampa. A kad je Rakitić pobjegao s Iličevićem na Cecu u Njemačkoj? Sammir barem pije u svoje slobodno vrijeme. Uostalom i Prosinečki je pio pa nisam baš čuo da kmečite. Znači niti alkohol nije mjerilo. Koža niti nacionalnost nije mjerilo jer nam igraju austrijanci, švicarci, australci, bosanci.... Ajmo dečki, onak iskreno. Nije problem Sammirov ni što ne zna, ni što pije, ni što je crn, ni što je stranac. Problem su iskompleksirane glave i frustracija koja se usmjerava na onoga tko je podoban za takvo nešto. Da nije Sammir, bio bi netko peti. Mi smo takav narod koji fućka svojim igračima da igraju pod pritiskom, i kad se pobijedi ne valja itd. I to su "navijači "? Pa pogledajte koliko je HNS platio kazni zbog tih kretena... Koliko bi se toga moglo napraviti dobroga s tim novcima. Da ne pričam dalje.... |
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#504 |
Premium
|
Nemam ništa protiv toga štu su većina igrača (kako vi kažete) iz Dinama ili Hajduka, pa što? Neka su.. Jer ono što je realno, je da svatko tko je imalo dobar završi u ta dva kluba a poslije iz njih ide u inostranstvo i to je činjenica. Sammir? Jedan vrlo dobar tehničar kojeg sam volio gledati u Dinamu (dok sam pratio našu ligu).. U repki se nije nešto POSEBNO pokazao, ali nije nešto ni igrao, a ono što je igrao je bilo čisto solidno. A te neke kvazi hrvatine rođene 1995. na ovamo, i ratni PTSP-ovci (nažalost, jer nisu ljudi krivi) što fućkaju i seru po "crnim" igračima (znate već što misilim) trebalo bi slikati i zabraniti pristup terenu ili nešto tako slično, pa makar bilo teže izvedivo, ali sramote nas koji želimo gledati nogomet a ne *ebene povike, rasizam, ustaštvo i slično. Do kad više to? |
![]() |
![]() |
#505 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
2. Delač trenutno brani u u21 reprezentaciji koliko ja znam. Mozda da on stane na gol umjesto Stipe, ipak ga je Chelsky kupio hehe ![]() @Burmuz Izgubio si svaki kredibilitet kada si Sammira usporedio s bracom Kovac, Rakiticem i drugima. Cak ni s Duduom nema previse veze jer je Dudu nogometno odrastao u Hrvatskoj(prosao sve uzraste u Dinamu). Kanite se vise tog momka, svima je jasno zasto igra i igrati ce i dalje dok ne dodje neko pametnije vodstvo na celo saveza. Gotova stvar. E tutto finito. Samo me zanima kako bi dezurni moralisti pjevali da Sammir nije iz Dinama ![]() ![]() Sta mislite o repki za euro 2028 (evo ima i slija dolje ![]() Dammir Bammir-Zammir-Ćammir-lućo Ibanez Traore-Sammir-Sammirov zaboravljeni sin-Kouassi Bećiraj jr.-Xammir Oprostite, ja bi gledao HR reprezentaciju, a ne neke kojima bi ona bila poligon za prodaju. |
|
![]() |
![]() |
#508 |
Guest
|
Sammir je igrač od kojeg imamo tonu boljih. I uopće nije do boje kože i tih gluposti. Dudu mi je jedan od najdražih igrača (prokleta ozljeda) jer je sportaš. Sammir kao i kolega Strinić nemaju kaj tražiti u repki. Štimac nema kaj tražiti kao izbornik. Ali eto, tako je kako je. |
![]() |
#509 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Kada se uklone krakovi braće Dalton, zajedno sa Štimcem,Vrbanovićem, Srebrićem, Sinovčićem and company možemo očekivati Hrvatsku reprezentaciju u punom smislu. Do tada igraju samo "izabrani". Na WC '98 nismo imali niti braću Dalton, niti Srebriće pa smo bili treći na svijetu, igrali su nogometaši, a ne polumenađeri i polumafijaši. |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
|
Po tome ispada da kod nas svi igraju jer su tu preko veze, menađera i slično što je naravno apsurdno da ne može apsurdnije biti. Ajmo onda drugačije, tko bi po tome uopće igrao onda u reprezentaciji? Tko tu nije zbog menađera? I Manđu je onda Mamić profurao, kao i Luku, Čarlija itd itd. Tko ostaje 'pošten'? Milić jedini kad razmislim?
|
|