|
![]() |
#33632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Danas otpeglali B0rk0, Đuro i ja (mogo je i razarač, al ga je bilo stid).. Leustekom gore i spust puntijarka - 18- pilana - Žičara... Leustek - umjereno blatan, ono sto je prosli tjedan bilo mulj, ovaj se posusilo i malo stvrdilo ,ima i dalje mulja na nekim mjestima, ali većinom je suh, good to go ![]() 18 - suva ko barut do prvih kucica, pa se naidje na ono rovište od šumarije pa opet suho do njivica... Pilana suha ko barut....
![]() |
#33634 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Pridruzujem se cestitkama i tocno znam kako se osjecas sa novom pilom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33635 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
gz čuki, bacio sam oko i ja na tu pilu, i majkemi, baš sam si mislio kod kog će završit.... Jako dobra kupnja i mislim da je baš u pravim rukama ![]()
![]() |
#33639 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Halo ekipa ! Kupujem SLX 3x9 šiftere...ili minimalno deore 3x9...bitno da nisu oštečeni te da normalno funkcioniraju. Prilično mi je hitno pa ako neko ima neka se javi na pm...thnx ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33640 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
2 Cuks: jes vala zemljače, taHman ![]() ![]() bez translatora, molim ![]()
![]() |
#33643 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Gz Cuks! Meni Marko Projekt priznao garanciju i sad cekamo sto Norco kaze. Najgora solucija je da mi posalju novi prednji kraj, al je to i najjeftinija jer nista nemoram mjenjati. Ako dodje Range ili nesto novije, otvara se rupa bez dna jer pol toga sigurno nebu kompatibilno (headset, BB, seatpost, zadnja naba, mozda cak i shock...). Al neka, change is good.....right?
![]() |
#33644 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni više smrdi da će biti trakavica ![]() ali, držim palčeve da se riješi brzo i dobro za tebe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33646 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33648 |
Buying Bitcoin
|
Pa danas se nisam imao di naginjat baš ali ono, nigdje nije proklizala toliko da bi zapamtio taj moment. Bočni pinovi su lijepo fleksibilni, ali ja je držim na malo nižem pritisku, tako da se i tu situacija mijenja jer su onda više okrenuti prema unutra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33649 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Destro, guma je dosta dobra i izdržljiva po ovome terenu, vozi je popriličan broj ljudova ovde ![]() Neo, jesi ono ti bio nekidan? Vidio sam da me netko pozdravio, ali sam bio zamišljen i već sam prošao kad sam to skužio ![]() Uglavnom, jučer sam bio na novootkrivenom trailu, poviše Kaštel Gomilice, jedan od lipših trailova u okolici, zabavan, opuštajuć i naprosto genijalan ![]() Nekih 15 minuta čistog spusta, teren svakakav, okolina isto, uglavnom, sve se vidi u videu ![]() http://www.pinkbike.com/video/316868 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33651 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Dobra stazica, morat ćemo je posjetit, pogotovo sad kad smo kupili nosač za na auto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33653 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Zole dve opaske ![]() Sljedeći puta obavezno idemo na ovaj trail kad doletimo dole (ljetos još ziher jednom) jer izgleda prefakin dobro, a druga stvar je, nek ide ovaj dečko što vozi sa tobom kao vodič, da ne moram stalno visit na kočnicama ko zadnji puta ![]()
![]() |
#33655 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() Ruzno i nakaradno. Malo prije sam ga slozio, sam treba sad brzine postelat. Vec mi fali fulka...
![]() |
![]() |
#33657 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Čuki, čestitam na novoj pili! btw. Planira li netko za vikend do Jaske na "Specialized Demo Days? Mislim da ću se zeletit u subotu popodne, malo testirat Stumpjumper FSR Expert Carbon 29 i Epic Expert Carbon 29. čak su složili neku stazu za testiranje MTB bajkova (šuma - zemlja - makadam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#33659 | |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33660 |
Gear breaker!
|
Di se moze za to prijaviti? Bah, zanemari, nemaju endura. To ce mi mirta jedan dan posuditi da isprobam ![]()
![]() |
|
|