|
![]() |
#1351 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Žele izbjegli 920 natrag ![]()
#1352 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1353 |
Premium
|
Fake Lumia 920 s Android OS-om za 60$ ![]() http://wmpoweruser.com/android-runni...be-had-for-60/ Koji crap ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sumnjam da bi se itko bunio da takva njoka uopće postoji. Na ovom forumu, a i drugdje, postoje ljudi kojima se sviđa dizajn njoke, ali mu zamjeraju OS koji je svojim mogućenostima nedorasao 'starijoj' braći iOSu i Androidu. Da je njoka pametna, takve bi mobitele sama radila i zaradila koji $ na svoj račun.
#1355 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
takve dvije velike kompanije a da ne uspiju ... svašta ... |
|
![]() |
![]() |
#1356 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Tek onda bi još gore bilo... |
|
![]() |
![]() |
#1357 |
The mighty pirate
|
Da su krenuli na Android, potonuli bi odmah. Realno, ništa novo ne bi ponudili na već zasićenom tržištu. Ovako imaju WP8 tržište skoro cijelo samo za sebe jer nitko više ne doživljava HTC, Samsung i Huawei ozbiljno na tom području.
#1359 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1360 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Gotovo sam siguran da bi nokia tesko zalegla da je otisla na android. Ovako ipak imaju neku sansu da prezive. Iako mislim da im je ona pizdarija sa predugim guranjem symbiana i meegoom bio teski fail. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1361 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Iskreno ludinca joj pašu boje i WP style, a šta se tiče Androida neman pojma kako bi MS gleda na to. Plus tamo dosta drma Sasmung. |
|
![]() |
![]() |
#1362 |
The mighty pirate
|
Koja su vam iskustva s micro SD karticama u Lumijama, konkretno 820 (gin.tonic)? Imam Kingmaxovu 8GB class 10 u 820 i prebacivanje 1GB muzike traje skoro pola sata. Čitam po netu i spominje se da class 4 iz nekog razloga rade brže. Spominju se neke latencije i gluposti, ali nitko nema konkretan razlog zašto class 10 kartice rade užasno sporo. Planiram uskoro uzeti 32GB karticu, ali ne znam što uzeti, a da nije ubitačno sporo. Trenutno isprobavam 8GB class 6 koju sam iskopao negdje i prvo što sam primijetio je da se fotka nakon pritiska na okidač sprema puno brže nego prije. EDIT: Našao i jednu class 4 duboko u ladici. Dakle, sve tri su 8GB, class 4, 6 i 10. Nek mi netko iz rezultata ovih kaže koja je najbolja 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.06.2013. u 16:43. |
![]() |
![]() |
#1363 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1364 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
1.5 milijuna aktivacija androida dnevno. da nokia od toga ima samo 10% tukli bi se nogom u guzicu i ne bi bili na rubu ponora. steta da takav brand mora robovati mediokretiima iz redmonda... |
![]() |
![]() |
#1365 |
Premium
|
Odgovor za Iv@na: Provjerio sam ti, imam ADATA 8gb, mislim da je class 4, nisam siguran javim navečer, ne znam koji je Read i Write jer nemam kutiju od mSD kartice kod sebe... Prebacivanje glazbe na mSD od 980mb je trajalo 5min i 30s a brisanje tih file-ova 10s Write bi trebao važniji, čekamo nekog znalca da potvrdi ![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
|
iOS7 stvarno izgleda ko WP ![]() http://wmpoweruser.com/new-ios7-shou...s-phone-users/ https://twitter.com/zhenghaox/status...647490/photo/1 |
![]() |
![]() |
#1368 |
Banned
|
Stigao je TeamViewer za WP ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#1370 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
EDIT: HTC je konačno odlučio izbaciti novi WP mobač - HTC Tiara. Bilo bi im pametnije da si izbacili HO/Mini klona sa WP8. http://www.techaloud.com/2013/02/wp8-htc-tiara-leaked/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 11.06.2013. u 06:41. |
|
![]() |
![]() |
#1372 | |
Banned
|
Citiraj:
Apple ukoliko ne izbaci ubrzo neke nove ideje će postat uobičajeni smartphone u moru njih ... |
|
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kakav god bude Apple imao proizvod, ima vjernu bazu obožavatelja koji će uvijek baš njihov proizvod kupiti... |
|
![]() |
![]() |
#1374 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Lumia 928 review na GSMAreni. Kamera je, IMHO, totalno sranje. Opet. Čak mi se čini da je još i gore nego na 920 zbog ovog idiotskog noise-reduction koji totalno uništava fotke i kad ima jako puno svjetla. Još nisu shvatili, a PureView je koliko ono star? HTC One je dokazao da veliki senzor uz manje piksela ne znači ništa za kvalitetu u praksi. Za mobilne uređaje je PureView sa 40MP+ jedino što predstavlja napredak. Kad se lošoj kameri dodaju mane poznate iz 9xx serije, a naročito veličina, jasno je da Nokia još uvijek nije iščupala glavu iz guzice. |
![]() |
![]() |
#1376 |
Premium
|
Symbian je službeno mrtav od ovog ljeta ![]() http://nokiamob.me/2013/06/11/od-ovo...mbian-uredaje/ Zapalit će se jedna svijeća za dobar stari Symbian ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
N.O.V.A. 3 je besplatna ako stavite regiju na: India ![]() http://www.wpcentral.com/nova-3-emerges-wp8 Navodno da 4gb zauzima, tak da preskačem ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1379 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
1. Pošto Tapatalk nije izašao i onaj Board Express je smeće, ima li neki treći program tog tipa za WP8? 2. Može li se nariktati da mi je gore onaj status ribbon (sat, itd.) stalno pokazan a da ne moram vući prstom da bi se prikazao? |
![]() |
![]() |
#1380 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
2. Ne. |
|
![]() |
![]() |
|