|
![]() |
#1711 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1712 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Već vidim kako odjednom određenim ljudima više neće biti loš TFT display i kutevi gledanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1713 |
Guest
|
Mislim da je još uvijek faktor nemogućnost produkcije dovoljne količine kod AMOLED-a. |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
To sto srot sony ekrani imaju lose kuteve gledanja ne znaci da ih svaki LCD ima ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da u previewu navode još jednu manu - zadnja stranica je glatka, pa kad se smoči postane vrlo klizava.
#1717 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Meh, meni je osobno najveća mana hardverske tipke. Kad primim ženin S2 nemrem se naviknut na onu jednu, kamoli 3. Al dobro, nekom se to sviđa. I ak bu cijena u rangu normalnog S4, ekran je fail.
#1718 |
Premium
|
Do sada nisam imao mob bez tipke (Tattoo, Desire, iP4, SGS2/S3, S3 Mini) pa ne znam kako je bez nje, lai se brzo navikneš na nju.
#1719 | |
Guest
|
Citiraj:
Moje mišljenje je da sve dok ispod ekrana im mjesta za tipke, bar bi imao home rado fizički. Kada će sve to biti bezeless, onda kužim prednost neimanja tipki (jer doprinose povećanju uređaja što nije slučaj sada). |
|
![]() |
#1720 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#1721 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.phonearena.com/news/OLED-...e-year_id43708 |
|
![]() |
![]() |
#1722 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#1724 |
Guest
|
|
![]() |
#1725 |
Premium
|
Uf, kakav udarac na ego Jabuke http://www.businessinsider.com/samsu...s-sales-2013-6 http://www.phonearena.com/news/Samsu...rriers_id43729 @fanatik Moja greška. Krivo sam pročitao.
#1727 |
Antimićanin
|
A i bilo je vrijeme da se Jabučetina skine s trona. Samsung bi sada mogao uletit sa kontra tužbom za neki patent jer je očito da će sada Apple njih "ganjati". Čisto da "rat" ne zamre ![]() Za HTC mi se čini da ima sve manju i manju prodaju. Slobodno me neko demantira. |
![]() |
![]() |
#1729 |
Guest
|
|
![]() |
#1730 |
Antimićanin
|
Nadam se. Nemam niš protiv Samsunga i neka mi korisnici i ljubitelji branda ne zamjere, ali ne znam koliko je zdravo gledano na 2-3 da ovako kolju što se prodaje tiče. Na kraju krajeva, mogli bi se dovesti u poziciju da im telefoni budu skuplji od ostalih za 30-40% samo zato jer se zovu samsung, kao što i apple svojedobno napravio sa svojim imenom. A to nebi bilo dobro za nikoga osim za šefove u samsungu ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
NITKOV
|
mislim da bi im se cijena veća za 30-40% brzo obila o glavu. Koliko god bili dobro prodavani, nisu jedini na tržištu. Konkurencije ima dosta, a pogotovo se kinezi razvijaju brzo.
#1732 |
Premium
|
Šta to vrijedi kad Kineza ni nema u Europi. Možeš kupiti HUawei i ZTE, a sve ostalo 0 bodova. Oppo već mjesecima najavljuje dolazak, pa još uvijek ništa. A koliko sam čuo, podrška im je zaqrac te su skloni kvarenju (barem oni nama nepoznatiji).
#1733 |
Premium
|
Ako netko misli uložiti u bežićno punjenje za S4... Stražnja maska 40$ i taj pad 50$ u US ![]() http://www.engadget.com/2013/06/06/s...arging-kit-us/ |
![]() |
![]() |
#1734 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Nije čudo da su high end modeli najprodavaniji. Ne znam zašto bi netko kupova mid i low end modele...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 07.06.2013. u 14:33. |
|
![]() |
![]() |
#1735 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Imam jedno pitanje, frendu je nekoliko puta pao Galaxy note i htio bi zamjeniti onu metalnu "lajsnu" koja je oko cijelog mobitela. U kojem servisu je to najbolje dat za zamjenu i koliko bi to otprilike trebalo koštati? Radi se o ovome: ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1737 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1738 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1739 |
Premijum
|
Note 2, 3. dan koristenja, 5h 20min ekrana, 2h poziva, evo sad jos malo na izdahu sa 2%. Nevjerojatna baterija, nikad zadovoljniji mobitelom opcenito, a hvala bogu sam ih promijenio masu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Premium
|
Samsung je dobio nagradu za SAMOLED ekrane ![]() http://www.phonearena.com/news/UL-ce...axy-S4_id43874 'Samsung Galaxy S4 offers one of the best color reproductions in the mobile industry with the broadest color gamut of up to 97% for the Adobe RGB color space.' |
![]() |
![]() |
|
|