|
![]() |
#3218 |
Guest
|
Evo, konačno se sjetio napravit si utičnicu na stolu za lemilicu i držać za istu. Još samo da nađem neki drek u koji ću spužvicu staviti iako ju doduše volim imati pokraj stvari koje delam. ![]() https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...35289221_o.jpg Odgađao sam ovo sranje godinama jerbo mi zadnji put kad sam neš bušio po doma puklu svrdlo i prošlo kroz prst ![]() |
![]() |
![]() |
#3222 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
To ti je masna podloga, prije bojanja trebas dobro oprati cijelu kutiju alkoholom i cistom krpom, da ti krpa pobere sve masnoce. Znaci sad si kupi vodobrusnog papira gradacije 800, lijepo pobrusi na vodu cijelu kutiju, pogotovo taj flek s prednje strane, dobro ocisti alkoholom i ponovi postupak spricanja sprejom u vise ruka tankih (takoreci prozirnih slojeva). Osiguraj si neko mjesto bez vjetra, muha, komaraca, vrabaca, kondora, zmajeva i kristala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
Guest
|
To bi značilo u prijevodu. Ne farbaj nakon kaj si ćevape jeo ![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sad mi pak ništa nije jasno... odkud mast tu? mislim bila je cijelu noć na kiši i onda se cijeli dan sušila i stavio ponovo farbati. ovaj tvoj recept mi zvuči kao mnogo posla ![]() mislim da ću ostaviti ovako i nalijepiti naljepnice koji je koji položaj prekidača i to je to... možda još koji put prešpricati da debljina boje sakrije ovo sve, lakše sprejat pol dana nego sad još i šmirglat i čistit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
@syss moderan ti je sad taj raspucani uzorak u tehnici decoupage ![]() ![]()
![]() |
#3226 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
@syss Pa vidis da se to dogodilo samo na mjestu gdje je pot (prekidac, sto vec), znaci tu su moguci dodiri prstiju ili ruku, a prsti su 99% dana puni masnoca i svacega... Probaj sada ovako malo oprat sa alkoholom, pa onda baci lagano koju ruku spreja ![]() ![]() EDIT: Nemoj afteršejvovima, nije sigurno, bolje onda acetonom, ak imas... Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 05.06.2013. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
![]() |
#3229 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3230 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3232 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15... - prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick) Zadnje izmijenjeno od: xtreme96. 11.06.2013. u 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#3234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
valter i pepeljara dno dna beton ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3235 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@xtreme96 Ovaj hp dolje, jel normalan? Ja imam istog sa 2 seta tonera i ne mogu ga natjerat da ne mrlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3237 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
@D1viry nije ni moj bas normalan ![]() @extacod zasto su dno dna hahah ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Nemoj, niti slučajno da ja to vidim da ti dođem obrisat!! :P Marlboro se puši, eventualno Lucky strike :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3239 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3240 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Aha, ma ja sam svoju uzeo u San Marinu (san za ljude kao što sam ja) i naravno kada sam došao doma, odmah se to isprobalo na lubenici i sličnom, jako zabavna stvar za se riješit stresa ili kad si ljut pa da mlatiš okolo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|