|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa napravi jedan custom game protiv botova i vidi kak to ide i kak to šljaka, ali brijem da je možda ok igrati ap na aram mapi zbog veličine iste + non stop su champovi nagomilani, daj zamisli ulta se širi na 5 neprijatelja i svakome skida oko 1000 hpa. btw, na aramu sustain i nije toliko bitan, no naravno, champ kao takav nije viable za competitive play.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 04.06.2013. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Sustain....imam frenda koji ima uzrečicu "SUSTAIN BEATS EVERYTHING". Alistair s heal + clarity na botlane čuda radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Sljedeću kupujem Quinn (neka dan mi sinula super awesome ideja oko buildanja i redoslljeda maxanja spellova i u mojoj glavi to izgleda i zvuči strašno dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Premium
|
Ovaj lol je bas LoL, svaki put kad kupim heroja, na sljedecoj rasprodaji bude on, kupio zeda u subotu evo ga na rasprodaji. Po meni osobno i meni kao playstyle mislim da je najjaci adc Vayne, mobilna je, ima solidan dmg, tesko joj se bjezi. Varus mi je ok, ali puno ga je lakse gankat nego Vayne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Premium
|
Riot match making at it's finest http://i.imgur.com/t8Bi6CL.jpg a prošli meč, varus 34 min - 11 / 0 / 6 - 286 CS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2230 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja inače favoriziram Quinn, imam jedan probni build za nju, ali kao da nešto nedostaje. Sram me reći da ne znam igrati ADC, ali ova mi je zapela za oko ![]()
![]() |
![]() |
#2233 |
Premium
|
Ne znam..meni osobno Quinn je nekako top champ. Jer naprimjer jučer protiv ove dvojice..u prvom gejmu lik je igrao Twitch-a i taj Twitch je scary twitch, ali kasnije je igrao Quinn, i iako je bila zeznuta, nakon što su nam srušili turret i ja malo farmao mogao sam ići 1vs1 protiv nje (s blue doublelift ezrealom)... jučer 3 ranked gejma, 2 quadre ![]() ne znam..nekako mi Quinn nije baš ADC, više je neka verzija season 2 ezreal/corki ...ali ima taj OP blind ffs |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Premium
|
Koliko se ja sjećam (a neću tvrditi), da smo obojica bili blindani u tf na sekundu ili dve. Da, tako je. Samo nije velik area of effect.
![]() |
#2237 |
Premium
|
Ne znam kako bi samo trebao imat IP-a za glupe rune ( mozda najgluplja stvar koju su ikad napravili u dota style gameu ) Tako malo znace a toliko kosta samo da napravis jedan rune page. Jedan rune page me kosta oko 10k ipa, tako da ne vidim kako bi kupovao heroje za IP, mozda kasnije cu se razbacivat s ip-om u sto cisto sumnjam, da imam sad 120k ip-a opet bi sve potrosio i falilo bi mi jos toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
|
Ma nije problem u bunjenju, nego bih prije gledao sve preko lolkinga, a sada vidim ovdje.. problem je što duo gold 1 / 3 donese masu sranja...kako je moguće da ako igraš duo gold 1 igraš protiv diamond svaki drugi gejm? sada ne igram više s frendom DUO zbog toga, nego moram solo igrati...teže, ali jedini način da se uzdignem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
A gle, šta da ti kažem, pričao sam već o dvojici frendova koji su se probili zajedno u platinum i ovaj drugi u diamond, a nikad nisu gledali protiv koga igraju. Jbg, takav je match making, nekad saka, nekad pomaže, jbg. Btw. eto meni trenutno pomaže, ne gledam na lolnexus nego jednostavno igram protiv idiota a u teamu dobijam dobre igrače. Trenutno 7 winova za redom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Rune ustvari jako puno znace i mogu promjeniti game pogotovo ak igras solo lane, za jungle ti puno olaksavaju takodjer. Mislim da do 30-og levela i neko vrijeme nakon toga je najbolje igrati vecinom free2play champove i kupovat prvo ove do 1350 IP-a koji ti se svidjaju, a ima ih dosta. Rune za pocetak kupis neke jeftine tek tolko da imas sve slotove popunjene (mogu biti tier 1 + tier 2 ima solidnih a jeftine su), a nakon toga skupis 20-30k da imas dva glavna set-a npr. AP i AD, a onda poslije jos za specificne champe al ce ti to uvijek dugo trebati jer svaki put trebas dodatni prazni page po 6k heh. Po meni je vaznije da prvo isprobas sto vise champova(free2play) cisto da si usput nafarmas IP, a tek kasnije izaberes par koji ce ti biti main i koji su ti dobri i na taj nacin ces znati puno bolje igrati protiv svih tih champova koje si prethodno isprobavao. Definitivno se ne isplati kupovati champove s RP-om (osim ak nemas viska RP-a ko Phreak ![]() Btw koji si level / na kojem serveru igras?
![]() |
![]() |
#2244 | ||
Premium
|
Neke dijelove gornjeg posta nemoj uopće slušati. Citiraj:
Citiraj:
Jednostavno, sve drugačije je pogrešno....sve ove rune koji si kupio prije 20lv će ti postati bezvrijedne...a do 20og levela nafarmaš dosta da kupiš sve rune za 2 page-a (ajmo reći jedan AP rune page, drugi AD rune page), i da imaš par champova. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Btw, uskoro dobivamo 20 win IP boost, tako da će biti fini farm za IP (barem EUW). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |||
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili ako vec imas tier 1 od prije, normalno da neces dalje kupovati lower grade rune (za specificni role/champ) jer je to ocito samo bila zamjena za prazno dok se ne skupi za tier 3. Isto tako tier 1 ocito postoje da se kupe, da riot razmislja na tvoj nacin nebi ni postojale. To sto ti mislis da su bezvrijedne to je druga stvar, a ja sam podrazumijevao odnos stats:cijena jer naravno da su puno losije u odnosu na tier 3 i ne mogu se prodati. Npr. tier 1 daju ~1,8 puta (niti duplo) manje statse, a kostaju 13 puta manje. Za cijeli set treba manje od 650 IP-a dok isti t3 set s takvim skoro duplo boljim statsima kosta ~8,6k IP (to je za; ad marks, armor seals, mres glyphs, ad quints - ali je isti omjer svugdje). To je velika razlika i da, velika je razlika u statsima ali su u tom slucaju tier 1 "ok" deal s obzirom na kolko kostaju i bolje je imati njih nego pola prazne runebook stranice - IMO. Tada ispada da i nisu toliko bezvrijedne pogotovo ako si ih koristio ranije i npr. nastavis koristiti preostale stare gdje ti fale tier 3. To sto ove tier 1 kasnije ne mozes prodati ne znaci nista jer 15/30 IP-a ili koliko vec kosta runa nema preveliku vrijednost. Tier 2 se ustvari i ne isplati bas uzimat (i mozda smo se tu krivo skuzili jer sam ja prvenstveno mislio na tier1 radi cijene) jer je slicna situacija kao i prethodno (s tier 1 i tier 3) ali su manje razlike u cijeni/statsima u odnosu na t3 i tu se slazem da bi bio baceni IP kupovati te rune jer im cijena zapravo nije puno manja od t3 runa i naravno nemogu se refundati/mijenjati pa se svakako vise isplati pricekati i skupiti za tier 3. Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Sail. 05.06.2013. u 22:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 | |
Premium
|
Citiraj:
26 level sam i igram na EUNE. |