|
![]() |
#781 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ukratko..Jel ova grafa vrijedi 1300kn? http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-8467462 |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Prvo je koštala 1800kn ![]() Već sam se ja dopisivao sa njim.. Nakon što sam mu rekao da je malo pretjerao sa cjenom, drugi dan vidim cijenu 1500kn.. Ma odfakofaj to.. EDIT: Ali ako se možete naći oči u oči, to je već druga stvar, barem vidiš što kupuješ.. U mom slučaju sam odustao od toga jer ne znam što kupujem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Premium
|
Šteta.. Uff, kaj bi mi legla ta grafa, ko budali šamar ![]() Pital sam ga za temp u loadu, BF3, rekel je da su oko 70i još nekaj sitno.. A nisam o toj grafi našel niš negativno, osim tog "pregrijavanja", riješenje (par komentara na neweggu) je skidanje hladnjaka, i zamjena paste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Isprobajte grafu kod njega doma. Ako je sve ok, platiš i odeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
|
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=891 Kaj ima ko ovu grafu? Zanima me grijanje tj buka te grafe... Pošto je referentna i još od Gainwarda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Guest
|
Imam ju ja, buka je umjerena jer je narihtana da u load-u drži cca 72-75C i pri tome se čuje, ali ništa neizdrživo, zbilja... Umjerena, jer se živo sjećam koji zvuk je imala turbina na ATI 4870, to je bila buka ![]() Grafa je "ubodi i vozi", mislim da nema nekoga smisla OC-ati ovakve grafe jer tu ipak treba bolje hlađenje (probao sam na max. vent sa +50MHz šta sam dobio stabilno i temp. nisu velike bile, ali je buka bila neprihvatljiva). Sasvim OK grafa za navedeni "ubodi i vozi" režim rada. U load-u radi na max. zabilježenome 2220rpm (između 2080 i 2220 je fluktuiralo, ovisno o opterećenju, baš sam sada gledao) u mome dobro provjetrenome kućištu, a da bi održala tu temp. do 75C. E, da: od iza je naljepnica na šarafiću tako da ništa od skidanja hladnjaka, gubiš jamstvo ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 13.07.2013. u 12:58. |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ni pametno ni jedno ni drugo za 1080p. Ja sam u dva navrata napravio istu stvar, 470 sli na 580 i prije toga g92 SLI na gtx 260 i svaki put bio jako zadovoljan. Manji fps ali i puno gladi i fludiniji sa solo grafom. Ne znam kak se sad situacija sa SLIje a znam da 770TF radi jako dobro, svugdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
iskreno neznam kak je bilo prije sa sli jer ih imam tek 3-4 mj. al ispočetka sam imal nekih problema oko skaliranja, al sad nikakvih, sve vozi, ako negdije i počne zapinjat stavim na adaptive v-sync i to to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Guest
|
Jedino šta bi se tebi isplatilo prodati jeste taj "non-K" proc i nabaviti "K" verziju ![]() Grafe ne diraj, ako ti SLI šljaka u naslovima koje igraš- to je to. Uživaj, miran si dosta vremena još ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
upravu si za grafe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Guest
|
Da, ali u SLI-ju mi to ne igra ulogu ![]() Tražiti ću uskoro upravo suprotno (sada mi se neda puno prćkati)- undervolt stabilnost @stock frekvama ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ne znam nisam rješio problem,sa zotac gtx 660 ti,kod frenda radi normalno (asus rampage,i7 970,12gb rama 600w) bila u microlajnu u servisu sve ok,kod mene sranja,upalim komp nema slike,ali čujem zvuk ulaska u windowse,ili dobijem sliku prođe znak od windowsa slika nestane monitor traži signal digital/analog,kod frenda i mene na starijim konfiguracijama isti problem,imam corsair tx 650w,ali nije do napajanja bilo,jedina ideja mi je stara ploča??,nešto čito da možda fali napona,koji se doda u msi,afteburneru,ali kod frenda radi normalno,nešto u ploči ne štima grafičkoj,dignut takt sabirnice mhmh??,možda fakat probat dignut voltažu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
... kod frenda radi normalno,nešto u ploči ne štima grafičkoj,dignut takt sabirnice mhmh??,možda fakat probat dignut voltažu.[/QUOTE] Ne kuzim zasto bi to pomoglo ali nikad ne znaš. Zadnje izmijenjeno od: JURGOLINHO. 30.07.2013. u 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
šta kažete na ovo: http://www.edigital.hr/Video_kartice...&partner=10001 Čini mi se vrlo interesantna cijena... a s druge strane ovaj extreme digital mi je totalno nebulozan shop |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ma sporost mi nije bed, ako imam ovu svoju 460ku 2 i pol godine, mogi i još tjedan 2 ![]() al ako stvari stižu i ostalo je ok onda me jako svrbi apgrejd...stao sam na onom ptvrditi narudžbu momentalno ![]() Cura je pred tjedan 2 ubola onaj samsungov 250gb ssd od njih na akciji za 999 pa se čekalo oko 10 dana... ako bude tako to mi je sasvim ok edit: misliš da pod komentar i pitam dali se može servisirati kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|