|
![]() |
#2912 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Upalim KV-1, par partija izgubimo u roku odmah, za nevjerovati, i ova krenila, nasih 8 mrtvo 15 neprijatelja , svi zivi nakon par minuta, na kraju pobjedimo, iako 8 nasih tenkova nikakvu stetu nikome nanjeli nisu, WoT, nekad ga volimo, nekad bas i ne. LINK
![]() |
#2915 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Slusajte ovo: Ja i kolega GizCRo iz CTN-a igramo x tier-ove,u protivnickom timu igraju 2 unicuma,ljubicasta igraca,kada smo ih razlupali i kad su ostala samo 2 igraca u tom timu,jedan od prezivjelih unicuma je izveo nesto novo. Imamo replay i SS nakon borbe: tip je igrao sa T110E5 i imao je 1850hp i kada smo mu ja i Giz prilazili da ga dovrsimo napravio je "SELFDESTRUCT"!!!!! Znaci tip je sam sebe raznio nekako s nekim hackom,da mu j..... sve. Smrad |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
daj replay. http://forum.worldoftanks.com/index....-wot-mod-site/ haha show |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Guest
|
Ma svaki self destruct tipa utapanja, HE u zid do sebe, bacanje sa litice...trebalo bi drakonski kazniti, -100k silvera pa se ti utapaj , frajeru... |
![]() |
![]() |
#2921 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2922 |
trainspotter
Datum registracije: Apr 2009
|
KV1S je opasan tenk kada ima sve module sa 122mm topom i 100% posadom. Taj tenk dere sve živo. Nije bezveze jedan od najpopularnijih tenkova u igri. KV2 je blesavo zabavan kada ima 152mm haubicu sa HE granatama i 100% posadom. Spor jeste, ali tier osmice, devetke pa i desetke dobivaju po glavi od tog topa. Tier sedam i svi tierovi ispod bivaju desetkovani kada budu pogođeni. Oba tenka zabavna. T-150 je dobro oklopljen ali nema baš pre impresivan top (107mm) i vrlo je spor, Ukratko nije niti blizu po zabavi kao što su KV2 i KV1S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Premium
|
evo replay cu sada postati: dajte mi par minuta da ga nadem: http://speedy.sh/djMe4/20130531-0912...ille.wotreplay Code:
http://speedy.sh/djMe4/20130531-0912-usa-T110E4-07-lakeville.wotreplay ako se pitate zasto pred kraj nisam odmah krenuo na njega,kolega me zamolio na ts-u da pricekam da napuni da krenemo skupa ![]() ocekujem komentare na E5:::: ahahah Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 01.06.2013. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Tako sam ja prije par dana izasa zbog cw-a, i pisalo mi je da sam ja unistio tenk. Mislim da bi moglo bit to, provjeri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Premium
|
Pa jeb. im pas m.... , prije ti je tenk ostao tamo i izrokaju te ko majmuna i to je to, ovo je cisti debilizam,kukavicluk i idiotarija a majmune u wg-u bi trebalo napucat u zubalo... pa gdje je tu logika jbt da tako nesto sloze i dozvole? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
pa kako je uspio 85% dmg da se ubije ? ja jesam jednom s arty kad sam zaglavio nizbrdo, pa sam opalio i ubio se, ali ovo jos nisam vidio, a sto se tice tvoje igre s Tier X tenkom, ajd kad ja odigram s tier 5 tenkom njubasto, ali ti s tier X tako ![]() i sam evo odigrao 2 partije veceras za x2, dosta za danas, jednu s kv-1 a jedna s su-85, konto sam da smo izgubili, svi na jednu stranu, ali cudan razvoj dogadjaja bio, zali boze gold municije i kredita, ali pomaze, ponekad ![]()
![]() |
![]() |
#2929 |
Premium
|
hahaha,zelis me poduciti malo? daj koji savjet,mislim ono kad vec uzimas drugi acc radi eff,daj konkretne savjete u danoj situaciji. s obzirom da sam slusao naredbe kolege preko ts-a jer je takav dogovor,sto ne vidis,nemas mi sto reci bez ljutnje ![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 01.06.2013. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2931 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Premium
|
Stari,ne znam kakav tip igre volis,ali ako volis mobilnost ispred "tvrdoce" ona si definitivno trebao izabrati jagpanthera2,jer je najopakiji td tier 8 s kojim sam igrao. Inace,imao sam isu-a i t28 prot-a a sa ferdijem sam igrao na frendovom ac. Danas kada 80% ljudi puca gold,ferdijevih 200 armora ti ne zanci nista,barem sam se ja tako ravnao,a sa njegovim bratom mozes letiti po mapi kao manijak raditi sto te volja a imas isti top kao ferdi(128mm). Btw posada mi je sa jagtigra 8.8 i dosta je dobra ali ipak nemjerljiv mi je sa ostalima,idem kao med panther2 uzbrdo ( nisam siguran za njegovu posadu kakva je) @ gsxr - super p je smijesno slozen tenk,katastrofalan za probiti a tier 8 med,moras imat jako dobar gun da ga sjebes ili biti jako blizu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
|
I dobio sam takav odgovor,kao postuju to sto smo prijavili ali ima ingame solucija za takve prijave, unfair play, pa sam im uzvratio porukom da ne znam niti jednog igraca koji je bio baniran sa razlogom unfair play,samo vrijedanja i slicne stvari prolaze sa chat banom.... to samounistenje me toliko nanerviralo tako da samo jos vise zelim mlatit ljubicaste igrace
![]() |
#2937 |
Premium
|
kolega,bez zajebancije,to je nazabavniji td s kojim sam igrao,a cak nisam ima ni bia na njemu,strasan tenk,nerijetko sam s njim bio na vrhu exp-a i dmg-a na devetkama. ludilo ferdi je smijesan prema njemu,doletis nekome iza ugla okrenes se za 30 stupnjeva u sekundi kao amx f155 opalis i pobjegnes... mana mu je spor reverse,ide 11km/h cca ovisno o terenu i nagibu pa otkud ti tako rano?
![]() |
#2938 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
jednostavno previse ljudi/igraca neigra igru, nego ceka/kampa, stanu negdje, pa ako pogode nekog, super, ako ne, nema veze, ima iduca partija ce biti bolja, bolji zaklon pa ce netko i da naleti ispred topa edit: evo jedna od maloprije, nas trojica na kraju na hetzera ostali, moja greska (ipak sam njub) prerano sam krenio, a sto reci za KV-1, ceka covjek, nepada mu na pamet napasti, onda kada je krenio dobio metak To je vikend, od jucer 80% partija zavrsi porazom, a rekao sam vikende preskakat, nevrijedi ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 02.06.2013. u 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 | |
Guest
|
Citiraj:
Sendam replay u ticket-u i dobijem ovaj tvoj odgovor... Imam osjećaj da je premium tu presudio. Plati i radi šta te volja. |
|
![]() |
![]() |
#2940 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
BTW, evo i replay od one moje runde s leopardom, poprilicno dobra random teamplay ![]() http://wotreplays.com/site/214111#self
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|