|
![]() |
#2851 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Imam i sam pattona i mogu ti reci da imam dvojaka misljenja o njemu (podvojena sam licnost ![]() ![]() Uglavnom, evo veceras idem malo i 2 acc provozat, nisam par dana (preskakao vikend), vozam male tiere, ali ok je ispalo na kraju, 11/13 pobjeda, fino (fora mi je sto isto golda zaradim s malim tierima kao i partiju dopodne s velikim tierima na glavnom acc) : ![]() Evo sad sam pogledao video, svaka cast za partiju, ono kad na kraju u Is3 dva metka bocno s 0 dmg, nemam komentara, kako su to isprogamirali. A i mogli su te pustiti da ubijes 6 kill za top gun, a sto ces, to su ti siemke. Svaka cast na voznji, nisam znao da je taj tenk toliko brz, a i tvoji pogoci, svaka cast, sad tek vidim koliki sam ja njubek za WoT.
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 28.05.2013. u 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma imao sam srece u gradu, krkani su me mogli ubiti x puta. Patton mi je bio zivi uzas od tenka dok ga skroz nisam elitirao, ali sve i gusjenice, i top, i kupolu, ali onda postane pravo cudo - meni jedan od najboljih, najzabavnijih tenkova u igri obozavao sam ga. Wc-132 je isto fenomenalan a jos je stock. ![]() Nego tjedan izgleda nastavlja niz od vikenda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2857 |
Premium
|
Pa ovo vise nije humano, ne stignem ni pucati brzinom kojom ovi stignu ginuti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dvije sam odigrao sa artiyem i poginio u prve dvije minute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
Guest
|
Zbilja nije normalno, a događa mi se uredno svaki dan situacija kao u postu iznad...odhebati ću sve i igrati samo Alecto, u tome tieru ionako ne očekujem ništa, 99% su ionako u oba tima njubovi, pa su mi šanse realnih 50-50, a ne ovakvi masakri u višim tierima i to uredno na račun mojega tima...pa ti igraj dalje nakon starta 0-6 ![]() Tko su ti ljudi koji igraju u timu i "krene ih" 4-0/5-0/6-0 u prvih par minuta? Zašto ja ne upadam u tu kalkulaciju, "kriva" IP adresa, ili što? @Nybelung: Da, sada je jasno sve oko distribucije metaka, auto-aim FTW ![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Vozi Miškoooo!!!
|
@windfucker potpisujem, zato sam i kreirao drugi acc kad je bila ona akcija za 1300 golda i premium tenk tier 2, u garazi trenutno 11 tenkova + 5 slotova free, najjaci KV-1S (dosada ga nisam imao ni na jednom acc, s zadnjim topom je zvijer na kotacima) uglavnom, s Leichtraktorrom imam 83% postotak pobjeda, masu partija sam ostao sam protiv 5-6 i sredio sve bez problema, volim igrati s malim tierima ![]() Kad na glavnom acc dozivim 10 poraza u nizu s IS-4 gasim igru i pokrecem drugi acc, onda bude "raspašoj". A sto je zanimljivo, bez obzira s koliko jakim tenkovima igrao, stil igranja mi je isti, bili oni Tier I ili Tier X, Efficiency i WN7 mi se na oba acc razlikuju u par bodova, interesantno. dodatak: trenutno skupljam free exp da preskocim M3 Lee pa da odmah otkljucam T1 Heavy, nisam ga do sada nikad igrao/imao, kakav je u igri ? ako tko ima neka da nekakav savjet-kritiku ?
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 29.05.2013. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2861 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 | |
Game, PC ,motobikes, bike
|
Citiraj:
Hey, nemoj priskočit M3 Lee, život ti neće biti potpun ako to ne iskusiš. Zapravo tenk nije toliko loš kako se priča, ima jako dobar pen i DPM za IV tier, bolji DPM od T1 heavy, radije iskoristi free xp na upgrade T1 jer stock top ima mali pen i motor je slab. Ja upravo vozim T1 heavy i kad se nakosiš dinga bolje od KV1 a mana je jako neprecizan top. Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Guest
|
A, gle, sličan tenk i isti tier k'o premium T34, pa kome se igra"osmica", igrati će sa premium tenkom (grind), a ovoga samo dok ne pregrindaju do "devetke". Barem ja tako mislim, iako ih srećem uredno... |
![]() |
![]() |
#2864 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Uz mravinjake KV-1S i IS3 tenkova svi ostali su rijetki... Da ne govorim o distribuciji medium/heavy.
![]() |
![]() |
#2865 |
Vozi Miškoooo!!!
|
[QUOTE=suedamA obmaR;2404161Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?[/QUOTE] imao sam M3 Lee na prvom acc, 10killova u 5-6 partiji s stock gunom sam imao, ali je to davnoo bilo, uglavnom nije mi pasao nikako, M6 imam sad (dosao preko M4 do njega) na glavnom acc, savrsen teskas po meni za tier VI, brz reload, agilan,svasta busi, imam i T32, i nemogu reci zasto ga ljudi nevole, meni je savrsen, jako dobar ako igras protiv njubeka, ali kao naletis na znalca, pomoci ti tu nema onda ni s jednim tenkom, inace volim americke tenkove, ne kao ruske ali ih volim, evo mali M4 sherman, savrsen tenk za snajpat, evo partije od prije pol sata, prvu odigram odlicno (ostao na kraju protiv 6 tenkova solo, TD me susnio s jedni metkom, samo 2 sec ranije da sam reloado mozda je moglo i drugacije zavrsiti, ali sam sam bio ostao), drugu smo dobili, bio sam pri dnu hranidbenog lanca ali je tim uskocio s killovima, onda uzmem KV-1, kad sam pri vrhu tima s teskasem, nema pogreske, busim sve zivo i mrtvo ![]() ![]()
![]() |
#2866 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2867 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
od kad sam vidio da klinci od 5-6-7-8- godina imaju svoje klanove rekao sam NE ovom izvoru frustracija. ovaj tvoj protivnicki team je upravo team u kakav upadam 99% MM.a to su djeca koja idu u prvi osnovne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam painless, foch155 u naguženom timu, gdje su 2 t10 i 2t9 imali 0 dmg.. Prije bi me to moglo iznervirati, sad samo slegnem ramenima, stvarno sam oguglao, jer je takva situacija bar 60% bitaka. Replay mi iz nekog razloga ne radi, šteta jer stvarno ima komedija situacija danas.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Premium
|
Bog te hebo dobio sam partiju ... ![]() Nakon 15 partija i 14 izgubljenih. Za ovakav poluproizvod nedam ni kune, kada uvedu skill base MM, onda cu razmisliti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Meni naprotiv islo super 7/9 pobjeda, onda uzmem IS-8, 4 poraza zaredom, promjenim server, 9/11 pobjeda, uzmem opet IS-8 opet 5 poraza zaredom, dodje i Karelia, najjaci sam u timu, zvoni mobitel, pricam ja cca 4min, pogledam u igru, moji dosli do baze i sad ce cap a evo i enemy, probio stranu, vratim se malo uzbrdo i defendam, napravim oko 1600 stete i poginem, pobjedili smo jer su nasi capali bazu. Eto sto znaci jedan tenk vise u igri, da nisam pricao na mobitel ranije bi poginuo i igru bi izgubili ![]() Uglavnom sam zadovoljan s danasnjim danom, samo da nije vikend i nema problema, lako se predje 60% pobjeda.
![]() |
#2873 |
Guest
|
Jučer sam 3sata igrao sa ciljanim tenkovima u seriji samo da bih dovukao w/l na 50%. Opet i opet server mi ne dopušta da krenem sa pozitivnim omjerom, baci me na 20-30%, pa se ti vadi poslije... Apsolutno svaki put u prva tri-četiri po učinku, sa Alectom mi napravi negativan niz što je nezamislivo, jer uredno imam barem 2-3killa sa tim tenkom, brdo damage-a, i barem još 2-3 budale iskompenziram na taj način, pa opet nije dosta...dobro kaže Audi45, previše je ovo da bi se produživao premium status, ili će prestati praviti majmune od nas, ili baj-baj parama. |
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Sinoć sam namjerno forsirao S51 arty u platoon s frendom koji je imao lorrain VI arty,forsirao jer me stavljao s 30% šansama non stop,zanimalo me do kud misli tako ić,a onda dobio jednu s 60% i pregazili nas! Od 15 odigranih,na 7 sam bio top player po expu,u artiju!!!!!!!!!! Neznam što sam kome skrivio da imam 40% WR s artyem i da mi jednostavno neće dat izjednačeniji tim. Počeo "experiment" s 53.03% WR,završio noć s 59.93% WR-om.
![]() |
#2875 |
Guest
|
Ja ne znam da li itko normalan više dvoji o o postojanju algoirtama u pozadini "random" MM-a ![]() Jedino ne kužim poantu svega toga... |
![]() |
![]() |
#2876 |
Guest
|
Ta win šansa koju XVM izbaci je bezveze. Ja joj ne vjerujem ni 2%. Primjer: Jučer sam igrao tier 2 igru u kojoj smo imali 55% šanse, a u mom timu 3-man platoon iz PTS + 2 igrača iz BIA klana, i naravno ja u mom Hotchkissu. ![]() ![]() Naravno da postoji. Nedavno je na .com forumu osvanuo WG-ov patent za MM. Ja se u to ne razumijem, ali oni upućeniji kažu da skill based (ili wr based) MM već postoji, tj. ta opcija je ugrađena u trenutni sistem. Da li je i aktivna, to samo WG zna. |
![]() |
![]() |
#2877 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Tenk je malo zesce S * A N J E, sve updejto sto se moglo, nebi pogodio nekog ni na guranje, puco nizbrdo ili uzbrdo, uzas jedan za igrati. 5 partija u nizu 5 pobjeda, ali za protivnicki tim. ![]()
![]() |
![]() |
#2878 |
Premium
|
Skoro sam sve tenkove u igri vozio ali mi je M3Lee definitivno najgori tenk...lose iskustvo s njim uglavnom...a za win šansu ja to gledam itekako ali naravno samo kada igram sa jačim tenkovima 8,9,10. Ne drzim se slijepo prognoze ali mi daje orjentaciju na sto da racunam u bitci, ako je win oko 30% uglavnom gubim takve mada se zalomi neka da i pobijedimo. Osobno najvise igram u platunima gdje je win oko 40% i cesto pobijedim samo zahvaljujuci igri moga platuna. Gledanje win za tier 2 je beskorisno jer su svi igrači početnici s malo bitaka i losim statsom, ako kolega i ja udjemo u tier2 samo zbog nas dvojice win skoci na 70% ali svejedno tesko se dobijaju takve bitke jer ne mozemo nas dvojica protiv njihovih 15 i nasih 5-10 specijalaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | |
Premium
|
Citiraj:
E sad cisto sumljam da je opcija aktivna zato sto po win ratu MM baca sve i svasta u timove. Koristim WOW xvm koji u tablici pokazuje win rate (ukupni) za igraca i win rate tenka sa kojim igrac trenutno igra. MM trpa sve i svasta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|