Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.05.2013., 20:59   #2851
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Samo za vikend win ratio sa m46 Pattonom mi je pao sa 53% na 50% (429 bitaka sa njim).
Kolicina kretena povečala se za 1000% u zadnjih sest - sedam mjeseci.
...
i replay Kretena u gradu

Imam i sam pattona i mogu ti reci da imam dvojaka misljenja o njemu (podvojena sam licnost ) nekad me iznenadi ugodno, a nekad bi ga prodao i kupio M3 Lee

Uglavnom, evo veceras idem malo i 2 acc provozat, nisam par dana (preskakao vikend), vozam male tiere, ali ok je ispalo na kraju, 11/13 pobjeda, fino (fora mi je sto isto golda zaradim s malim tierima kao i partiju dopodne s velikim tierima na glavnom acc) :

Evo sad sam pogledao video, svaka cast za partiju, ono kad na kraju u Is3 dva metka bocno s 0 dmg, nemam komentara, kako su to isprogamirali. A i mogli su te pustiti da ubijes 6 kill za top gun, a sto ces, to su ti siemke.
Svaka cast na voznji, nisam znao da je taj tenk toliko brz, a i tvoji pogoci, svaka cast, sad tek vidim koliki sam ja njubek za WoT.

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 28.05.2013. u 21:29.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2013., 22:03   #2852
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma imao sam srece u gradu, krkani su me mogli ubiti x puta.
Patton mi je bio zivi uzas od tenka dok ga skroz nisam elitirao, ali sve i gusjenice, i top, i kupolu, ali onda postane pravo cudo - meni jedan od najboljih, najzabavnijih tenkova u igri obozavao sam ga.
Wc-132 je isto fenomenalan a jos je stock.
Nego tjedan izgleda nastavlja niz od vikenda

Audi45 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 00:32   #2853
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Đabe neloša partija sa artyjem kad ti je tim pun krkana, glavni tenkovi po jedan pogodak napravili...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 01:03   #2854
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
pogledajte ovaj nick u igrici: 1967albert
Pepermint je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 09:09   #2855
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo i digitalno izdanje časopisa PC Gamer Presents World of Tanks

http://uploaded.net/file/r28z25mq
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 09:31   #2856
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Evo i digitalno izdanje časopisa PC Gamer Presents World of Tanks

http://uploaded.net/file/r28z25mq
Konačno više neću biti siemka guy,beware unicums,here I come!
Staro 29.05.2013., 11:17   #2857
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Pa ovo vise nije humano, ne stignem ni pucati brzinom kojom ovi stignu ginuti.

Dvije sam odigrao sa artiyem i poginio u prve dvije minute.
Staro 29.05.2013., 12:17   #2858
windfucker
Guest

Zbilja nije normalno, a događa mi se uredno svaki dan situacija kao u postu iznad...odhebati ću sve i igrati samo Alecto, u tome tieru ionako ne očekujem ništa, 99% su ionako u oba tima njubovi, pa su mi šanse realnih 50-50, a ne ovakvi masakri u višim tierima i to uredno na račun mojega tima...pa ti igraj dalje nakon starta 0-6
Tko su ti ljudi koji igraju u timu i "krene ih" 4-0/5-0/6-0 u prvih par minuta?
Zašto ja ne upadam u tu kalkulaciju, "kriva" IP adresa, ili što?

@Nybelung: Da, sada je jasno sve oko distribucije metaka, auto-aim FTW
  Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 12:52   #2859
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

@windfucker
potpisujem, zato sam i kreirao drugi acc kad je bila ona akcija za 1300 golda i premium tenk tier 2, u garazi trenutno 11 tenkova + 5 slotova free, najjaci KV-1S (dosada ga nisam imao ni na jednom acc, s zadnjim topom je zvijer na kotacima)
uglavnom, s Leichtraktorrom imam 83% postotak pobjeda, masu partija sam ostao sam protiv 5-6 i sredio sve bez problema, volim igrati s malim tierima tj. obozavam
Kad na glavnom acc dozivim 10 poraza u nizu s IS-4 gasim igru i pokrecem drugi acc, onda bude "raspašoj".

A sto je zanimljivo, bez obzira s koliko jakim tenkovima igrao, stil igranja mi je isti, bili oni Tier I ili Tier X, Efficiency i WN7 mi se na oba acc razlikuju u par bodova, interesantno.

dodatak: trenutno skupljam free exp da preskocim M3 Lee pa da odmah otkljucam T1 Heavy, nisam ga do sada nikad igrao/imao, kakav je u igri ? ako tko ima neka da nekakav savjet-kritiku ?

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 29.05.2013. u 13:02.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 13:07   #2860
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
u zadnjih 2 tjedna sma odigral ravno 4 partije.
isteko mi premium acc i ne namjeravma ga produzit..barem jos neko vrijeme..
cekam purifikaciju populacije.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 13:35   #2861
mitra
Premium

mitra's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Konačno više neću biti siemka guy,beware unicums,here I come!
Prolistao sam nabrzinu...nema tu nista sto mi vec ne znamo Ovo je vise samo reklama...kupi me hehe
Staro 29.05.2013., 13:51   #2862
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
@windfucker
potpisujem, zato sam i kreirao drugi acc kad je bila ona akcija za 1300 golda i premium tenk tier 2, u garazi trenutno 11 tenkova + 5 slotova free, najjaci KV-1S (dosada ga nisam imao ni na jednom acc, s zadnjim topom je zvijer na kotacima)
uglavnom, s Leichtraktorrom imam 83% postotak pobjeda, masu partija sam ostao sam protiv 5-6 i sredio sve bez problema, volim igrati s malim tierima tj. obozavam
Kad na glavnom acc dozivim 10 poraza u nizu s IS-4 gasim igru i pokrecem drugi acc, onda bude "raspašoj".

A sto je zanimljivo, bez obzira s koliko jakim tenkovima igrao, stil igranja mi je isti, bili oni Tier I ili Tier X, Efficiency i WN7 mi se na oba acc razlikuju u par bodova, interesantno.

dodatak: trenutno skupljam free exp da preskocim M3 Lee pa da odmah otkljucam T1 Heavy, nisam ga do sada nikad igrao/imao, kakav je u igri ? ako tko ima neka da nekakav savjet-kritiku ?

Hey, nemoj priskočit M3 Lee, život ti neće biti potpun ako to ne iskusiš.
Zapravo tenk nije toliko loš kako se priča, ima jako dobar pen i DPM za IV tier, bolji DPM od T1 heavy, radije iskoristi free xp na upgrade T1 jer stock top ima mali pen i motor je slab. Ja upravo vozim T1 heavy i kad se nakosiš dinga bolje od KV1 a mana je jako neprecizan top.

Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 13:55   #2863
windfucker
Guest

A, gle, sličan tenk i isti tier k'o premium T34, pa kome se igra"osmica", igrati će sa premium tenkom (grind), a ovoga samo dok ne pregrindaju do "devetke".
Barem ja tako mislim, iako ih srećem uredno...
  Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 13:56   #2864
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova

Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?
Zato sto ima isti top kao i T29 jedan tier niže. Ima nisku siluetu, dobar turret i dosta je mobilan.

Uz mravinjake KV-1S i IS3 tenkova svi ostali su rijetki... Da ne govorim o distribuciji medium/heavy.
Staro 29.05.2013., 14:05   #2865
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

[QUOTE=suedamA obmaR;2404161Mene zanima ovaj T32, gotovo pa ga ne susrečem u borbama, zašto ga tako malo ljudi vozi?[/QUOTE]

imao sam M3 Lee na prvom acc, 10killova u 5-6 partiji s stock gunom sam imao, ali je to davnoo bilo, uglavnom nije mi pasao nikako, M6 imam sad (dosao preko M4 do njega) na glavnom acc, savrsen teskas po meni za tier VI, brz reload, agilan,svasta busi, imam i T32, i nemogu reci zasto ga ljudi nevole, meni je savrsen, jako dobar ako igras protiv njubeka, ali kao naletis na znalca, pomoci ti tu nema onda ni s jednim tenkom, inace volim americke tenkove, ne kao ruske ali ih volim, evo mali M4 sherman, savrsen tenk za snajpat, evo partije od prije pol sata, prvu odigram odlicno (ostao na kraju protiv 6 tenkova solo, TD me susnio s jedni metkom, samo 2 sec ranije da sam reloado mozda je moglo i drugacije zavrsiti, ali sam sam bio ostao), drugu smo dobili, bio sam pri dnu hranidbenog lanca ali je tim uskocio s killovima, onda uzmem KV-1, kad sam pri vrhu tima s teskasem, nema pogreske, busim sve zivo i mrtvo
Staro 29.05.2013., 14:47   #2866
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Milina je igrati, kad si u timu s proficima:

malba je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 14:53   #2867
gsxr750k9
Banned
Moj komp

od kad sam vidio da klinci od 5-6-7-8- godina imaju svoje klanove rekao sam NE ovom izvoru frustracija.
ovaj tvoj protivnicki team je upravo team u kakav upadam 99% MM.a
to su djeca koja idu u prvi osnovne.
Staro 29.05.2013., 14:56   #2868
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ja sam painless, foch155 u naguženom timu, gdje su 2 t10 i 2t9 imali 0 dmg..
Prije bi me to moglo iznervirati, sad samo slegnem ramenima, stvarno sam oguglao, jer je takva situacija bar 60% bitaka.
Replay mi iz nekog razloga ne radi, šteta jer stvarno ima komedija situacija danas..
malba je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 19:37   #2869
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Evo jedan Ace Tanker s T1 Heavy s više od 2 500 damagea i skoro za 20 dmg Steel wall.

suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 19:41   #2870
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Bog te hebo dobio sam partiju ...

Nakon 15 partija i 14 izgubljenih.

Za ovakav poluproizvod nedam ni kune, kada uvedu skill base MM, onda cu razmisliti.
Staro 29.05.2013., 20:45   #2871
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Staro 29.05.2013., 21:48   #2872
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Bog te hebo dobio sam partiju ...
Meni naprotiv islo super 7/9 pobjeda, onda uzmem IS-8, 4 poraza zaredom, promjenim server, 9/11 pobjeda, uzmem opet IS-8 opet 5 poraza zaredom, dodje i Karelia, najjaci sam u timu, zvoni mobitel, pricam ja cca 4min, pogledam u igru, moji dosli do baze i sad ce cap a evo i enemy, probio stranu, vratim se malo uzbrdo i defendam, napravim oko 1600 stete i poginem, pobjedili smo jer su nasi capali bazu. Eto sto znaci jedan tenk vise u igri, da nisam pricao na mobitel ranije bi poginuo i igru bi izgubili
Uglavnom sam zadovoljan s danasnjim danom, samo da nije vikend i nema problema, lako se predje 60% pobjeda.
Staro 30.05.2013., 10:27   #2873
windfucker
Guest

Jučer sam 3sata igrao sa ciljanim tenkovima u seriji samo da bih dovukao w/l na 50%.
Opet i opet server mi ne dopušta da krenem sa pozitivnim omjerom, baci me na 20-30%, pa se ti vadi poslije... Apsolutno svaki put u prva tri-četiri po učinku, sa Alectom mi napravi negativan niz što je nezamislivo, jer uredno imam barem 2-3killa sa tim tenkom, brdo damage-a, i barem još 2-3 budale iskompenziram na taj način, pa opet nije dosta...dobro kaže Audi45, previše je ovo da bi se produživao premium status, ili će prestati praviti majmune od nas, ili baj-baj parama.
  Reply With Quote
Staro 30.05.2013., 10:53   #2874
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Sinoć sam namjerno forsirao S51 arty u platoon s frendom koji je imao lorrain VI arty,forsirao jer me stavljao s 30% šansama non stop,zanimalo me do kud misli tako ić,a onda dobio jednu s 60% i pregazili nas! Od 15 odigranih,na 7 sam bio top player po expu,u artiju!!!!!!!!!! Neznam što sam kome skrivio da imam 40% WR s artyem i da mi jednostavno neće dat izjednačeniji tim.

Počeo "experiment" s 53.03% WR,završio noć s 59.93% WR-om.
Staro 30.05.2013., 11:06   #2875
windfucker
Guest

Ja ne znam da li itko normalan više dvoji o o postojanju algoirtama u pozadini "random" MM-a
Jedino ne kužim poantu svega toga...
  Reply With Quote
Staro 30.05.2013., 11:25   #2876
Nybelung
Guest

Ta win šansa koju XVM izbaci je bezveze. Ja joj ne vjerujem ni 2%. Primjer: Jučer sam igrao tier 2 igru u kojoj smo imali 55% šanse, a u mom timu 3-man platoon iz PTS + 2 igrača iz BIA klana, i naravno ja u mom Hotchkissu. Razbili smo ih 15:0. 50% my ass.

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Ja ne znam da li itko normalan više dvoji o o postojanju algoirtama u pozadini "random" MM-a
Jedino ne kužim poantu svega toga...
Naravno da postoji. Nedavno je na .com forumu osvanuo WG-ov patent za MM. Ja se u to ne razumijem, ali oni upućeniji kažu da skill based (ili wr based) MM već postoji, tj. ta opcija je ugrađena u trenutni sistem. Da li je i aktivna, to samo WG zna.
  Reply With Quote
Staro 30.05.2013., 11:42   #2877
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor suedamA obmaR Pregled postova
Hey, nemoj priskočit M3 Lee, život ti neće biti potpun ako to ne iskusiš.
Idem ja tebe poslusat, a vec sam ga prije imao, i sad sam se prisjetio zasto sam jedva cekao da ga se rijesim.
Tenk je malo zesce S * A N J E, sve updejto sto se moglo, nebi pogodio nekog ni na guranje, puco nizbrdo ili uzbrdo, uzas jedan za igrati. 5 partija u nizu 5 pobjeda, ali za protivnicki tim.
Staro 30.05.2013., 11:58   #2878
mitra
Premium

mitra's Avatar

Skoro sam sve tenkove u igri vozio ali mi je M3Lee definitivno najgori tenk...lose iskustvo s njim uglavnom...a za win šansu ja to gledam itekako ali naravno samo kada igram sa jačim tenkovima 8,9,10. Ne drzim se slijepo prognoze ali mi daje orjentaciju na sto da racunam u bitci, ako je win oko 30% uglavnom gubim takve mada se zalomi neka da i pobijedimo. Osobno najvise igram u platunima gdje je win oko 40% i cesto pobijedim samo zahvaljujuci igri moga platuna. Gledanje win za tier 2 je beskorisno jer su svi igrači početnici s malo bitaka i losim statsom, ako kolega i ja udjemo u tier2 samo zbog nas dvojice win skoci na 70% ali svejedno tesko se dobijaju takve bitke jer ne mozemo nas dvojica protiv njihovih 15 i nasih 5-10 specijalaca
Staro 30.05.2013., 12:15   #2879
gsxr750k9
Banned
Moj komp

ekipa, jeste si dali truda pa pogledali screenshotove warthunder tankova?
Staro 30.05.2013., 12:22   #2880
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Naravno da postoji. Nedavno je na .com forumu osvanuo WG-ov patent za MM. Ja se u to ne razumijem, ali oni upućeniji kažu da skill based (ili wr based) MM već postoji, tj. ta opcija je ugrađena u trenutni sistem. Da li je i aktivna, to samo WG zna.
WG je vec izjavio da oni priznaju samo win rate kao skill referencu (koji nisu se izjasnili da li je ukupni win rate igraca ili win rate tenka sa kojim igrac igra).
E sad cisto sumljam da je opcija aktivna zato sto po win ratu MM baca sve i svasta u timove. Koristim WOW xvm koji u tablici pokazuje win rate (ukupni) za igraca i win rate tenka sa kojim igrac trenutno igra. MM trpa sve i svasta.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na