|
![]() |
#2103 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
igram na frendovom accountu, ibobo, za tim we are nnorriss father... uglavnom, prvi game su nas dobili, u drugom se nisu pojavili i prema pravilima bi mi trebali dobiti drugi game jer se igra bo3, no nekom čudnom odlukom se ipak odlučilo da su oni prvi, a mi drugi. Nema veze, lijepo iskustvo ![]()
![]() |
#2105 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
aaaaaaa, bio sam vidio da on radi custom game....nego istjeraj tu pravdu, pitaj zašto su onda oni prvi.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Premium
|
ma joj nema veze, i mi smo se složili s tim, premda je kontra pravila, jer su ovo diamond igrači i pojeli bi nas drugi game... gledamo tko je bolji, ako ćemo pošteno, hebeš pravila.
![]() |
#2107 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Imate mozda volje da dogovorimo jedan dan mi tu X-plosiv, Guls, Momi, ja itd i trollamo sa timovima npr Tf, Panth, Noc, Shen i neki random adc ili tako slicne timove u kojima championi imaju dosta toga zajednickog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
jel ste vi ekipa na euw ili eune (ili koji drugi server) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Premium
|
Citiraj:
Anivia - mid Olaf - Top ili Jungle Trundle - Top ili Jungle Sejuani - Support/Jungle Ashe - ADC Eventualno još i Lissandra, bla bla...kupio bih Aniviu čisto za tu prigodu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mi smo nedavno kao Freljord tim naletjeli na Demacia team sa Commando skinovima ![]() Baš je fora bilo igrat, svi smo si zabrijali da smo stavrno iz Freljroda i Demacie i bile su epske borbe. Izgubili smo na kraju jer smo fkt loše igrali, ali bilo je zabavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2111 |
Premium
|
Ja sam za svako trolanje, moji nickovi su u potpisu, popodne sam svaki dan od 17h, dodajte me za frenda, palite mikrofon i ajmo. Ja obožavam trolati, to je nešto predivno (ali samo premade). Mogu odigrati bilo koju rolu tak da nema brige, sve failam ![]()
![]() |
#2114 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
East Ja imam tamo lvl 30, ali onak, početnički ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
|
Ja podižem ShadowSneakDude i na EUW polagano, i onda kada dođem lv 20 budem uzeo sve rune, s RP one champ pakete...i onda ciljevi: 1. Podignuti se u Rankedu, igrati s Athene ali da sam 1st pick, i onda ban RYZE/SORAKA i smijati se. 2. Dođi u stream s Ocelotom i pjevati Will Smith pjesme. 3. Doći u stream s xPeke i pričati o backdooranju zguza. Ako ikada dođem tako visoko budu me banali čisto zbog toga ![]() EDIT: Danas troll around 17? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
|
Atheneu ćeš morati banati Shaca i Teemeka kako je krenuo. Ocelotea ćeš morati naučiti muževno podnositi poraze. Xpekea možeš i poseksat kaj se mene tiče huehuehue ![]() da, u 17h se vidimo tj čujemo.
![]() |
#2118 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Poznati dosta Diablo 3 i WOW igrač koji je počeo igrati LOL prije nekog vremena i kao ima stream iz kojeg sva lova ide u dobrotvorne svrhe. E sad cijel ta priča je lijepa, ali lik je došao u diamond na način da je ulazio u queue sa ekipom sa svog streama: Dakle queue u isto vrijeme i nadaš se da će ti ljudi biti na protivničkoj strani, što se i događalo dosta često i onda ti ta ekipa pusti game, ili uništi game za svoj tim da bi ti dobio. I onda je došao u Diamond 5 i krenuo kao igrati "new meta" u kojem je on isključivo igrao Shaco i Teemo support i uništavao game svima, MMR mu je toliko pao da je igrao samo sa low Silver ljudima. Ekipi je prekipjelo i počeli su mass reportovi za njegove troll pickove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |