Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.05.2013., 14:45   #33271
Shoshy
Gear breaker!

Shoshy's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ja sam bas malo prije doso s Grme, taman 4 sata drobljenja prije ove kise. Pao jedan dirt jump, mic ce znat o cem pricam i "drop" smrti Bemmu misa sta brzo ides kad ne diras kocnice.
I brijem da mi je zadnji mjenjac na izdisaju. Al nema veze, valjda ce drzati do utrke.
Staro 25.05.2013., 14:52   #33272
evilZlayo
Registered User

Datum registracije: Jun 2012
pita mene čorus, posudi mi hengea da ga isprobam.

reko ja, pa naravno, kolega! what's the worst thing that can happen?

well shit

evilZlayo je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 14:55   #33273
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Bilo bi ti bolje da si ga meni posudio
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 15:19   #33274
crocus
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor evilZlayo Pregled postova

well shit

Zlayo nemoj biti materjalist, budi sretan da sam ja ok, a ne ti se tu places zbog nekakvog sica

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Bilo bi ti bolje da si ga meni posudio
Istina! Hrđa se puno lakše skida
crocus je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 15:24   #33275
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Railovi su Cr-Mo tak da ne bi zahrdjali :P
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 15:30   #33276
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
lolhan... koji to cro mo ne hrđa ?!

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 16:18   #33277
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor crocus Pregled postova

Nego, kako si ti to uspio?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 16:40   #33278
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Napokon na pravom mjestu u pravim rukama
:* <3

https://www.dropbox.com/s/a4a5a259b9...2016.01.11.jpg
Okruglica je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 17:10   #33279
crocus
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Nego, kako si ti to uspio?
Pojeo sam previse strudli u lugarnici
Ugl ovo nije lose upozorenje za ostale, na kraju 20ke ima onaj jedan dignuti zavoj, wallride, berm, bent nazovite ga kako hocete. Uglavnom vise ga nema u cijelosti, nekak je raskopan i ja sam u to uletio u punoj brzini i proklizao cijeli bajk nekako sam na prednjem kotacu zaobisao drvo ispred mene i onda me okrenulo za 180º i nasao se na podu, a iza mene trag rezervnih dijelova
Moglo je biti grdo al na kraju je proslo sa materjalnom stetom i jednom masnicom na nozi.
crocus je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 17:12   #33280
evilZlayo
Registered User

Datum registracije: Jun 2012
zašto tijelom nisi zaštitio sic?
evilZlayo je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 17:39   #33281
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Danas je na kraju ispao super dan za voznju, malo svjezije (8°C), bez vjetra i bez kise, s vremena na vrijeme se i sunce ukazalo, tko se bojao kise i ostao u ZGu nek zna da se zahebao

Night i ja smo se danas ekspresno otprasili po 44-1M do Lipe-Rog pa u Cucerje. Na grebenskom dijelu istocnije od Gorscice ima jako lijepih stijenskih detalja i puteljaka s jednim odlicnim (poluskrivenim) vidikovcem. Blata nema, sve sto se izlilo zemlja je popila.

Spust niz strmu, tandrkavu, polukamenu stazu sa Lipe-Rog svakako preporucam za one koji nisu jos probali - slobodno moze posluziti za testiranje skilla

Par brzinski okinutih fotki dok The Izvjestitelj ne izbaci svoj report:

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 18:48   #33282
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
57 ica, pjesmu da joj opjevamoooo

HIiM raja,

kao i svake godine za Dan mladosti, tako i ove se skupilo nas 5ero, kao 5ero mačića i u 9h put pod noge prema vrhu, sa ružom crvenom u ruksaku. Mirta, JedVaj, Igor (hostler sa dropa), Dado (na ghostu) i ja. Uspon bez komarica, usput saznajem da ćemo dolje na 57 u punoj dužini, e to mi je bila želja skrivena, već duže vremena. Kratko hasanje kod Lugarnice i ringišpil dole, staza eXtra gripa ima, svakakije elemenata...dolazimo dolje i pogledavamo se i svima se cakle oči, sa samo jednom željom: Ja bi još. Jedino rješenje je bus, bacamo se do busne, skeniramo time-table i veli da za 25min kreće sa Mihaljevca. Pipkamo bajsove jedni drugima, kočnice, vilice, shockove stišćemo i prođe vreme. Dolazi busdžija i snimimo da je prazan bus i uletim ja vozaču: Čiko, jel mere nas par sa biciklima? Veli čova sa osmehom na licu: Upadaj! Za nas 5ero sa sve bajsovima 30 kn, kako je doš'o do te brojke ni sada mi nije jasno, ali aferim.

U busu toplo, mi u svoj opremi, lagano se uspavali kad ono nakon 20ak minuta već Tomislavac (jedVaj držo 2 bajsa, Dado se zavalio, Mirta, Igor i ja svoje čuvali...) hajmo van raja. Izlazimo i uspon do ulaza na 57 icu kad ono iza leđa francuz, naravno crnac i veli: Can I join U? Jaran je na spicy lapierreu (narandžastom), od opreme ima samo bijele zube i crnu kožu, to sam samo vidio. Student 2. godine medicine u zgb. E da, imao je đozle neke sportske, znači nije baš da se nije spremio .

Opet drobimo 57icu, jako je zabavna i garant beremo 27% više brzine, čupamo skokove (sve osim onog momačkog) kojeg skida samo jedVaj, osmeh na licu ne skidamo, Dadi se izuva prednja guma na samom startu posle pauzice dok smo gledali jedVaja kako čupa skok, vraća je nazad i dalje nastavljamo u revijalnom tonu. Na sledećem skoku jedVaj lenda nekako krivo i levom stranom tijela miluje zemlju (on će da opiše kako beše), ali spartanski se diže i nastavljamo sve do kraja kod žičare, tamo pak Zu (francuz, stvarno se tako zove) vježba onaj drop i nakon još par korjena smo na parkingu i pozdravljamo se drugarski i svako sebi...

ponovilo se

P.S. nakon dugo vremena posle vožnje nisam morao prati bajs, jupi.
Fala i Mirti na super tajmingu, išli smo smo taHman ispred oblaka, jedVaj super vodio...
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 18:51   #33283
night_rider
Registered User

night_rider's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Danas je bila ruta za odlikaše!

Lonjšćina > Lugarnica > 44 > Hunjka > 1M > 23 > 1M > Gorščica >1M > Lipa-Rog > Čučerje

Istok je totalno lud i opak

Što se ide istočnije to je egzotičnije!

Detalj s 1M. Negdje između Gorščice i Lipe-Rog

PD "Lipa-Rog"

Pogled prema tv tornju

Staza ispod PD "lipa-Rog" je poprilično opaka i ne XCjaška!
Uz dignuti jarbol, HT i 100mm hoda velika je vjerojatnost da se završi ovako:

Track
Pohrani.com

detaljniji review kad i ako uhvatim vremena--
night_rider je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2013., 18:57   #33284
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Morat ću maknut pretplatu na biciklizam jer eto nema me jedan vikend, dva reporta.

Samo nemojte ko ja da završite

Sanjo sam da smo vozili 18-pilanu, Fischer Renesis i ja, napravili vrijeme od 7 minuta i time skinuli onaj rekord od 8 i kusur za istu stazu

Old skul ekipa, svi na HTovima
Staro 25.05.2013., 19:13   #33285
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

@ Irvin.. hvala na ruzici i ponovilo se ovakvo utvrdivanje gradiva (Jednom ko nijednom)

@ Nocni... chicks dig scars

@ Destro... jos malo pa ces na HTu i uzivo
Staro 25.05.2013., 19:25   #33286
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Evo i treći report

Kasniji nalazak, čekalo se Čorusa. Gore klasično Lonjščinom, htio sam vidjet kako Surge diše s 140 na usponu, nakraju bez prevelike muke izvozio cijeli Lojstek s vilicom na 140. Einz A! Evo ga pred Lugarnicom u cvijeće se sakrio.

Na moju želju idemo singlicom do Hunjke, da vidim hoće li me ono korijenje izbijat iz pedala ko svaki put do sad. Pregazio sam ga ko da se po asfaltu vozim. Upravo ono što sam želio od čelika, veliku ulogu sigurno igraju preogromne HD gume, al ajde.
Pretoplo sam se obukao, 2 majice i Lidl kabanicu, pregorio sam do Danjke, plus nešto loža krenula boljet ali yebiga.

20tka je super, previše nekih planinara/orijentacijskih trkača, skok u potok onemogućen hrpom granja i smeća. Na Njivicama odlučujemo ipak ne na Pilanu, nego dalje 20tkom, i tako se mi španamo do onog wallride-a, vidi se na slici kako je razrovan i nabacana rahla zemlja, rezultat =

Odradimo spust do kraja, ali ne ide mi se doma, nabrijan sam ko na drogama nekim, i tako odemo Čuki i ja na Strmopeć

Uspon krene odma u glavu, mene noge u startu bole, koljeno propada, loža steže, neki oblaci se navlače ali nema predaje.

Tu je već kiša lagano počela kenjkat, oblačim kabanicu, minutu kasnije jebeni prolom oblaka, grmljavina, sve crno, vjetar šiba, mi se i dalje ne predajemo.
Cuks skida uspon bez problema, ja za njim trčkaram i guram bajk, gore se treba ponovo obuć, mokri do kože, hladno za popizdit, ali za pederisanje i foto oportunity se mora uvijek nać vremena

Krenemo po onom kamenjaru, naravno produžimo skoro u one provalije, vraćamo se nazad a kiša ne prestaje, nalazimo pravi put (ja drugi put gore, Cuks prvi), i krenemo se igrat po blatu i kiši s switchevima.

Još jedan pokazatelj koliko mi je Surge legao ko budali šamar, sjeo sam na njega i sve je bilo toliko prirodno.

Spojimo se na Bikču, nevrijeme rastjeralo sve šetače, malo se pustili, i eto kazne na samom kraju, od silnog guštanja nisam uključio mozak, uletim ko sivonja na mostić prije samog parkinga, nagnut bike+tijelo naprijed+klizavo mokro drvo= Supermen. Ali dobro, odma sam skinuo junf, posljedica nema, štitnici rade svoje a iskustvo padanja također.

I šta sad, krenemo laganica nazad, kad ono, ma idem kurac doma, zapeljamo se Lojstekom do spoja s Lonjščinom i bombardiranje do dolje, prejeben kraj vožnje. Fino kavica u bircu kraj Dione da cirkulacija proradi i da se malo zgrijemo, i pali doma, promenada kroz Tkalču, skakanje preko stepenica na Trgu, gušt do ibera

Oduševljen sam čelikom, oduševljen sam gumama, htio sam odma vidjet što bike može i kako diše i jedino mogu reć da sam prezadovoljan i da je to to što sam htio.
Staro 25.05.2013., 19:33   #33287
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Okruglica Pregled postova
@ Destro... jos malo pa ces na HTu i uzivo
Samo polako, budimo realni, 3 mjeseca me sljeme neće vidjeti. Atrofija mišića će biti prevelika da samo iz gipsa sjednem na bajk nakon tjedan dana vježbanja.

Propali treninzi za Velebit, konda ode, očekujem i da ću se dosta udebljati. Lijep poklonček za ljeto... Kad sam budala i moram ludovati, štaš

Al vratit ću se ja hehehehe
Staro 25.05.2013., 19:46   #33288
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Samo polako, budimo realni, 3 mjeseca me sljeme neće vidjeti. Atrofija mišića će biti prevelika da samo iz gipsa sjednem na bajk nakon tjedan dana vježbanja.

Propali treninzi za Velebit, konda ode, očekujem i da ću se dosta udebljati. Lijep poklonček za ljeto... Kad sam budala i moram ludovati, štaš

Al vratit ću se ja hehehehe
Uz sve one cokolade ....ma par voznji i bit ces opet brzi od mene :P
Uz volju i snagu koju imas, brzo ces nabit kondu...ne brini, a skill nece nestat sam tak. Bit ce ti bed malo jer cu se ja bolje vozit do tada, al jbg...tvoja skola
Staro 25.05.2013., 19:47   #33289
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

@ Mirta: lepo ga videt u sobi, ali nije mu to prirodno stanište. neka ti je berićetno, ići ćemo sada za cca 35% NN

@ Zlayo, Čorus: da nisu oni i sitz radili po tvojoj kilaži Zlayo? To mi izgleda skroz custom-ručni rad
Staro 25.05.2013., 19:53   #33290
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
U 9 krenuli sa trnja...eto nas gore. Na momente zima i nema kisika od vlage, al sve u svemu super dan.

Jel to nekome sa foruma propisala vilica na spustu?
kaj si nas to ti prošao cestom dok smo pumpali vilicu? falilo je jaranu zraka, a jedVaj je imo pumpu, Bogu hvala. Drugi put se javni kad nas vidiš ko štrumpfove
Staro 25.05.2013., 20:35   #33291
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor evilZlayo Pregled postova

well shit

Ne valja ti sic
Staro 25.05.2013., 20:37   #33292
Okruglica
Ubijate mi flow ;)

Okruglica's Avatar

Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
@ Mirta: lepo ga videt u sobi, ali nije mu to prirodno stanište. neka ti je berićetno, ići ćemo sada za cca 35% NN
heh...vidjet ce on dosta sume Bome smo danas na drugom spustu isli barem tolko brze
Staro 25.05.2013., 20:40   #33293
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Danas prvi đir sa GoPro Hero 3 Black
Kad sredim video okačit ću ga, jedino pošto mi fali chest mount baš nije dobra perspektiva (s kacige - bezveze i nemoš dobit dojam staze).

Nego, kakve su ono nebulozne cijene bicikli na Dropbikeu?
Staro 25.05.2013., 20:56   #33294
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Sile je vise/manje sve napisao, ja cu jos samo dodat koju.

Na jednom dijelu 20etke (dosta prije potoka) je sruseno ogromno stablo, mora se sic i pregurat. Isto to je na onom odvajanju kada se ide po kanalima prije potoka ako se ne varam, tako da pripazite. Vidi se na vrijeme i moze se stat.

Na 20tki sam se fino izgustao, sunce osvjetljava put, uvijeti za voznju su bili idealni

Na potoku mi je takva grancurina uletjela u kotac. Sreca pa imam 2.3 zbice iza

Strmopec je fora, al nas je kisurina tako fino oprala + vjetar, prsti su mi na rukama bili led ledeni. Spust po Bikci je jeben stvarno je zanimljiva staza nizbrdo. Sreca pa nije bilo planinara, ne namjeravam to ponavljat, pogotovo vikendom.

Btw, kako sam se usro kad smo isli po Bikci gore. Sjevnulo je u sumi i kad je grom odvalio htio sam se vratit nazad. Reko koji qurac radimo u sumi sa limom

Lonjscina je bila secer na kraju, bas nam je to trebalo jos za kraj

Evo i par slikica

Mali je pravi profic, odlicno je ispo
Pohrani.com

Poklon na kraju 20tke
Pohrani.com

To su ta kola
Pohrani.com

Osmjeh sve govori Cijelim putem mi je ponavljao kako mu je rama sjela
Pohrani.com

Uglavnom
Pohrani.com

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 25.05.2013. u 21:06.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 08:22   #33295
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
Na sledećem skoku jedVaj lenda nekako krivo i levom stranom tijela miluje zemlju (on će da opiše kako beše), ali spartanski se diže i nastavljamo sve do kraja kod žičare, tamo pak Zu (francuz, stvarno se tako zove) vježba onaj drop i nakon još par korjena smo na parkingu i pozdravljamo se drugarski i svako sebi...

ponovilo se

P.S. nakon dugo vremena posle vožnje nisam morao prati bajs, jupi.
Fala i Mirti na super tajmingu, išli smo smo taHman ispred oblaka, jedVaj super vodio...
Odlična je vožnja bila...

a moj pad, na skokiću, kojeg da ga prolazim još 1 000 000 puta ene bi niti jednom pao
dakle kod odskoka zapnem prednjim za granu, lendam na stranu, pokušavam ga ulovit al kak sam brzo išao... i oladio
u roku sekunde me glava počela boljet jer sam muški udario, pogrebana noga i natučeno rame...al sve je to ok

a Zu je legenda

Ponovit će se ovakva vožnja definitivno
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 09:40   #33296
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Na Sljemenu je trenutno 2°C, na Zavizanu je -1° (zadnjih par dana ne prelazi 1°C)...i 20cm snijega .

Cijelo vrijeme snimam Velebit da se zaletim na jednu voznju (ili cak dvije), ali za sada nista od toga.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 10:46   #33297
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Sile lijepa hrpa zeljeza...sad barem imas koristi od talasa...kolko dode ta rama?
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 11:56   #33298
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Najbolji video na Pinkbikeu do sad

http://www.pinkbike.com/news/Video-d...erestrelo.html

Jebeno mi je kak se vidi rast skilla kroz godine, genijalno.

edit: Evo ako netko želi gledat XC world cup, staza je tehniči ultra zahtjevna, snimite ove rock gardene!?!

http://live.redbull.tv/events/217/uc...D%E2%80%90men/

Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 26.05.2013. u 13:59.
Lovrix je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 14:06   #33299
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Sile lijepa hrpa zeljeza...sad barem imas koristi od talasa...kolko dode ta rama?
Je, konačno Talas služi svrsi. Rama inače dođe 2500, Turkehz ju je kupio na popustu kod Buhina, dva puta pregurao okolo Dotke, i prodao meni za 1700 s hedsetom, Thomson štangom i par sitnica. Meni taman.
Plus podržava vilice do 160, otvaraju se opet nove kombinacije heheh, neki Lyrik? Biće vremena za kombinacije...
Staro 26.05.2013., 16:23   #33300
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Momci su danas izbacili vrhunski video. Definitivno jedan od najboljih videa koje sam pogledao http://vimeo.com/66994929#

BTW Destrove ludorije po ST-DALM županiji,

Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 26.05.2013. u 16:33.
Mitsuoka je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na